• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: Capra Demon byl na poprvý strašnej záhul, šel jsem ho asi 15×, na druhej průchod šel dolu na poprvý úplně na pohodu bez paniky, de facto stačilo jen běhat dokolečka. Jó, doba, kdy jsem hrál DS posranej strachy, co bude za každym dalšim rohem, je už BOHUŽEL pryč :/ kéž by to tak šlo vrátit :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: V jednu jsem spustil novou hru, na třetí pokus šel dolů, ale ty dva předchozí pokusy, to byla panika :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: co je spatnyho na tom wipovat u nejakyho bosse 2 hodiny? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Tak trochu paniky a je dole :) ufff
    JOPS
    JOPS --- ---
    Hoši hoši, jsem asi v prdeli :) jedu kouzelníka, asi v jednu jsem to zapnul a jsem u Capra demona. Moooc špatný, ten mě vyndava, že bych brečel :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: junior dal minulej víkend Asylum Demona na čtvrtej pokus, řikal jsem si, že ty bys to moh ocenit.. ale pak to shodil a pustil si Kingdom Come, lovit jeleny v lese ho evidentně baví víc :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: Kolega Terz zrovna nahodil Bloodborne

Twitch
    https://www.twitch.tv/terzicek
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Hmm, chlapci, kdo z vás streamuje SouldBorne games, tak ať dá vědět.
    Hodil bych oko :)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    PHOW_SAATCH: Ja som to vcera oslavil zabitim Midira! Zacal som vcera o 18:00 a dal som ho 23:30. Po nevynutenej pauze u NK (Feb-May21) a solidnom utrpeni u tety Friede som sa fakt bal, ze na Midirovi zakysnem na seriozne dlho, necakane. Praise the Sun!!!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Dark Souls slaví 10 let: Vzpomínáme na jednu z nejlepších her všech dob | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/tema/dark-souls-slavi-10-let-vzpominame-na-jednu-z-nejlepsich-her-vsech-dob-519558
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Dík za info...

Me bavilo když Fatty rozdělaval boostery magicku a pokémonů aniž by se v tom vyznal, a jak se obracel na chat, taková nostalgie po 20 letech....ted začal zas na twitchy a narazil jsem jak hraje démon souls, což mu vůbec neslo, ale vtipne docela to komentoval....a hlavně je hodnej a s lidma se baví normálne.

Ti ostatní znami cz streameri maj v hlavě z toho všeho hraní, povídání si se scrollujicim textem a pseudokauzama rosol.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    mas recht ze koukat na nekoho jak rageuje u hry co clovek zna a ma rad je vlastne jiny typ koukani.
    ja mam s agraelem hrozne divnej problem ze mam pocit ze ho znam z detstvi z nakyho taboru a je mi ho dodnes lito. neumim to popsat
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: Nejsem fanoušek. Akorát Kofila poslal echo, ze hraje DS, tak jsem si to pustil a tak nějak ze setrvačnosti pokracuju a to jeho utrpení u DS je vlastně zábavný. Nijak zvlášť mě ten jeho projev neurazi, kdezto s aroganci Agreaela a spol. problem mám.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    hele jak to delate ze dokazete koukat fattyho?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: No hrál tu Kenu, kde jsou pseudo DS bossfighty

JOPS
    JOPS --- ---
    a je Dark Souls Remaster cross play?
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: on hral a ja to prosvihl?

vcera jsem kouknul a hral Heavy Rain ci neco podobnyho, takze me to netankovalo a sel koukat na Netflix :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    FRIZER: vcera rikal ze nevybodl a ze chtel akorat vyzkouset Kenu coby novinku, hrozne si uzival jak je to kjůt, pohodovy a relax, dokud neprisel Wood Knight boss, kde 20x kompletne s rage quitem vyhorel. Potom rikal, ze v DS pokracovat bude a rad.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    A ten Fatty se na ty Demon souls už vybod jo?!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam