• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw Retro Nation má novej fajn uvolnenej rozhovor s PJ Strnadem o Last Oricru, ceske soulsovce, hrách a vůbec.

Spotify
    https://open.spotify.com/episode/0APyHZ4FhfzMa90fHtkz2u?si=nAWk2uasTTa4Wk2y4Y3qTQ&context=spotify%3Acollection%3Apodcasts%3Aepisodes
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: v lese je hezky... ale zima
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: když už jsme u těch jeskyňářů, tak je právě sleva k 25. výročí Tomb Raidera... a obzvlášť v Rise of the TR je to protahování se úzkejma skulinama docela sexy :)
    Tomb Raider 25th Anniversary Sale
    https://store.steampowered.com/sale/TombRaider25
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: hele ruda je kral, celkem s prehledem nasel v undead settlement dalsi ohen (probehnul doprava a pak dolu pres krysy k ohni)...
    Kdyz si vzpomenu jak jsem tam vsude chcipal (ale sazka na str zbran bez stitu je trosku hardmod), tak on to jede uplne napohodu...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    JOPS: Dej si tohle...

The Nutty Putty Caves | A Short Documentary | Fascinating Horror
    https://www.youtube.com/watch?v=jWwPg8ruxfI
    JOPS
    JOPS --- ---
    zasekl jsem se u NITA a bezsupinateho draka...

Setha jsem mel rozjeteho celkem slusne, akorat k me smule jsem probehl skeble (abych mel dostatek kouzel) a oni ty skeble prisly za mnou k bossovi. Mel jsem z toho takove trochu mrzenicko no :))) Sethovi chybelo malinko, ale tim mecikem, co jsem mel, to fakt moc neslo a kouzla uz jsem zadna nemel. A pak spustil svoji Cursed show, a ja se tam nekde sprajcnul a chcipl potupne :)

A NITO, to je zmrd. Nito jako takovej je pohoda, udelal jsem si i DIVINE zbran. Ale doprdele, s tema mejma statistikama, co mam v sile a v obratnosti, tak tem kostlivcum, co tam na me dotiraj, beru tak 50hp. A kdyz jsem upizlal ty male, tak se tam objevily ti velci kostlivci a byl jsem v prdeli :))))

Mam tu hru moc rad :) fuck
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Ohňospoj!
    JOPS
    JOPS --- ---
    priznam se, ze prvni Dark Souls jsem si pustil v cestine, kdyz to kdysi vyslo na PC. Trpel jsem u toho velice, ale chtel jsem tu cestinu kvuli dialogum, abych pochopil o co go. Ale to prekladani vseho. To bylo strasny. Jmena postav a nazvy lokaci mely zustat nedotceny.

Kam se vcera Ruda dostal? Videl jsem, ze byl v te dalsi lokaci za druhym bossem. Coz me docela prekvapilo :)

Uplne OT, ale uplne nahodou mi vcera vecer na youtube vyskocilo tohle video (a diky tomu jsem prosvihl druhy Boss fight Rudy :)) )

ZASEKL SE V NEJUŽŠÍ JESKYNI NA SVĚTĚ?! 😰
    https://youtu.be/cU6QWGbVEYs?t=125

ta spravna sranda zacina od cca druhe minuty. Tak blbe mi dlouho nebylo.

Je to o typcich, co prolejzaji jeskyne otvorama, kde normalni smrtelnik ani neprostrci hlavu a jeste se u toho hovada natacej. Fakt jsem po celou dobu videa mel stazenej zaludek a presne vidim, jak bych se tam zblaznil :)))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: nechtěj znát moje pocity, když mi kdysi koupili do práce Photoshop v češtině ("kdo se je o to prosil!!!" ;)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: V určitých obastech češtinu nevedu už dlouhou dobu. Windows v CZ? Co to je? :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: Spíš ta snaha všechno a doslova překládat :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Málem jsem se teď posral smíchy. Na FB chtěl někdo sháněl souls hru z vesmíru a týpek mu tam doporučil HEALTHPOINT :D to už dneska asi nic nepřekona :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Svatyně ohňospoje? :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ENDER: Prostě měl kliku.
    Měl začít s Dark Souls 1.
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: to je hroznej demon, hraje poprvy DS hru ocividne... akorat teda vubec nechapu jak zabil 2. bosse, jsem to nestihl, ale prej mu vlezl do prdele a rozmlatil ho... Ja blbec tam u nej skakal jak jantar a chcipal tam o stosest, kdyz jsem to hral poprvy...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Tak ono tohle není jenom o skillu, to je o učení a přizpůsobení se. Obávám se, že tyhle předpoklady můžou chybět.
    Ale samozřejmě GL a Git Gud
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: to je proste Ruda, snazi se, to se musi nechat, ale mel by se naucit vymlatit jednotlive enemaky no :)

BB NG+ pritvrzuje, na to bacha :) trochu vice kousou :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    A ta čeština tam mě fakt drtí.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: Tak jako pro mě pro porovníní bych asi musel viděl Dark Souls 1 Playthrough.
    Já taky hraju Dakr Souls 3 nic moc (zatím), ale ta mechanika her už tam je :).
    Jinak samozřejmě, ať si každej hraje, jak chce a každej musí nějak začínat. :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    mne to tu bezi na druhym monitoru a strasne trpim :) to je fakt, ale fascinuje me, ze mu nedochazi, ze tahle hra neni o bezduchem machani mecem a ze stamina je fakt kurva strasne moc dulezita :)

on nechape princip locknuti, on haze bomby naslepu, v chatu mu napisou, lockni si ho. Tak to jednou udela a pak to uz zase nepouzije. Nechapu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam