• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: No predtim mel vyjit 23. ledna a to bych ho mel k narozeninam +/- dva dny ja :)

Btw rikal jsem si, jestli se regnout do testu, ale neudelam to. Vetsinou mi vsechny tyhle testy rozeserou predem imerzi, tak si pockam az na vyladenou ostrou verzi.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: kdyby to vyšlo February 27, tak to mám k narozkám :)

ELDEN RING will release on February 25, 2022, as the depth & strategic freedom of the game exceeded our initial expectations. Thank you for your trust & patience. We look forward to seeing you experience the game in the Closed Network Test in November.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MISEC
    MISEC --- ---
    Cez vikend som dal par hodin v BB, level 19, pobehany cely centralny Yammaran, skratky odomknute. Btw level design je to paradny. Vacsi enemaci ma dokazu este stale prekvapit, niekedy aj rabbit dog spoza rohu necakane dokaze zabavit. Zaokruhlim to na lvl 20 a skusim cleric bossa na moste. Mam take tusenie sa s nim neuvidim len 1-2-3-4razy ale skor 10-20krat.
    Pikoska, pri fontane za branou kde na nu busi fatty sa objavilo na zemi nieco na co slo kliknut, bez zavahania som klikol, vyzeralo to ako notes, vraj som si privolal hunter eldera ci co to bolo, father Gascon, chvilu so mnou behal a pomahal, skoda ze bolo len smetie, aspon ze ma dostal cez vlkodlakov na moste.
    Stava sa mi taka vec ze namiesto utoku switchujem formu zbrane z kratkej na dlhu a opacne, cvaka to, macha zbranou panak a po chvili som na moje prekvapenie mrtvy :).
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: byla to tenkrát jedna z prvních her s trochu pokročilejšim kombatem, vykrejvání štítama apod., přímej předchůdce DS to nebyl, ale dost pochybuju, že Blade of Darkness Miyazaki neznal :)

Gaming History: Severance Blade of Darkness "The Dark Souls game that was actually good"
    https://www.youtube.com/watch?v=pNK0_G0CGvk
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    BIMBAS: Souhlas. Předchůdce to nebyl :)
    NAGASAWA: Jop :)
    A z jiného soudku, dáme si Contra III Speedrun? :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BIMBAS: a ofiko predchudce Kings Field primo od From Softu, kterej vysel na PS1 v prvni polovine devadesatek nekdo ze zdejsich hral?

King's Field - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/King%27s_Field
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Nicméně tedy ani jedno bych nepovažoval za předchůdce, nebo obráceně, že by DS byl nějaký následovník. Maximálně tak, že je to taky fantasy :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: jop vsechny 3 jsem hraval. Je teda pravda ze DbtS jsem moc nedaval, protoze ten unikatni system souboje jsem v te dobe moc nepobiral
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Die by the Sword byla bomba. Já to teda jel na SW renderování a bylo o oser :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: pamatuji si, jak jsem hrál DIE BY THE SWORD (1998), RUNE (2000) a pak se objevil BLADE OF DARKNESS (2001)... nainstaloval jsem demo a můj tehdejší komp to vůbec nedával, krom toho tam byly dost bugy, takže jsem se někde zasek a nemoh dál... a někdy minulej rok jsem se díval, jestli neni na Stemu a nic... až teď, po dvaceti letech.. tak dám demo a uvidíme, jak nostalgie zapracuje v roce 2021 :)

BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: to je brané jako nějaký předchůdce DS ? Já to měl vždy nějak spojené spíš s Rune. Tenkrat jsem to dost baštil. Dohral jsem to skoro s tom amazonkou nebo jak jsou tam ty classy.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Blade of Darkness - Official Re-release Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=X_5O5DbW_6U
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Nejspíš se zaposloucham na Spotify do podcastu

Spotify
    https://open.spotify.com/show/0N5gW204qqZAel2TgIEHH4?si=qY9yPicZTseS_UM14J0rQg

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Radost převeliká, na Steamu se konečně objevil Blade of Darkness, jeden z předchůdců DS :)

Blade of Darkness on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1710170/Blade_of_Darkness/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: když jsem řikal do lesa, tak jsem myslel samozřejmě bez telefonu s Nyxem (já jsem tak ZLÝ... ale myslim to dobře :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: jj myslel jsem samozrejme anonymni random lidi z twitche. Kluci tady z nyxu na twitchi jsou a byli vzdycky skveli.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: presne, prvni run je si poradne vyzrat :)

priznam se, ze jsi me prekvapil, kdyz jsi napsal, ze jsi v knihovne :)

a kdyz jsem koukal v sobotu chvili na Kofilu, tak je fakt, ze se ten postup da strasne zrychlit. Kdyz chodis zadem :) Ty zvony mas po ruce. Vynechas dost bossu a no stress
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: ono je dobry srat na vsechny rady na twitchi, krome tech praktickejch tady v auditku. Idealni reseni - vypnout twitch komplet treba na mesic a pomalu si ten svet prochazet sama, zlepsovat se a zkouset si postupy. To ze mas 3% hotovy za 72 hodin nic neznamena. Jakmile se zlepsis, tak se ten postup zrychli, protoze budes mit vetsi jistotu a hlavne, ta hra nema nozicky a nikam ti neutece a nemas na ni deadline. Proste ji dohrajes, az ji dohrajes. Hlavne kazdej ma jinej pristup, kterej se ti bude snazit prodat. Nekdo ti rekne at se tim protrapis bez prelevelovani, nekdo zase, ze je vyssi level praktictejsi, protoze nebudes tolik frustrovana z opakovani a nekdo to zase hraje podle youtube gimmicku a nekdo je zase hardcore role player a nikdy se na dark souls wiki nepodiva ani koutkem oka. Na to vsechno ser. Hrej tak, jak ti to vyhovuje a mej tempo takovy, jaky je ti prijemny. Hlavni je se tim nestresovat na zadny urovni - krome bossfightu samozrejme :) Imho je nejlepsi si ten pruchod vychutnat a klidne to muze trvat tri mesice. Vsak jsi sama videla, ze mi prvni pruchod DS trval pres mesic a ted to probehnu za par hodin, protoze vim co kde a jak a diky tomu bych ted mohl byt chytrej jak radio a mohl bych nastoupit na nejakyho novacka s kibicovanim, at tohle a tamto udela lip, ale to nikdy neudelam, protoze ten prvni run je proste nejsilnejsi zazitek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam