• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: kdyz jsi na rimse a locknes enemaka a on spadne dolu, tak se casto stava, ze jak je locknutej, tak udelas pul krok a letis za nim :)

LOVE_DALI: v pohode :)

ZUULUU: tak doufam, ze vecer bude stream na rimsach Anor Londa a ze si pak objednas tricko ANOR LONDO ARCHER CLUB :)

NAGASAWA: trika jeste nedorazila? :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: Selhal jsem! Za to mohla moje zvedavost, jak summon funguje. Uz jsem ve vane spalil obleceni, ve kterym jsem ten fight vybojoval a od ty doby se sebeposkozuju.

LAZARIUS: Artoria jsem sel solo, jako potom vsechny bossy ve hre.
    TERZ
    TERZ --- ---
    LAZARIUS: O&S, u Artoria jsme pak taky blbli ve třech opakovaně ale poprvé si myslím jel sólo.
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    TERZ: na O&S nebo Artoria?
    TERZ
    TERZ --- ---
    ZUULUU: Naga si vzal 2 nebo 3 summony na nejlepší boss fight ve hře a připravil se tak o parádně frustrující zážitek. Nebuď jako naga!
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    ZUULUU: aby ses vůbec mohla poklonit, musíš mít faith 25. Při prvním průchodu podle mě moc covenanty nemá smysl řešit. Na základní NG je jeden pomocník až až
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: Tak otázka, jesli při prvním playthrough chceš jet Summony? :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    GURBON: Nope, ZUULUU "jenom" zuřivě mydlí Dark Souls 1 :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    Za tyden 500+ Uz vysel Elder ring?
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: co jsem videl tak ho musis skoro zabit mlacenim do ocasu, ani rana vedle...
    JOPS
    JOPS --- ---
    ja prosim potrebuji pomoct, potrebuju nutne Moonlight Greatsword... Ja uz na Seatha sel asi 30x a ocas porad drzi a to se tam s nim kockuju klidne pet minut, ale on ten debil se porad nataci ke mne a ja se ne a ne dostat k ocasu, kdyz uz se k nemu dostanu, tak se s Claymorem netrefim. A kdyz uz, ocas porad na svem miste. Trefuju jenom spicku, ale je to tezka bida.... nevim, zda na to nema vliv damage zbrane, protoze ta je u meho kouzelnika tezka bida :D
    TAP
    TAP --- ---
    NAGASAWA: podle toho, co teasujou za mechaniky, začínám mít strach, že ničeho nového (v konceptu opernworldu) se nedočkáme

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: já teď farmim v Kiln of the First Flame a je to neskutečně boží lokace, hlavně v Remastered verzi ty perleťový schody jak pěkně vylezly, no uvidíš jednou sama ;) chtěl jsem to už zapíchnout, ale musim ještě projít Artorias of the Abyss, nedá se svítit ;)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Kua ja zapomnel na Farron Keep... Muzete mi nekdo vysvetlit, proc nekdo takovou lokaci vubec udelal? Nesnasim to tam...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: Praise! :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak jsem se na Four Kings nalepil tělo na tělo jak na discotéce v osmdesátkách a šli na první dobrou, ráno jsem byl ještě asi rozespalej nebo co :) tak a teď už můžu jít za Gwynem (akorát předtim oběhnout klasický kolečko - vyvraždit, posbírat a polevelit všechno, co se dá :)
    TAP
    TAP --- ---
    NAGASAWA: takhle voni na nás! musim říct, že u čehokoli, co běží na stabilních 60 si říkám "aha, tak toto je nextgen!"
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: já každej měsíc po vejplatě taky přicházim o 20k, to je v v pohodě :) a co se týče bonfiru - obejdi si pořádně vyhlídku nahoře na pevnosti a zkus se koukat taky trochu jinam než jen na horizont :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: já jdu ke kámošovi na Elden Ring v sobotu, hellyeah :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAP: Vyjde. 1080 na základní PS4 s 30fps.
    TAP
    TAP --- ---
    ale pak to na čtyřku ještě vyjde ne? udělal jsem si experimentální objednávku u czc, ale takhle...to bych musel shánět jinde
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam