• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    OTAKAR: S dovolením ještě jeden pokus, Demon´s Souls na PS5, za 400? Případně napište jiný návrh.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    Cauves, nemate nekdo nahodou good coin na ps5 ? Potreboval bych to na ten prsten.. jestli to jde dropnout. Dikes
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    OTAKAR: já bych chtěl Demon's Souls na PC! :)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Nechcete někdo Demon Souls na PS? Akorát je to jen digital navázaný na jakýmsi účtu. Jsem chtěl ušetřit při koupi digitalu, pořádně si to nepřečetl a místo klíče přišel login do účtu... A tohle mi nevyhovuje. Dal jsem za to 1200, dal bych za 800.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Elden Ring by měl vyjít do dubna 2022. Unikl teaser - INDIAN
    https://indian-tv.cz/clanek/elden-ring-by-mel-vyjit-do-dubna-2o22-naznacuje-spolecnost-13jecp
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    VESNACH: to je Daniel Vavra ten model? :D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    AZRAEL: no, normalne to mas tak ze kdyz "nezacinkas" na ty zvonky, tak musis jit az k jeskyni kde je...me by to taky nenapadlo, strelil jsem do prvniho a nic, tak jsem tam zacal pobihat dokola az jsem toho vorecha nasel :)
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    VESNACH: ano tie zvonky, ale tie boli len nepovinne. myslel som toho vlka co treba vysummonovat spravnim strielanim do tych oltarov. vobec nam to neslo, potom som zo zufalstva strelil este do jedneho a prisiel... som nevedel ze pride tak ci tak, sme mysleli ze sa nam to nahodou podarilo spravne :D a ked ho clovek vysumonnuje spravne sa stane co je slabsi, alebo co? lebo aj tak to bol jeden z najlahsich bossov.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    AZRAEL: myslis treba to s tim "vlkem" jak musis strilet do zvonku v poradi, aby se spustil jiny dialog? Nebo co myslis? Ja toho bosse triggernul i bez zvonku pri prvnim pruchodu tak nevim...podobny to mas kdyz chces butcher flail nebo void armor, ne? Me se to prave docela libi tyhle jednoduchy hadanky
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    VESNACH: az na tie muzikalne hadanky. To by som fakt v hre tohoto typu necakal a museli sme kvoli tomu pouzit navod :(
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    EZEE: aj skoda, ja na pc. Kazdopadne me docela prakvapilo, jak dobry to je...jsem to prosel na konec prakticky za patek a sobotu s random lidma. Dobra a porad aktivni komunita kolem, vsechno pekne vybalancovany, zadny vetsi probelm za celou dobu hrani max. lagy, kdyz jsem k nekomu konnektnul, pribeh, lokace, zbrane, boss fajty super...hned po dohrani jsem resetnul kampan a zacal znova vychytavat detajly a porad je to dobry:)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NJORL: zkousim ted Hellpoint Demo: The Thespian Feast... na prvni pohled docela ok, pekne responsivni ovladani, akorat mi trosku vadi, ze se pri utoku postava pohybuje dopredu, takze sem tam nekam blbe spadnu, asi zvyk ze Sekira, kdy se postava pohybuje jen kdyz opravdu chci... po delsi chvili hrani mi to ale prijde docela prazdny a vlastne nudny, zkusim to dohrat do konce, ale chybi mi tam nejaka vnitrni motivace, nez jen rubat moby.. a nebavi me taky moc bloudeni urovnema, ktery jsou cely hranaty a namatlany dvěma max třema texturama, u her od FS me prave bavi ten level design, kde se muzu pohybovat desitky hodin a porad me bavi na to koukat
    EZEE
    EZEE --- ---
    VESNACH: Na PS4
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ...hraje nekdo remnant from the ashes?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Thymesia - Partnership Announcement Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=jvYSjvibfm4&t=95s&ab_channel=Team17
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Koukám na Lobose, jak jede tenhle mod. To vůbec nevypadá zle :)
    Prepare to die again - Of Ash and Dust at Dark Souls Nexus - mods and community
    https://www.nexusmods.com/darksouls/mods/1372
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam