• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: Tomb of the giants je solidní groteska, zvlášť když to po tobě pálej lukostřelci a ty nevíš odkud :) Máš skull lantern? Na pár místech se hodí....
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: jj presne. mel jsem vcera pustenej twitch a samozrejme mně Terz a spol. pred panem Vetrnikem psali, ze to bude peklo, tak jsem tam sel s predem upocenyma rukama a nakonec to byl od nich tak trochu running joke, protoze Mr. Pinwheel padl za deset vterin.

JOPS: hah no to byla v ty tme solidni tragikomedie. kazdopadne omylem spadnout k Vamosovi me vcera taky solidne pobavilo, kor kdyz jsem byl pripravenej v tech kobkach dalsi hodiny bloudit a hledat zdroj zvuku :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: Pinwheela dal Naga na prvni pokus. Myslim, ze mu stacila tri machnuti a boss nevedel, ktera bije.

ted je Naga ve fazi, ze v Tomb of the Giant netusi on, ktera bije :-D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: ale samotnej Pinwheel je pak o to větší máslo, tady nejde o to rozmáznout bosse, ale doběhnout k němu :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Jasně, ke hře to patři :).
    Ten pocit bezmoci, jak vidíš, jak Ti mizí stamina... :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: jj to by slusne fungovalo, ale uhybani zatim funguje dobre. Akorat potom to jejich dobihani stoji za to. Samozrejme je mam rad, je to spravnej bizar, ale kdyz se potkaji dole u kovare 3-4, tak je to solidnu bukakke.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Pokud bys to chtěl tankovat, tak štít s větší stabilitou :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jak ja ty Skeleton Wheels nenavidim :) Tady je jejich původ z Berserka.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RADICAL66
    RADICAL66 --- ---
    sem tady trosku offT nemuzete me presmerovat na nekoho kdo dela game design? potrebuju novej vitr do unikovky...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Ste to tu vyhapovali tak jsem si zas nainstaloval remaster DS a rozjel za kouzelníka...což normálně nehraju, ez mode az na hydru, ta se blbe trefuje, ale neska pude...pude
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: jak tam je?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Tak ono, když už Vim, jak z toho vylízt ven a nebo zapsat text tak to jde.
    Samozřejmně, když se s tím někdo doopravdy naučí, tak to dělá divy.
    jinak to jistí nano :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: na tom neni nic vtipneho.... VIM jsem byl nucen pouzit jednou v zivote a doufam, ze uz to nikdy nebudu muset pouzit. K tomu se da rict akorat Dark Souls pro mene vykone pocitace :)

LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Připomnělo:
    "I'm a developer. I've been using Vim for about 2 years now, mostly because I can't figure out how to exit it."
    JOPS
    JOPS --- ---
    ja si tuhle hru vyzral od zacatku do konce, v te dobe byl twitch v plenkach a na youtube byla maximalne funny videa ve strasne kvalite :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: to je skoro kazdej 3-4 hrac :)

to je celkem dost a pamatuju si, ze jsem z toho prvniho bosse byl taky zoufalej, nez jsem prisel na to, ze to poprve jde probehnout :) Protoze kdyz mu z celkoveho HP ubiras po trech zivotech, tak je to takove trochu dramaticke no:)))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    "Demon’s Souls Remake Passes 1.4 Million Sales, 420,000 Players Still Stuck On First Boss" :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: jj, je to Logan, mas ho v Sens Fortress, Firelink, Dukes Archive a pak nevim :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam