• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    Tak vcera jsem si taky chvilku dal.

Pavoucice dole, Sens Fortress probehnut bez jedineho skrabance :) Anor Londo klasika, Archer Club jak vysitej, ale nastesti jsem tim tágem (sipem) dostal jenom jednou, druhy pokus uspesny. Super zkratka v Anor Londo za druhym bonfirem, kdy nemusite obihat celej kostel a mydlit asi 10 black knightu funguje uplne v pohode. Smough s Ornsteinem sli dolu na prvni pokus, tentokrat jsem potreboval zabit Ornsteina jako druhyho a zjistil jsem, ze Vam da prsten (to jsem uz davno zapomnel).

Dneska to vidim na Seatha. Potrebuju Magic Ember a tu Loganovu hulku, jsem zjistil, ze to delam blbe a zabiju ho moc brzo a diky tomu nedostanu hulku...
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: takze Blightown jo :) Tady budes potit krev :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: nechci spoilovat, tak kdyby tě ty screenshoty iritovaly, stačí říct a já to stopnu :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak jsem právě zandal Bed of Chaos a příště jdu na návštěvu za Four Kings :)

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: jo jo... právě jsem dal Firesage Demona
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: ty ses PC vid... :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Zdravim z pekla :)

LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: BT je radost a požehnání :D
    ZUULUU: Tys, dneska hrála? Off-stream, že?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: to prokleti je hnus, no... ale až se dostaneš do Blighttownu, tak budeš na Depths ještě s láskou vzpomínat :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: ah, to je ono, Capru jsem vynechaval... Diky moc :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    JOPS: Ukaze se pom to co sundas Capru. Pak je v tomb v te pasti kam te skopne Patches, kdyz ji zachranis (sundas ty 2 sajrajty) tak bude prodavat v kostele (tam kde je výtah do firelinku) ale musis tam jit hned po tom co ji zachranis. Po jednom nebo dvou bossech ji sunda Petrus, kdyz ji stihnes vykoupit tak ji najdes v archives
    JOPS
    JOPS --- ---
    na Dark Souls harcovniky mam dotaz, potrebuju tu slecnu v bilem habitu zivou, abych u ni po osvobozeni mohl koupit miracle veci. Co musim udelat. Mne se nejak nedari, aby se mi objevila ve Firelinku s tema trema typkama. Ocividne neco nekde preskocim, ale nevim co :))))
    JOPS
    JOPS --- ---
    jak dopadla Zuuluu vcera v Depth? Ja jsem musel necekane vypadnout, tak nevim, zda jste dosahli bonfire v Depth :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: jednoznacne pohodlnejsi cesta je pres Dragon Valley.

jak Ender zminuje zebriky, tak samozrejme to jde seskat dolu bez zebriku :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: ja chodil od pavoucice.. Od draku jsou opruz ty zebriky a cesta dolu obecne
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jakym vlezem se dostanu rychlejš k bonfiru v Blighttownu? Z Depths nebo z Dragon Valley nebo je to jak z bláta do louže?!
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    _KOFILA_: Jop, to je taky legenda :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NAGASAWA: mam ho rad
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    _KOFILA_: To je solidní blázen
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam