• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: dneska vecer makam, tak doufam, ze budes hrat :)

na tohohle bosse se moc tesim, je trosku jinej nez ostatni a clovek se u toho docela navzteka :)

ZUULUU: toho das, zaklad je zhluboka dychat a nestresovat se. Priznam se, ze pri prvnim pruchodu jsem ho fakt delal dlouho. Nejak jsem si nemohl zvyknout na BB styl. Takove o dost rychlejsi nez v Dark Souls.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: hele vcera jsem to tam zalomil, pac jsem byl lehce zdrcenej ohledne Sigmeyera, tak budu mit o duvod navic rozehrat NG+ Kazdopadne vcera to byla solidni jizda na to, ze jsem chtel akorat zaskocit za Dark Sun Gwyndolin a skoncil jsem o tri hodiny pozdeji u pochodujicich drticu odpadu v Izalithu.
    JOPS
    JOPS --- ---
    kde vcera Naga skoncil? Videl jsem to, jak ho zabil Titanite Demon na moste u lavy :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: takze tohohle jsi jeste nedala jo? :) nevim proc jsem vcera myslel, ze uz ho mas za sebou.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ZUULUU: neboj, tenhle je fakt jen takova easy rozcvicka, zabava zacne az posleze
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH:
    Hello, My name is Inigo Montoya....
    https://youtu.be/6JGp7Meg42U
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: Prepare to Die! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Za pet minut jdu na to
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: tak kde te mame? :) ja takhle nic neudelam :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: kolikrat sis ho dala? :)
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    ZUULUU: já tam vidím pokrok!! tohle je screenshot. .))
    MISEC
    MISEC --- ---
    ZUULUU blahozelam :) tiez zbieram a nakupujem a raz som mal uz ohnisko takmer vycistene, takmer ... zozadu prisiel vlk ci co to bolo a bolo po mne, strasne znechutenie.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Pustím to až zítra. Dneska si akorát udělám pořádek v inventari, něco vylepšim a tak. Na Lordy půjdu zítra od sedmi cca
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: bude stream? :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Bluepoint údajně pracuje na druhém díle Bloodborne » Vortex
    https://www.vortex.cz/bluepoint-udajne-pracuje-na-druhem-dile-bloodborne/?fbclid=IwAR0jNXl1L0G39E_rHgdecHVLTBwljk32A3uhMExZhuza_tNWBJ7ojhVz674

Novinář Colin Moriarty ve svém podcastu Sacred Symbols promluvil o dosud nepotvrzených plánech studia Bluepoint Games. Americká společnost, která se v minulosti proslavila kvalitními remaky a remastery svěřených titulů zejména z hájemství PlayStationu, byla před dvěma týdny oficiálně zařazena do rodiny PlayStation Studios a od té doby hráči spekulují, na jakém dalším projektu budou pracovat. Jejich posledním titulem byla ambiciózní předělávka prvního dílu Demon’s Souls od vývojářů z FromSoftware a má se za to, že nabyté zkušenosti zúročí tým z Austinu při vývoji další podobné hry. Podle Moriartyho jí bude Bloodborne 2 – pokračování dalšího oblíbeného soulslike počinu, po kterém by fanoušci volali ještě hlasitěji, kdyby už nebyl na obzoru Elden Ring.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: No tak moment moment!

VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ok tak holt se treba naucit backstab, parry a visceral, pak jde jedna radost k zemi
    TERZ
    TERZ --- ---
    No ja teda musim oponovat, za mě je potřeba ho porazit. Ten samej enemák může za mojí posledost celým fromsoftem. Trpěl jsem tam úplně stejně, na 14 dní to odložil že nebudu hrát ptákovinu která si klade za cíl mě nasrat a poté co konečně nějakým zázrakem padl přišlo prozření a už to nikdy nešlo z ruky.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ZUULUU: tak on je naschval v lokaci kde kolem nej nemuzes v klidu behat a uhybat, zatimco on si klidne hopsne a nebo te namrdne tim svym sekackem. get the memo, leave him be
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam