• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    tilt allert ruin sentinels konecna...sem zas ztracenej nekde uplne podle me vubec nemam bejt kde sem a nechci si to hledat pac nejsem sragora:D

Dlc jsem neporizoval me stacej ty hry jako v zakladu...ds3 dlc mam oboje ale este sem se k tomu nedostal..prioritizuji dohrat vsechny 3dily at si to muzu dat do zivotopisu:D
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    LOVE_DALI: Co je myšleno mechanikou?

Za me...nejlepší propojenost map, nejlepší PvP,rozdílnost lokaci, možnost některé bosse usnadnit pokud vis jak a stejně tak mapy a úchvatné DLCs...

Ale možná je to tím, ze jsem na zacatki prvně nevedomky nahodil hc covenanta a neveda kam proběhl k velkým rytířům a říkal si, ze trochu pritvrdily... Stejně jako v AC 3 kdy jsem hrál x hodin prolog a vše vysbiraval se svým OCD abych pak zjistil ze hraju za templare...to zanechá dojem
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    FRIZER: Tak čistě subjektivně.
    2ka pro mě nemá atmosféru. Mechanika hry je na prd. Grafika se mi taky nelíbí. Celkově mi to přijde, že ta hra ztratila kouzlo 1 a potažmo Deamon Souls. Vůbec mi to do tý serie nesedí a je prostě vidět, že to dělal někdo jinej.
    Třeba Boss fighty mi přijdou fakr nic moc. Je to repetice a taky místo toho, aby si někdo dal práci a každej fight byl unikátní, tak to radši odfláknu a neseru tam vícero bossů do každého fightu.
    Už jsem to dlouho nehrál a ani mě to neláká.
    Samozřejmě, pokud se to někomu líbí, neberu, ale za mě ne, díky :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Jste tiltnuty ze na E3 vypadal trailer skvěle, se stinama a všechno a realita byla jinde...)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    LOVE_DALI: A důvod? Mám taky nejradši dvojku...to je co pul roku tohle tema
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: já bych souhlasil s Kofilou. kdyby to vydali jako jinou značku, tak možná..
    JOPS
    JOPS --- ---
    EATHAT: psss, podle Kofily DS2 stoji za hovno :-D

mejch nekolik tisic hodin stravenych u DS2 Kofilovo tvrzeni uplne nepotvrzuje :)
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    tak sem vcera nainataloval ds2 az to dohraju tak uz mi bude chybet jen jednicka...a muzu rict sem se silne namotal zas vcera...nevim cim to je ale normalne singleplay hry vubec nehraju ale tenhle svet je fakt imersive:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_:

ENDER:

ty jo, tohle jsem asi jednou mel na PS3 v TEKKENovi4, jsem citil, ze mi to nejak nedela dobre. Bylo mi tak nejak trochu na bliti. Ale nova televize to vyresila (tusim, ze jsem to hraval jeste na male CRT TV :) )
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    _KOFILA_: prozivam uplne to samy kdyz vidim design ps5 :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: je to stav podobnej morsky nemoci, pripade jizde na zadni sedacce v autobuse, kdyz mi bylo 10 :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: bolí mě hlava, je mi na blití... občas se mi udělá tak nějak šoufl...

je to vždy když jdu po vodě a ta teče tak nějak jinak... uf...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    CHEWBACCA: hura do lesa!
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    meli byste travit vic casu v prirode nez u her :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: jak se to projevuje?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ENDER: jo to je svinstvo... ja to mam v monster hunterovi... kdyz je boss na vode ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: to je divný, nedá se to vyeliminovat nějakym nastavenim? btw: já teď hraju TRANSISTOR od Supergiant Games a chvílema mam pocit, že mi z toho vybouchne hlava a dostanu epilepťák.. takže to budu muset nějak dávkovat... ale tam je to přemírou kontrastu a efektů v kombinaci s frenetickym tempem hry .:)
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: jj, uz dlouho se mi to nestalo, naposledy jsem to mel podobny asi pred 25ti lety z wolfensteina :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: a to jí máš jen z Mortal Shell?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam