• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Ta kamera v bossfightech cloveku zrovna moc nepomaha... uz to skoro bylo, kdybych nechodil ke zdi, kde se uplne zblaznila, fuck :D
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    JOPS: nevzdavaj sa :) ked ti klikne ten blok/deflect system, zrazu je to parada. pre mna lahsie ako DS a BB, asi aj kvoli neexistujucej stamine. Ale priznam sa, ze som to este nepresiel, zakysol som na poslednom bossovi a tam som to pauzol kvoli inym hram
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    to nezní špatně:

Nazývat Fallen Order jako soulslike by nicméně nebylo úplně stoprocentně přesné. The Surge 2 je soulslike. Code Vein je... Souls, v podstatě – tam už se pomalu ani nehodí ono zjemňující „like“. Nové dobrodružství rytíře Jedi naopak působí jako slitina Tomb Raiderů, perských princů a Sekira. Sekirolike s bonusem.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    NAGASAWA: Opičák byl na 20+ pokusů... pak jsem se na to vybod a uběhal ho....prostě kolem dokola asi 30 min, ale lepší než další pokusy. Na druhou stranu Genichira i Owla jsem dal na ferovku na par pokusů, taky bych se k tomu měl vrátit, jsem před monastery.....nicméně ještě ted uběhat Mikoláše a Wet nurse a platina z Bloodborne je moje.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JOPS: tomu rozumim :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    CHEWBACCA: clovece, ja v patek mam dovolenou, tak bych uz rad to v patek nastartoval :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JOPS: vydrz DS dohraju do pristiho vikendu a necham ti to za rekneme talir.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Sekiro jsem zapauzoval u opicaka kvuli Death Stranding a mam trochu obavu, ze mi bude trivat minimalne tyden, nez si zase zvyknu na smysl pro rytmus utoku a obrany. Kdyz se Sekiro bere jako Patapon, tak je to potom o neco pricetnejsi.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ja nejak nemam odvahu to sekiro spustit... Skoncil jsem ve fazi, ze me vyndavaj s prstem v nose obycejni mobici. Jednoho dam, zpocenej az na zadech a pak hup a mam tam druheho, toho sameho a ten me sunda :)

No a na konika nejak nemam koule. Parkrat jsem se na nej podival, parkrat jsem zbesile prchal, ale stejne jsem neutekl :)

Mno, asi si pujdu koupit ten Death Stranding :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CHEWBACCA: konika jsem zkousel dvakrat, ten me ceka ted, takze tak za mesic nashledanou :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CHEWBACCA: Ach taaaaaak
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NAGASAWA: ja u nej neskoncil ze bych ho nedal ale skoncil kvartal :-D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CHEWBACCA: Giyoubu Oniwa? Tak easy. Po dvaceti pokusech zjistíš, ze stačí akorát odvracet útoky a poslechnout si monolog chlapíka u mrtvoly koně. Taky mi přišel nesundatelnej, ale po tom co přišlo dal jsem na nej rad vzpominal.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Bude hůř. Youzu byl na pohodu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    PHOW_SAATCH: ja na pc skoncil u konika.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CHEWBACCA: a klasicky jako v DS mam zas inventar kramu, ktery zatim nevim, k cemu jsou, tak je nepouzivam, dokud se nekde total nezaseknu... a diky bohu, ze se to da pauzovat :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CHEWBACCA: prave jsem dal tlustoprda Jouzu a ocitl jsem se na pokraji nervoveho zhrouceni... vzhledem k tomu, ze je to prvni velkej boss a pomahalo mi s nim NPCcko, tak se uprimne obavam, co bude dal :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    PHOW_SAATCH: dohraju DS a Sekirka bude nasledovat. Idealni stav do doby nez vyjde Nioh 2
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Prvni boss dole! Nioh je proti tomuhle jen chudej pribuznej, ale tak zas byl tady prvni :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak a Sekiro je doma.. to bude moje smrt :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam