• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: tak Mortal Shell na Epicu je nějakej rozbitej, místo interakce mi to spouští menu a menu button nedělá vůbec nic a nejde mi to ani předefinovat, v betě to jelo úplně v pohodě, tak čekám na patch nebo nevim :/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BLACK MYTH: Wu Kong Gameplay Demo (Dark-Souls-Style Action-RPG Game) 2020
    https://www.youtube.com/watch?v=5YsXh6EJpgw
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: vizuál je kulervoucí... teď jen aby to nebylo jen o něm
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: No tyvole tak jsem se dockal a funguje to solidne. Hele nevypada to vubec spatne. Pusobi to jako bizarni fuze Nieru s Mortal Shell a Senuou.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CHEWBACCA: já to včera nakonec koupil a chvíili po tom mi přestal mi fachat net, tak jsem nemoh instalovat. Náhoda? Nemyslím si :)

Atmoškou i rychlostí mi to docela připomíná BLEAK FAITH: FORSAKEN, ale ty to nedělaj v patnácti lidech, ale ve dvou, tak jim to bude asi ještě chvíli trvat :)

Bleak Faith: Forsaken - Preview 2020
    https://www.youtube.com/watch?v=jglq8WvfbpU

a tady má NAGASAWA i ty HEILUNG :)

Bleak Faith: Forsaken - Kickstarter Reel
    https://www.youtube.com/watch?v=m5PDvck23hY
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NAGASAWA: me se to libi moc. jak atmo tak i ta tezkopadnost mi prijde fajn vic jak freneticky machani hlava nehlava. souhlasim s tebou. mit na cem uz to hraju a trpim
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Mne se libi ten les. Vlastne jsem se motal akorat v nem a vcera jsem se dostal do te kamenne zony, kde jsou cerny dehtovy textury a zlaty prvky. Vylozene eye-candy to na prvni pohdel neni, ale zase to ma celkem specifickou atmo. Jako celek se mi to ale libi. rychlost je v pohode. zalezi na tom, co mas zrovna na sobe.
    JOPS
    JOPS --- ---
    kdyz na ten MORTAL SHELL koukam, tak s tim mam nejakej asi psychickej problem. Ten vizual se mi nelibi a prijde mi to dost pomale.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Hrajeme živě Mortal Shell. Podívejte se na další ambiciózní soulslike hru, která vám nic nepromine
    https://www.youtube.com/watch?v=kSgKjCOL-70
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: nic nemůže bejt pomalejšího, než když přejdeš ze Sekiro zpátky na DS1 :)
    NAGASAWA: vyčkej času, Heillung se ozvou v Hellblade 2 :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    FRIZER: jooo je to pomaly a tezkopadny, ale to se imho zmeni podle stylu brneni, ktery by mely mit specificky vlastnosti. Uvidime.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: vcera jsem do toho investoval 2-3 hodiny a extremne tezky mi to neprislo. Spis jsem si zvykal na prstoklad, kdy jsem retardoval nacasovani parry a hlavne jsem porad zapominal na "ztvrdnuti", ktery celkem zasadne meni pravidla hry - vsak to znas z dema. Kazdpadne se mi strasne moc libi audio a to jak jeho prostorovy pojeti, tak vsechno to ambientni huceni bez nejakych vyraznejsich melodii, ktery ma vazne styl a zvukove mi to prijde snad i lepsi nez Senua, ktera na tom byla vyhypovana. Kazdopadne jsem vcera porad cekal, kdy se tam ozvou Heilung.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    NAGASAWA: Jsem ho měl puštěnýho asi 10 min kolem půlnoci , celou dobu držel hubu, soustředil se a běhal po lese....nevim jak později ale..

Mě to přijde pomalý, a nemám dojetýho Nioh 2, tak pro mě nic zatim
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: hrál jsem demo a přišlo mi, že je to hezky responzivní, ovládání mi přišlo rychle do krve, ale nestih jsem toho prvníího bosse, protože mi to mezitim vypli... obecně nemam rád obtížnost jako cíl (např. SINNER), ale jako cestu, a Mortal Shell se mi líbil od první vteřiny... tywl, ještě jeden dva posty a jdu to taky koupit :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Agrael mi leze celkove straslive na nervy, ale kdyz jsem vcera Mortal Shell rozjel, dostal jsem echo, ze tam permanentne umira, mrknul jsem k nemu na stream a dostaval tam straslivej kouř. Na to, ze DS jel celkem s prehledem, tak tady celkek solidně vyhořel.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Fejkovej screenshot z Elden Ring.. ale jako nevadilo by mi, kdyby to vypadalo nějak takhle :)

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: Hellpoint mam ve wishlistu, Remnanta jsem claimnul, nedávno jsem kupoval Elderborn (a Metal AF* Slasher with brutal FPP melee combat and souls-like/RPG character progression), ten jsem ještě ani nenainstaloval... je toho teď nějak moc, zvlášť když kompletuju platinu v PtD :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    hrali jste ten Hellpoint ? Ten mi prisel jako reskin DS. Remnant co je na Epyču zdarma je taky docela sranda ve více lidech. Mechaniky to ma taky hodne podobne. Střelné zbraně mi tam celkem sedly. Ma to trochu Warhammer40k feeling
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Ale čekat do roku 2021 na Steam verzi...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: na Epicu za 29.90 € a mam 10 € coupon... hm hm.. jen nevim, jestli to má smysl, když ho chci mít stejně na Steamu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam