• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: jojo, Sekiro taky patri mezi legendarni videa :)

me na nem fascinovalo, jak hral Euro Truck (snad se ta hra tak jmenuje o rizeni kamionu) No a bylo vzdycky neuveritelny, kde on se vsude dokazal vytriskat. Vzdycky chytnul tak lezerne volant, jako ze to ma pod kontrolou. No, pod kontrolou to nema nikdy :)))

A u vsech her se dokaze zaseknout hned na zacatku, takze clovek doufam, ze neco z gameplaye uvidi, ale to nesmi koukat na Rudu :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: Rudu jsem viděl hrát jednou Sekiro myslim a zábava neskutečná :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    od cca 20:00 by mel zacit STREAM Dark Souls III

proc to sem davam? Ja nevim, zda znate Rudu z Paranskeho raje, ale z meho pohledu to je jeden z nejhorsich hracu, co jsem kdy videl hrat :) On se snazi, ale proste to nema v krvi. A verim, ze tam nebude o zabavne situace nouze a mozna zvladne i tutorial :)

Dark Souls III | Druhý gameplay s CZ titulky | PC s RTX | CZ 4K60
    https://www.youtube.com/watch?v=PUB9BrWMMJ8
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: ma pravdu predseda, DLC je slusnej masakr
    NJORL
    NJORL --- ---
    PHOW_SAATCH: na tohle se moc tesim
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    A nahoru do kaple si taky nevybehla.. to sou dalsi dca bossove. O_o
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tim ze ses nechala zabít ses pripravila o dva final bosse.
    A bez dlc ta hra sotva polovicni
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Bleak Faith: Forsaken - 100 Man Slayer
    https://www.youtube.com/watch?v=hw_0J1lE57A
    TAP
    TAP --- ---
    ZUULUU: však až se probudíš, tak můžeš pokračovat v dungeonech kde jsi skončila. ale na platinu je tam pár věcí, kvůli čemu budeš muset hru vzít komplet znova (už jen kvůli 2 posledním bossům)
    a Sekiro je imho úplně jiná pohádka, to se soulsovkama má společný pramálo
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: Dobry načasování. Old Hunters mají 50% dolu na ceně
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: No tak gratz :) Co teď? Dark Souls? Sekiro?
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera vecer jsem sednul k DS, vymlatil jsem pavoucici, gargoyely, Iron golema (nevim, zda se tak jmenuje :))

pak hura v Anor Londo na O&S, byl tam zivej typek, tak jsem ho vzal. Hned mi tam umrel, kdyz tam byly jeste oba dva. No, dal jsem je. Bolelo to, ale sli dolu.

Pak jsem vletel na NITA. No, tam jsem dostal tak trochu dost pres drzku :D Mi prijde, ze ti kostlivci maji neco jako o dost vyssi agresivity mod. Nebo nevim jak to popsat, jdou po Vas jak slepice po flusu a neni vubec cas, polechtat NITA magii... No uvidime.

A v Tomb of Giants, ti kostlivci pavouci, tak jedno kousnuti a mel jsem instakill... fuck, takze znate to, schovate zbrane do batuzku a pelasite az k bonfire :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: okej, uvidime, jak dlouho ti to vydrzi :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Dam si teď par dnů pauzu, abych se vyhnul averzi
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: muzu klidne dneska :) mam jinak vsechny bosse temer predpripraveny :) takze pokud budes moct, lets go :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Keep up the good work. A cestou do horního dvojpatra nezapomen na mezischodisti vyzvednout moon runu. Micolashe das
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ZUULUU: jo to je tenhle s tim chapadlovym utokem. Toho jsem tenkrat nejak nepovazoval ani za bosse. Tim se nechci naparovat, jenom mi neprisel slozity.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jo bez nahoru otevrpu se tam dvere . To gorni dvojpatro je trochu zmateny parkrat skoci do zrcadla ale ve výsledku dycky doběhne do jedne mistnosti za mříže kam za nim jee s3skocit.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Zajímavé, ja vzdycky pockam az se naprahne k tomu utoku vystrelovaci rukou a pak ho serezu, dvakrat trikrat apak uz faze dva. Pripadne si nahod lightning papir, nema resisty
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ZUULUU: já z toho popisu ani z toho minuleho nepochopil o jakou hru a bosse se jedna. Nejak jsem se v tom ztratil :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    A zlobi te v prvni nebo druhy fazi?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam