• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: a to je prave ta chybicka :) dotunis, to jo, ale pak budes mit uplne naprd jak dexteritu, tak silu. Proste jedes silu, tak jedes silu. Kdyz jsi potom level 200, tak jasny, neni problem, zvysujes si dexteritu, ale silu uz mas treba na 50lvl a davas poradnou damage.

Takhle budes mit 25 v sile, coz je takove nic moc, budes mit 25 v dexterite, coz je taky nic moc a celkove to je takove nic moc :) Samozrejme bosse upizlas, ne ze ne. A nebo pak sahnes po zbrani, ktera scaluje jak silu, tak dexteritu a pak uz to je taky o trochu o necem jinem. Ale vis jak, mych kecu si nevsimej, jenom ti chci dobre poradit, protoze v Dark souls je nejhorsi rozpytvat statistiky rovnomerne. Umis vsechno a zaroven ti to je vsechno uplne k nicemu
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: nechcu ti kazit radost, ale nozomecoidy jsou tipuju pro dexteritu, kterou ty tusim moc nemas, takze ti budou vis jak. Uplne k nicemu :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH:
    Kosa je fajn, ale nesedí mi moveset.
    Na začátek pro dex (za mě) Uchi, Painiting Guadian Sword a ultimate Gold Tracer :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: jestli máš ráda rychlé lehké zbraně s pěkným dosahem, doporučuji časem i totok

LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Škoda, že v DaS3 nerfli bleed...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    BIMBAS: Jj, moveset. To je základ :)
    Kolikrát jsem taky na něco koukal slintal. Pak to dostal a nemohl jsem s tím hrát :)
    ZUULUU: Ono Dark Souls je dost o pokoře. "Hahá! Teď jsem vám natrhl prdel a boss je dole! Jsem King!" Obratem mě vykuchá zombie :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI:
    Painting Guardian Sword Infinite Combo - What the Hell is This?!
    https://www.youtube.com/watch?v=RGf8-pOSwP8
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    tyjo me to nekdy heavy ani nenapadlo v tomhle stylu hry. Ale asi mozna proto ze kamose kolem nebavilo skoro nic jineho. Ja jel vzdy dex build protoze jsem se potreboval hybat. Vetsinou jsem hral nejake to stribrne kopi co padalo snad od tech knechtů v Anor Londu. Sedel mi move set. Ze jse holy jsem ostatne zjistil az u Nita kdyz mu ty jeho pohunci padali jak zrale svestky
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: To mi povídej. Určitě budu mít přes 1k na DaS1 a stejně vím prd.
    ZUULUU: Jasně, to chce čas a píli. Kouzlo Dark Souls (pokud to člověku sedne) je to, že Ti to prostě nedá a musíš jít dál.

Když jsem začínal, tak zásadně na plechovku a všechno tankovat.
    Po čase mě štvalo, že jsem pomalej. Teď, pokud meelee, heavy weapon, ale jinak na lehko :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: The most overpowered weapons are the whips. They stun your opponent with laughter so you get to switch back to a real weapon and kill them.

Indiana Jones style, člověk se pořád učí :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: Pokud jedu dex sbírám. Chvilku trvá nafarmit, ale je to pak sranda
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Tohle je naprosto lahodná věc :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: Takhle, tady na tom Boss fightu je v podstatě povinnost si celou dobu hlídat oblast/bosse.
    Pokud nemáš přehled, co se děje, nemáš moc šancí.
    Vynechme hardcore skillery, co mají v hlavě atomový hodiny :D
    Štít máš dobrej, neříkám, že ne, ale moc si nehlídáš staminu. Co takhle Grass shield? Můžeš ho mít na zádech a bude Ti obnovovat staminu.
    PHOW_SAATCH: Blbej a Blbější? Ale kdo bude kdo? :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak tenhle nožík chci :)

Dark Souls - The Most Overpowered Weapon
    https://www.youtube.com/watch?v=SFCTxRjISzE
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU:
    Pokud začínáš je imho lepší hrubá síla. Na O&S tuplem.
    Možná by i tak ale nebylo na škodu se podívat, co máš za gear. Třeba taková výměna štítu může udělat dost. :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: párátkem v trenkách, to jsem taky nikdy neuměl - šance, že uděláš chybu a jdeš do kytek je vysoká... dř8v jsem jel na hrubou sílu, teď to mám tak napůl
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: já se teď přiznám k jedný věci a to že používám tenhle prsten... k jeho získání potřebuješ zabít NPC a pak už ho nesmíš (omylem) sundat, jinak se rozbije, ale přidává 20% života, staminy a nosnosti a to se vyplatí! :) takže kdybys chtěla o pětinu zvýšit stats, stačí najít Lautreca, ale nevím, kde se teď zrovna vyskytuje.... a taky vim, že ty to dáš i tak :)

Ring of Favor and Protection | Dark Souls Wiki
    https://darksouls.wiki.fextralife.com/Ring+of+Favor+and+Protection
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: Laurel a Hardy :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: nejhorší je, když rozjede hradlo :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    nevim, jakej mas level, ale ted je idealni cas a misto, kde se da suprove nahrabat par desitek tisic dusi. Zabij ty ctyri rytire, co jsou kolem, sedni k bonfire, zabij je znova, sedni k bonfire a trochu si zvysuj level. Sila, sila sila sila, obcas zdravi a obcas stamina.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam