• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    no ten kun me tam tak nejak sere, ale myslim, ze to zvladnu a prekousnu to. Mapa mi nevadi, ale ted nevim, zda si to mam poridit na PC, ci PS5 (kterou zatim nemam)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: no a skakacky s konikem, jako z Monster Hunter.
    TERZ
    TERZ --- ---
    Je tam Bloodborne, je tam Sekiro i všechno Souls, je tam gusta, je tam ubisoft. Takový Best of 2010s the videogame včetně vizuálu.
    Dobrý to bude, dobrý to musí bejt.
    JOPS
    JOPS --- ---
    super, ted jeste potrebuju vedet jednu podstatnou vec, je to aspon crossplay? :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Levnější nez Demon Souls. Fér.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    a na zaver boss jako Masak ze South Parku. Akorat misto nohy nemel Patricka Duffyho, ale draci hlavu. Solidni. Porad to tam je.
    TERZ
    TERZ --- ---
    Ten Ubisoft se fakt nestydí ničeho, oni do těch novejch assasínů vykadli assety z celý fromsoft knihovny!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    No je to trochu Elden s Ušima, ale jako jo, tesim se na to. Sice mam radeji precizni level design jednicky, ale tak ok..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    jezdeni na koni mi prijde jako zbytecna vata a mapa bejt nemusela
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Ta mapa je shit, podepisuju. fuj markerům, fuj mapám!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ta mapa holly shiiiit
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    zrovna mi bliknula PS app moznost preorderu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    whooooooa
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: BSOD jsem si střihnul, ale stejně jedu pro mladýho :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jsem napnutej jak kšandy...
    TERZ
    TERZ --- ---
    countdown na countdown. 10/10 jdu si pro plátno
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    It's the final countdown!?
    TERZ
    TERZ --- ---
    Já nechci strašit ale ve 45 pustí jen countdown. Jede to až od tří tedy dle popisu
    "Join us at 3 PM CET/7 AM PDT on November 4th for a 15-minute #ELDENRING Gameplay Preview. Countdown begins at 2:45 PM CET / 6:45 AM PDT."
    MISEC
    MISEC --- ---
    Vcera BB frustracia, One Reborn sa nedaril, 2x hunter v nightmare frontier tiez nezdar, tak druhy dungeon v poradi tusim pthumarian volaco sa to vola to slo kym som nenarazil na pthumarian descendant bossa, taky vrtky nervak s dvoma zahnutymi mecikmi. Slusne mi nakladal, uz som tam chodil bez flasticiek, minuli sa a grindovat sa mi nechcelo, ved strelim mu pistolou prerusim utok a hrabnem do criev. Hm nedarilo sa mi vobec, neviem to casovanie vystihnut, max 2x a potom ani tuk vzdy ma zabil, proste spustil kombo a nebola sanca. Nakoniec som si aspon lampicku zazal v cainhurst castle. Skusmo som bobil, aby som si spravil chut na novu lokaciu, zopar pavucich zien alebo ako to definovat. Dost nechutne. No uvidim ako to pojde dalej.
    Dnes som zaznamenal uspech s One Reborn, uz to ma za sebou na druhy pokus. Skusal som nanho vsetko mozne, lepit sa nanho a rubat, slo to asi kym nemal tak 1/4 zivota a potom ma dal dole ani neviem ako. Skusal som nanho utocit po zabiti poslednej zvonarky ze bude freeznuty na chvilku, jasne ze som nestihol dobehnut, asi som mal skocit, skusal som ho mlatit cez stenu na schodoch, tiez uspech tak do 1/3 jeho zivota potom ma zrusil, nakoniec som par krat nanho skocil zhora z mostika co ho na chvilku zaskocilo a tam som ho potom poriadne dorubal na niekolko skokov. Celkom sranda az na tu cestu k nemu a fakt ze zacinam mat nedostatok flasticiek.
    Vecer sa pozriem do Cainhurstu, pripadne toho bossa v dungeone este skusim.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Začínám být poněkud nervózní :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam