• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Black Myth: Wukong - Official Unreal Engine 5 Gameplay Trailer
    https://youtu.be/nOMIwsupy9k
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Tak zatím primárně jede Dark Souls 1.
    Trochu jsem mu pomohl, takže má Black Knight sword.
    Teď se učí pravovat se štítem.
    Všeobecně jeho taktika je breaknout poise, takže R1 spam :D
    Ve 3 jedu/eme na lehko, Grass Shield a Exile Greatsword - tuším že na +7 Heavy gem
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: kreslit umí hezky, ale jak mu jde Nameless King? :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Syn má umělecké sklony! :D

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Mortal Shell’s new roguelike expansion is free-to-keep for a limited time | PC Gamer
    https://www.pcgamer.com/uk/mortal-shells-new-roguelike-expansion-is-free-to-keep-for-a-limited-time/
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Jaj. Konecne! Nicmene, pocitam ze uvedeni bude ke konci cyklu ps5 :D takze tou dobou uz bude za babku
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tady se mě někdo snaží tvrdě dotlačit k PS5 koukam :)

Nová PlayStation exkluzivita od studia FromSoftware má mít blíže Souls sérii než k Elden Ring/Sekiru - novinka na konzolista.cz
    https://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=nova-playstation-exkluzivita-od-studia-fromsoftware-ma-mit-blize-souls-serii-nez-k-elden-ring-sekiru-y9oh
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    PHOW_SAATCH: To mas pravdu, odkedy som sa dal na From Softare hry, tak sa mi casto stava, ze bossovia v inych hrach su moc lahki alebo plitki alebo dokopy. Esteze mam pred sebou nejake ich skvosty :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: já jsem halberdu nepoužíval, protože se mi furt o něco zasekávala a připadal jsem si pak trapně :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    RIVEEK: Jj, tohle mám ted u DS3 :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    LOVE_DALI: halberda už mi padla z nějaký obyčejnýho bubáka, ale jsem lama a neumím s ní hrát, zatím používám obyčejný longsword, knight shield a elite knight armor set a těším se, co přijde později.

Ten design architektury mě strašně baví - v podstatě se pořád motám v jedný lokaci, ale díky těm zkratkám, zavřeným dveřím, žebříkům a výtahům tam pořád něco postupně odkrývám a objevuju. Takový ty jejich DS vtipy, kdy nevím kudy jít a celou dobu chodím kolem zapomenutých dveří, žebříku nebo průchodu někde ve stínu nebo za rohem, kterých jsem si nevšimnul. Parádička, tyhle první průchody hrou jsou super.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Proč se těšit na přístupnější Elden Ring?
    https://www.youtube.com/watch?v=rfGz9CeDHl0
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Zoubek je taky v Anal Londo (viva la Archers, že?) :D
    PHOW_SAATCH: Tak ono pro melee charaktery je tohle klasický combo, že. Grass Shield a Havel's ring.
    Pokud Black Knight k tomu ještě hodí halberd, tak end game gear zaručen :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    oprava, on je vlastně bonfirev jeskyni u toho black knighta, kde se válel Grass shield, to je samozřejmě mnohem blíž :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: běž k tý strážní věži cestou od bonfiru u kováře, vlez dovnitř a hned vyběhni ven na schody, on vykoukne, ty mu dáš jednu dvě ťafky, on zaleze dovnitř a opakuj... nebo aspoň tak jsem to dělal já, bojovat s nim uvnitř mi nějak nešlo :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: ah, tak jsem to myslel spatne, myslel jsem, ze brneni je u Havla a stit v AL. A asi fakt mas pravdu, on ti da "jenom" prsten. A ten draci zub? Ten je taky v AL?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Jop, Havel dá jenom Havel's ring na equip load. Set je v AL :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    RIVEEK: to je porad jeden a ten samej ve stejne lokaci, on Dark Souls 1 je naprosto bozi v tom, ze ma luxusni level design a super zkratky mezi lokacema. Zrovna Havel tu jednu hlida. Toho umlatis v pohode. Staci porad okolo nej krouzit a jak mache do zeme, tak mu pichnout mezi lopatky (mec, halapartnu, nuz, cokoliv) a takhle to parkrat zopakovat a ejhle, najednou mas Havel set :) (myslim, ze si to pamatuji dobre, stit je az v Anor Londo jestli se nepletu)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    JOPS: prej Havel set :-D já jsem včera teprve zabíjel Capra Demona :-D
    Havla jsem potkal už dvakrát - jednou Darkroot lokaci, vyšel ze dveří kousek o nějaké hydry v jezírku, nebo co to bylo a pak jednou na schodech ve strážní věži u DeathBurgu. V obou případech jsem mu vykryl jeden úder a na druhý mě tím svým dračím zubem instakillnul. Jestli si dobře pamatuju, tak ve trojce jsem ho potkal až snad někdy na konci hry v Dragon peaku, ale tady, prakticky na začátku, mě na dvě rány zatlouk do země :-D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Havel FTW :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam