• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: no krasna prace. ono se dalo uhnout i proti tomu dlouhymu vypadu mecem, kterej na me fungoval jako instakill. Da se uskocit v momentu, kdy natahuje rameno dozadu a na chvili se zastavi pred vypadem. Tam zabral kotoul doprava smerem od mece. Kdyz jsem se kutalel nalevo, tak me vzdycky chytla cepel mece.

No jak jsem vykoupil u Logana a jeho party vsechny kouzla, tak uvazuju o tom, ze si ke konci, anebo v NG+ vyzkousim magii a zazraky. Tipuju ze to bude zase uplne nova hra a ta vsechny ty "kástry" a mágy ve hrach nenavidim a nikdy jsem za ne v rpg nehral.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: gratulace, ja ho vcera dal na treti pokus a proto jsem ti psal privatni zpravu, ze ten kotoul se musi udelat pozdeji a hlavne do strany, protoze na tom jsem pokazdy skoncil, ze jsem uhybal moc brzo a vetsinou dozadu. On byl schopnej zmenit smer utoku, kdyz byl jeste vysoko.

Ale neprisel jsem na to, jak se vyhnout tomu jeho bodavemu utoku, jak s mecem vylitne primo proti tobe bez vyskoku, to me pokazdy trefil a docela to bolelo.

Ale budte radi, ze jste me nevideli, kdyz jsem sel otevirat zkratky k Artoriasovi :) kdyz mate kouzla, tak je to v pohode, ale kdyz ta kouzla v pulce dojdou a mate jenom Rapier, se kterym davate 35dmg. Tak jedete klasickej speedrun a celou cestu hykate a rvete, at se na Vas vykaslou, ze jenom kolem probihas a ze jim fakt nechces ublizovat a za Vama cela plejada enemaku s nabrousenyma rycema, nuzkama, hrabema.

Ja jeste ke vsemu nemam vubec zadnou staminu (ani nevim, zda jsem tam nejaky bodik nekdy prihazoval :)) ) takze jsem musel kazdou chviku nechat staminu dobit a kdyz slysite, jak za Vama machaji zbrane, 3/4 zivota fuc, zadna flaska, no proste prdel :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: jj presne. nakonec zabrala stara dobra agrese.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: já to dokoukával teď cestou do práce a normálně jsem měl místama nervy za tebe :) btw: šel jsem na něj tenkrát v podobnym setupu jako ty a dospěl jsem k podobný strategii, umlátil jsem ho v záchvatu zoufalství a vzteku :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: tyy voe! dost dobry!! klouboucek! ale jak sem uz psal...ze me to vubec prekvapuje! :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj... byl jsem rozhodnutej, ze na to uz nesahnu, ale vis co, potom behem vecere myslis na bossfight, behem serialu myslis na bossfight a misto toho, abys sel spat, aby te necekal ranni zombie walk do prace pustis znovu PS a jedes. Nakonec jsem ho dal na cca sestej pokus, protoze jsem na nej a na sebe zacal byt trochu nasranej, tak jsem do nej sel agresivneji a misto opatrnych oblouku a uskakovacek jsem mu zacal nakladat rychle 2x za sebou a jeste jsem si u nej nasel okno, kdy na chvili jakoby popochazi a dostal treti. Potom jak poodbehl, aby zacal ty svoje okultni fialovy divociny jsem k nemu hned nabehl, aby dostal 2x obouruc a bylo hotovo za 20-30 sekund. Samozrejme jsem se potreboval naucit ten jeho pohybovej pattern a uskakovat od nej o trochu pozdeji, jak psal kolega Jops, pac jsem se vzdycky odkutalel moc brzy a on me hitnul. Krasnej fight to byl a jsem rad, ze jsem udrzel nervy na uzde a nesklouznul k potupnymu summonu. Usmival jsem se potom jako blbecek, kdyz jsem cetl vzkazy od jinejch lidi na zemi typu "Tears?" :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: tys ho este vcera dal jo? ty ve Senpai! :O
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Sakra, kolego, chtěl jsem se live mrknout na stream, ale to víš D2:R bylo silnější :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kazdopadne dneska jsem si pripadal jako ve vlastni verzi filmu Green Knight

[NAGASAWA @ GameShots :: screenshoty z her]
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Oukej tak čtyři hodiny v kuse jsem dostával straslive přes držku od King Artoriase a přitom stačilo dat si dvacet minut pauzu a vletet do nej agresivně a moc se s nim nesrat. Fuuuuuuuuuuck to bylo peklo a díky místnímu gangu za support na twitchi.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: taky mě to tenkrát hned trklo :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Myslím tím samozrejme Kingseeker Frampt u Firelinku, kterej vypadá jako solidně jetá verze Falca z Never Ending Story

JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: Falco? to mi nic nerika kde je? Jsem v praci a weby s herni tematikou mi moc nejdou :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Je to mizerie
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: ale ty ceny u Falca nic moc, ne?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ZUULUU: muzu ti nafotit z art booku. Nebo te zajima jakoby jak nebo cO je bloodletting beast v bloodborne universu?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Zítra na to DLC vlitnu. Dneska jsem si uzil strastiplný dobrodružství v podobě cesty s 50K duší za odpuštěním hříchů, abych si naklonil lesní lovce, který jsem včera trochu nasral (zabralo to), kompletne jsem prošel Duke Archivy, našel jsem v Sens Fortres Logana (nemám 15 inteligence, tak mam u Firelinku asi smulu) zabil jsem Stray Demona a zjistil jsem, ze se da u bezdomovce Falca vyměnit haraburdí za duše. To nebyl zase tak spatnej vecer :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    JOPS: afaik to ma co docineni s tim ze si placnul lordvessel a sebral pendant, ted pujde vyvolat az po manusovi. Ale jeji inventory by mela prodavat i houba
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem si sel otevrit DLC, abych na tom byl stejne jakok NAGA :)

ty voe, netusil, jsem, ze na Hydru pujdu tolikrat. Ono s kouzelnikem to chce trochu cviku. A pak jsem na to tak nejak trochu prisel a na tri udery sla. Ale probehl jsem se hezky

Ale ted se zeptam znalcu DS

kdyz si otevru vstup do DLC, tak u toho sutru u Hydry by mela byt znacka (summon) a ja ji tam nemam. Tusite nekdo proc? DLC odemcene, ale tu znacku nevidim. Jsem zivej.

Ona ma svetelko a priznam se, ze jsem stejne v prdeli jako vcera NAGA v TOMB of the Giants :) Myslel jsem si, ze si cestu pamatuju, kdepak, padam jak brambora :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LION_DON: 106 days, 9 hours, 23 minutes
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam