• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    XLEEF: nějak si nedokážu představit, jak hraju Sekiro s angínou :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    _KOFILA_: traktoristo
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    CHEWBACCA: Masochisto!
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LAHINO: jojo aj ma to bolalo.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    CHEWBACCA: pozerat ako to hra bez Lock-On ma boli :D
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    XLEEF: 6 průchodů za 45 hodin?
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    Uf ... tak se povedlo v NG+5, nejhorší je all skills.. to je nekonečný, ale angina pomohla :)

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    MOOORTAAAL BLAAADEEE!!! :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CHEWBACCA: :) ja jsem aktualne u Guardian Apea, zabava velika
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ruda vs Sekiro - zatim 0:10 pro Sekiro :)

Sekiro: Shadows Die Twice | Gameplay nekompromisního samurajského trenažéru | PC | CZ 1440p60
    http://www.youtube.com/watch?v=En1e1Uu6n7s
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Mam rad kdyz ne hra donuti sproste nadavat. To se hned pozna ze je to kvalitka :) tolik povanocnich ku... a cu.... u nas dlouho nelitalo jako dneska s dvojkou na zile cca 40 pokusu nez lehnul Tachibana Muneshige
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    PHOW_SAATCH: ja se teda kralovsky bavim u Niohu. Asi mi to sedi vic nez sekiro. Mam rad grindik a ladeni gearu/buildy a tak. Treti boss dole prvni dva levely trikrat otoceny a je to vynikajici.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CHEWBACCA: začal jsem podvádět Nioh Sekirem a čvachtam si ještě víc :) mam otevřenejch 36 bonfirů a teď mě čeká asi už neodkladně ten Genichiro Ashina...
    PIETA
    PIETA --- ---
    U mě teda žádnej pokrok. Co mi Surge naložil tak, že mě to bolelo doopravdy, tak jsem se k němu ještě nevrátil. Trochu se toho obávám; už jsem na bossovi strávil hoďku a půl a moc slavně se mi teda nevedlo. Nevím, co bych dělal, kdybych tam strávil další hoďku a půl a nedal to.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Zacal sem podvadet DS Niohem a musim rict ze si cvachtam jak manza z mimibazaru co mu stara k veceri uvarila parkovou pizzu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: vypada to pekne, ale spis to bude hack n slash masakr, nez souls like hra. pisou, ze tam nebude ani block a ze to bude pristupny vsem, tak to vypada na Sekiro vykradacku pro masy.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Naraka: Bladepoint Reveal Trailer | The Game Awards 2019
    https://www.youtube.com/watch?v=-llJ0B8QFlM
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PIETA
    PIETA --- ---
    PHOW_SAATCH: Vždycky, když mi začalo připadat, že to moc dávám, tak mě pak zmasakroval nějaký naprosto nezajímavý mob, čímž jsem se zase naštval, takže hloubka zážitku byla zachována. (:
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PIETA: mně přijde SEKIRO naopak lehčí (a zábavnější), nutí mě to jít pořád dál a zkoušet nový strategie s tim jak získávám další schopnosti.. u SURGE mě bavil hodně začátek, ale časem mi to přišlo monotónní až otravný...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam