• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: hrál jsem za život stovky her, ale žádná mě nevzala tolik jak DS1... a obávám se, že už ani nevezme :/
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Něco jako když jsem prvně dostal O&S. Konečně po XY pokusech jsem je dostal.
    Spadl jsem do výtahu....
    Chtěl jsem se sebral -> zabil mě Sentinel
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: hehe :) pobavilo :) proto miluju DS :) i ten nejobycejnejsi mobik umi divy :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Tohle byla taky sranda challange - 1M Souls Run od Lobose (spoiler Alert na linku :))
    Dark Souls 1 Million Souls Run
    http://www.youtube.com/watch?v=fOEvfMZNePg&t=7845
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: Já skončil u 4kinga...
    Krásné utrpení...
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: nejakeho zoufalce na spolecny SL1 run v DS1 ? :) by mohla bejt sranda

kdyz jsem to hral sam SL1, skoncil jsem u NITA, tam jsem fakt uz propadal zoufalstvi a zkousel jsem to mockrat a ani hovno, proste jsem to nedal...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    BIMBAS: Jenže s estocem musíš staggerovat a to jsem se za stovky hodin porad nenaucil
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LOVE_DALI: kdyz na lehko tak i SL1 run! S pyro to kde dobre, neb neni potreba levelu postavy... A pro Power Within se chodi hned po startu :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    DaS1 jsem hral treba pouze za magii a to je pruchod s prstem v nose :) a nedej boze, kdyz se clovek dostane ke SPEARUM (snad si to pamatuju dobre) vezme prsten na zvyseni dmg kouzel a pak crystal speary a na bosse udelas bum bum bum a good bye :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja jsem vzdycky hral nejaky dex build. Nejdriv estoc a pak silver knight spear ve strasakovi (gold-hemmed black set) a pak silver knight armorem. A podle dropu mask of the child a samo grass shield
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: pyro je dobry v DS3, minimalne zacatek je super easy
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    PHOW_SAATCH: Shodou okolnosti jsem rozjel remaster, Zweihander +10 a pyro ruka +13 ale jen kvůli tomu at muzu farmit Painted world
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: tak já jsem si rozjel ještě dex a mno s STR mindsetem to je na začátku nic moc. Furt se motám okolo uchi, kosa, rapier a estoc.
    Zase na druhou stranu ty komba typu dex a magie/pyro dokážou nadělat pěknou paseku :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: já taky zkoušel naposled pyro, ale je to na mě nějaký pomalý... většinu fantasy her jsem hrál na magii, ale k DS mi pořád nějak víc sedne ten zweihander :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Jj, pro to si zajdu. Už teď se ten sword hodil :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: Power Within!
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Hmm, tak tady mám další klasiku. Řekl jsem si, že si dám DaS 1 a že pojedu Pyro a dex (prostě na lehko).
    Black Knight Sword :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: Jezisku, at si daj remaster na PS5 a puvodni verzi portnou na Steam, slibuju, ze pak uz opravdu nebudu zlobit.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    abo, at ji hrajou jako predtim... a ne toto... vzdyt to je k smichu jak to vypada... ta hra excelovala svetlem, byla o par konskych delek nez nasviceni dark souls a co z toho udelali? kolotoč! pojd sem Mano, prijel cirkus!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    KOZLIKK: svalová pamět! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam