• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    JOPS: z toho sálu před O&S vedou hlavní dveře, dveře přes kováře a nahoře z ochozu okno (kde by šlo Solairovi zdrhnout a doběhnout za harpyema, ať tě odnesou do Sen's Fortress)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: ja si myslim, ze z toho bonfire utect ani nejde ne? Musis zmydlit ty dva ne? Nebo existuje nejaka cesta ven, jak opustit tuhle lokaci bez teleportu?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Drahé odpustky :) Ano, ano, velice drahé :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: vis kde sezenes odpustky :-D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: Osoboně bych Ti doporučovat VIT/END. Na tom imho trpíš nejvíc. Na dex se vyprdni, když máš už 32 síly.
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    vcera se v "Dropped Frames" dve hodiny bavili o pocitech z Elden Ring, jako host byl Maximilian Dood.

We've Played Elden Ring! | Dropped Frames Episode 293
    https://youtu.be/Lpv-9kKTudQ
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: mam teď STR Zwei + pyro +10, nějak mě to k tomu táhlo... naopak v Dragons Dogma mě to táhlo zase k magii, protože tam má fakt koule
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Jj, není nad to bejt totál vydeptanej z O&S repetice, když Tě někdo cestou k nim invadne a vykuchá.
    Ono celkově. Člověk má kolikrát plný ruce práce s nepřátelema a ejhle backstap :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: invade, nebo je pobliz bonfire enemak. Takze pokud nechces resit invade, idealni je vytahnout z PS sitovy kablik na vterinu :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    @ZUULUU jak to máš rozjetý takhle tak bych to klidně nechal. Na jednu staty už nejsou potřeba tak řešit i když u Tebe bych to pumpoval to VIT/END. Zwei, pokud pamatuju dobře se škáluje s STR/DEX, takže to by mělo bejt v pohodě.
    V DaS1 máš poměrně velkou variaci nepřátel, takže to, že tímhle Zwei budeš masicně kosit mraky nepřátel, neznamená, že se neposuneš kousek jinam, kde ten meč bude k ničemu.
    Zatím bych další charakter nerozjížděl, protože se jednoduše můžeš dostat do pasti, že si rozjedeš mraky charakterů a se všema se lockneš.
    Všeobecně: Hlídej si staminu, časuj a měj přehled, co se děje. Odbíhat se dá i když se koukáš, co se Ti děje za zádama :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Tak ty challange runy jsou sranda. Asi nejvíc mě rozsekal run, kde měl Lobos zavázaný oči šátkem a dojel DaS1 s někým, kdo ho slovně navigoval.
    Jinak za ta léta nejsem zběhlej v magii a miracles. I když oboje je OP. Mám něco rozehranýho. Na magii jsem se snad dohrababl na NG+, ale jinak moc ne. Za to mě neuvěřitelně bavila kombinace Pyro a STR (protože mi padl Black Knight Sword).
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: tak to se ti budou moc líbít DLC v DS2 :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    PHOW_SAATCH: Za mě je nejlepší chodit tam tak dlouho dokud je vlastníma silama neudoláš :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: to jo, na naskillovaný sedmiletý japonce čumim taky s hubou otevřenou... a když jsem viděl typa, co projel celou DS serii bez jediný smrti, tak jsem si uvědomil svoje limity a vrátil se zpáky k tanku :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Největší zábava byla pro mě zkoušení novejch věcí, člověk na něco zarazí, zaujme ho to, chvílí s tim mydlí, pak zas najde něco jinýho, na to starý zaomene, ale pak se ostane do situace, kdy se hodí jednou to a jednou tohle.. a nejradši bych to měl samozřejmě všechno :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: co je větší zábava, jít na O&S 15x, 30x nebo 60x? :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: má pravdu předseda... a pak je tu ještě decentní téma weapon scaling... u každý zbraně máš uvedeno, s čím scaluje = čim násobí tu danou vlastnost... takže pokud máš sílu 32 a zweihander, kterej má strenght scale třeba C, tak dle tabulký navyšuje damage o 50%– 74%... a samozřejmě, pokud ho infuzneš na RAW, bude mít zas jinej scale D = 25%– 49%... takže Ano, můžeš hrát čistě intuitivně, ale když si to rozplánuješ, co chceš hrát, a vypočítáš si dle tabulek na wiki, tak můžeš relativně rychle dost skočit nahoru.. howgh:)

Weapon Scaling | Dark Souls Wiki
    https://darksouls.wiki.fextralife.com/Weapon+Scaling
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: presne tak. hele DS lidi dohravaji i na level 1, tak statistiky neres. Navic cim nizsi staty, tim vic zabavy.

Devil May Cry 5 V Conducts Flight Of The Valkyries
    https://youtu.be/D7SKnrvQbHU
    TERZ
    TERZ --- ---
    ZUULUU: Na staty se vyprdni. Staty bych řešil do roviny min.req pro zbraň která se ti líbí. Řešit nějakej min/max a meta build na ten či onen gameplay při prvním průchodu je úplná blbost. Chceš bejt ninja? Buď ninja, na to nepotřebuješ číslo, na to potřebuješ dýku a odhodlání! :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: aaano, pokud chces byt ninja, tak zacni hrat znova :)

a myslim, ze je skoda zahodit tuto postavu, konecne sila, se kterou se da pracovat :)

a jeste je skoda, ze jsem videl, ze jsi pred tim cpala do attunements, coz je vec, kterou jako ninja a tezkotonazni tank nepotrebujes, tam jsi ztratila taky par levelu.

To co mas je hratelny v pohode. Ale s touto postavou se ted vykasli na ninju, naser se a bez tem dvoum debilum nabacat na zadek s zweihanderem :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam