• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    Ahoj. Chtěl bych poprosit o pomoc. Hraji poprvé Dark Souls 1 jako Pyromancer. Dověděl jsem se, že Laurentius by mi měl nabídnout nějakou rukavici :) Není to náhodou jen ta, kterou mám jako Pyromancer od začátku a je to možnost pro ostatní povolání metat oheň? Laurentius je mrtvý, Eignyi je mrtvý (všichni jsou mrtví Dejve), pyromanci mám 13 takže vidím Quellanu. Přišel jsem o něco? Díky...
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    Zas po delší době hraju DS, jedu si Solaire cosplay pac pomáhám kámošovi s prvním průlezem a nějak jsem se zamyslel nad SunBro's legendárníma hláškama - co říkáte na "Kéž bych já mohl tak nehorázně žhnout"?:))
    BANANZLUTY
    BANANZLUTY --- ---
    Vypujceno z NIH
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    LAHINO: Akorát podle toho čí budeš chtít brnění se rozhodni koho sejmeš prvního....muzeš pak koupit brnění toho druhého
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    STRANGERD: hladal som sign pred bojom a nic, az som sa doguglil, ze musim byt human...tento aspekt mi nejak usiel. tak som skusil boj so Sunbrom a je to o dost lahsie (ale stale som ich nedal). diky za rady, praise the sun.
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    LAHINO: neni tak tezky je zabit, jak psal Lion_Don, ale taky neni obvykle problem najit summon sign hned pred fog gate plus nahore na jednech z tech dvou schodu do ty haly ma svuj sign vrchni Sunbro, kterej je samotnej vcelku schopnej jednoho z nich tankovat v prvni fazi boje...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: spis bud spencer a terence hill...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LAHINO: jo, Ornstein a Smough... to je dvojka... skoro jak Laurel a Hardy :)
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    LAHINO: na solo je dobry nejdriv sundat Ornsteina.. Smough se pak da stun locknout urcitejma zbranema s R2 a jen si hlidas to jeho nadskakovani, kdyz si u nej moc blizko
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    LAHINO: Bud si nekoho pozvi, nebo se trochu preleveluj, v painted world u kasny je to hned....to neni žádná ostuda. Ale obecně jsem radši vždycky dřív vykydlil Ornsteina a pak Smouga...
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    Zdravim, ako liecbu na fakt, ze mi chyba Sekiro som si naordinoval navrat ku DS1:R, chcem to prejst aspon raz. Je to dost zmena :D Zakysol som na O+S dvojici a chcel som sa spytat tunajsich veteranov, ma vyznam trpet a snazit sa ich dat oboch na solo? Lebo zatial teda dostavam masivne na prdel. Najlepsie je ked este zafunguje svalova pamat a snazim sa ich defleknut pomocou L1 :)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    Mili suputnici, pochvalim sa

Platinka je doma
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    LION_DON: Bylo beztak cely tvoje chyba)
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    FRIZER: ticho tam vzadu

FRIZER
    FRIZER --- ---
    EZEE: No čekal jsem že se rozvášní víc, ale to by vzalo moc času od Destiny..)
    EZEE
    EZEE --- ---
    chodici DS encyklopedie se nam tu zase ukazala :D
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    NJORL: pvp 101 je a vzdy byl Chaos Zweihander +5 / Grass Crest Shield / Mask of Father / Giant Set / Havel Ring / Ring of Favor and Protection ... d;))
    NJORL: na Sunlight potrebujes 25 Faith ... kazdej boss v Jolly Cooperation to snizuje o 5
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Co píše Talpenny je hovadina, projdi si fextralife, je to tam do detailu popsány, v každým dílu jsou určitý lokace dobrý na PvP, vždycky ti to hodí někoho kolem tebe +-15-20 lvl....na tom tolik nezáleží,je to spis o trpělivosti, jak někoho cheesnout a jak moc mas vytuneny kouzla či zbraně....když budeš udržovat lvl nízko ale budeš mít top pyromancies tak už je to zas jednodušší, ale zas pocitej ze to hrajou magori co to maj xkrat projity a vyzkoušeny co funguje, může hodit třeba branch a využívat prostředí, ID Lion Don by byl asi nejfundovanejsi, ale nevím jak často to cte
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    NJORL:
    Seš moc malej level-bez top zbraní na full a levelu tak kolem 200+ tam nemá vůbec smysl lízt,v DS 3 mám to brnění/katanu co si můžeš udělat po tom když sundáš Midira,level tušim 200 + a stejně to chvíli nehraju a dostanu držkovou,je to i o skillu a je úplně jedno který DS hraješ plus PC takže přidej ofc cheaty.
    Tohle jako neni jiný než třeba poprvý ever zaplej Multák k CoD kde vyběhneš a někdo tě okamžitě sundá headshotem a takhle pokračuješ pár odpolední :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: me bavi pomahat s tema bosama, ale to s tim novym zpusobem propojovani nejde. u tech dvou opicaku jeste nikdo +15 zbrane nema, jak uz davno ano ... takze holt budu muset problem sunlight covenant resit jinak :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam