• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    RUDOLF: hele, Kofilu v tomhle neposlouchej, nema tam zmineny ani DARK SOULS 1 a u dvojky a u trojky jsem se taky kralovsky bavil
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    RUDOLF: demons souls
    bloodborne
    sekiro

nic jineho, pokud jsi nikdy “soulsovky” nehral, nema smysl...
    JOPS
    JOPS --- ---
    RUDOLF: Dark Souls Remastered a pak si dej dvojku i trojku :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF: Dark Souls Remastered
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    češtík, pořídil jsem přítelkyni switch kvůii animal crossing a sobě pro controller, abych nahradil steam controller, kterej mi ten pocit kontroly nad prostředím jako mám u myši a klávesnice nedal.. Nicméně, controller mám rád, páč jsem začal hrát na projektoru z postele nebo gauče, většinou tahovky co mě baví. Ale na pro controlleru jsem teď znovu rozehrál AC: Origins a dostal to do ruky, takže se bavím. No a už dlouhu pokukuji po demon's souls sérii, kterou to začalo. Ale remake je koukám jen na PS5, tak asi začnu u remastered Dark Souls na PC. Je to správna volba, nebo si mám počkat na remake Demons Sould, kterej možná ani neohlasí?;-)
    TAP
    TAP --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    The Ultimate War of the Great Ones (Bloodborne Boss VS Boss Mod)
    https://www.youtube.com/watch?v=9GDiCgReggE
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    nějakou dobu jsem přemejšlel nad něčím takovým:
    Tim Clark - YouTube
    https://www.youtube.com/channel/UCLrO7cxBBd2uwXfTPwImBIg
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jedna paní povídala :)

Elden Ring je prý téměř hotov - INDIAN
    https://indian-tv.cz/clanek/elden-ring-je-pry-temer-hotov-a-ukaze-se-na-the-game-awards-vgqdjn
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NJORL: ok, bude to trochu potupné, ale život je krátký a umění douhé :D NG jsem jel naslepo nesběratelsky a spousta věcí mi tim unikla, to je tak, když člověk nehraje podle checklistu :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    PHOW_SAATCH: ja jsem zatim v NG, ale urcite je budu sbirat, tak kdyz mi das tejden, tak Ti je pak nahazim. To je podle me fer ne? Muzes si je pak i nechat
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NJORL: necham se 30x zabít za Master of Rings achievement, jestli už ho máš, resp. chyběj mi nějaký prsteny z NG.. značka: vrátím na konci školního roku :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    V podstate bych potreboval, zda by se nekdo nechal 30x zabit prosim prosim :) usetri mi to asi tak 2-3 dny nudneho farmeni
    NJORL
    NJORL --- ---
    Snazim se dojet DS3 na 100% a jedine, co sam asi nedam jsou vertebra shackle, kterejch potrebuju 30. Prosim nepomohl by mi s tim nekdo? Steam PC verze.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Pyro je OP. A jinak ano, to je to co se mi na DaS prostě nejvíc líbí.
    Můžeš si prostě jenom říct, že chceš používat tuhle zbraň a podle toho uzpůsobíš celou hru.
    Jinak třeba Dark Souls luck (což se mi stalo u toho 133). Chtěl jsem dex only - Black Knight Halberd. Tomu se nedalo odolat :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Jinak já jsem nikdy nejel pouze sorcery, pyro a tak. Většinou jsem měl Uchi :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: ja treba jenom premyslim, jakym zpusobem se da kouzelnikem umlatit ten zmrzlej boss, na jmeno si nevzpomenu, je tusim hned za knihovnou :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH: tak ono taky dost zalezi na tvym hernim stylu, jakej si najedes...pak je pro tebe neco slozitejsi a neco jednodussi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam