• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Mě se celkově art a mechaniky ER moc nelíběj. Je to jako Witcher a Dark Souls 2. Chápu, že chtěj zkusit něco novýho, ale na mě to nebude :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: U crystal jsem jenom upgraduje.
    Upgrade všude zároveň opravuje
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: souhlasim, asi 10x me zabili thrallove... Clovek si rika, ze je v pohode, hru ma v maliku a prestane se trosku soustredit :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Dá se opravit upgradem. Samozřejmě pokud to je už na max a brokne se to, tak smůla.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: včera byl celkově nějakej divnej den :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: ty vogo, pauzni? To nejde, ja se kazdy den strasne tesim, az si to pustim a zahraju :D nekdy si to pustim na pul hodinky, nekdy na hodinku, nekdy me hra nasere tak rychle, ze ani procesor se nestaci ohrat :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Co jsem se ale dival na gameplay video od Vaati, tak tam se ty stromy vlastne ani nehnou, tak to bylo imho spojeny akorat s vichrem.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GANDHI: od zacatku me ty stromy bijou do oci, kdyby se hejbaly jen pri kratky vichrici ok, ale jestli s sebou budou takhle mlatit furt, tak je to celkem trapas :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    jen takova oskliva otazka, co rikate na to ze strormy ve vetru vypadaj stejne prdelne jako ve witchrovi, kterej uz ma par let za sebou a evidentne stejne jao elden ring nejspis pouziva speed tree a veskerej problem je o tom, ze kopnce vetvi dovadej protoze jsou to jen plany (proste proble, kterej je uz znamej nekoli let:p) - Jinak to vizualne vypada cim dal tim lip, ale tohle mi proste prijde takove - trapne
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    :))

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: Když je na nule, tak je to konečná řekl bych
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: jj Loganovo kouzlo plus krystalická demons axe = damage jako hovado
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: no, ono tam je strasne dulezity to potahnuti zbrane tim kouzlem, co udela ze zbrane Crystal, to dela damage jako prase :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: Ono celkově NG+ koncept je super.
    HAHA! Mím BKGS+5 you suckers!
    a pár NG později:
    Shit..
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Zkus si někdy dát NG+, Smough Hammer +5, Leap attack na Asylum Deamon. Celkem sranda one-shot :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: Hele zkoušel jsem to 3x a vždycky mě nahoře vysmahnul. Finta bude nejspis v tom, zustat chvíli stát na žebříku, Kalamita se vyprska dole a bude tím pádem čas přeběhnout na ty můstky. Co si takhle dat challenge auditka s tím, ze se to někomu povede?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA:
    JOPS: Tvl to je v prdeli :D Nice!
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: no ty jo :)))) to je dobrej strelec :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Tak to na par dni pauzni a vlitneme na nej.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Btw o tomhle jsem mluvil, když jsme na nej sli spolu

Dark Souls DLC : ONESHOT of Black Dragon Kalameet *EASY KILL*
    https://youtu.be/qygl2LdXyso
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam