• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: Ono celkově NG+ koncept je super.
    HAHA! Mím BKGS+5 you suckers!
    a pár NG později:
    Shit..
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Zkus si někdy dát NG+, Smough Hammer +5, Leap attack na Asylum Deamon. Celkem sranda one-shot :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: Hele zkoušel jsem to 3x a vždycky mě nahoře vysmahnul. Finta bude nejspis v tom, zustat chvíli stát na žebříku, Kalamita se vyprska dole a bude tím pádem čas přeběhnout na ty můstky. Co si takhle dat challenge auditka s tím, ze se to někomu povede?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA:
    JOPS: Tvl to je v prdeli :D Nice!
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: no ty jo :)))) to je dobrej strelec :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Tak to na par dni pauzni a vlitneme na nej.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Btw o tomhle jsem mluvil, když jsme na nej sli spolu

Dark Souls DLC : ONESHOT of Black Dragon Kalameet *EASY KILL*
    https://youtu.be/qygl2LdXyso
    JOPS
    JOPS --- ---
    on na tehle strane mostu ten privolavaci mechanismus neni... zajimave :)

jinak dneska jsem vypraskal Bed of Chaos a NITA. NITO sel na druhej pokus a ano, taky potupne priznavam, sel jsem v brneni...

A klasika, Bed of Chaos, to jsem sel asi 10x, ja uz tu cestu mohl prospat, jak ji znam :))

A ted potrebuju nekoho, kdo mi pomuze useknout SEATHovi ocas. A nehlaste se vsichni :)

Nebo, kdo mi daruje MOONLIGHT GREATSWORD :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: no tou jezdici plosinou, na rimsu uz fakt nemusis, tim kolem co se toci a jezdi nahoru a dolu, kdyz se opres o tu paku. Jak tam byl ten gargoyel
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: Klidně to pusť, každej jsme tam padali a občas taky spadnem :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: a proc tam znova lezes? ted uz si normalne muzes zavolat tu jezdici plosinu
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: Přišlo oznámení a nic? :) ;)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NAGASAWA: hele já taky, moc... ale potřeboval bych lobotomii abych zapomněl co jsem vše s from software zažil...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: makalovy texty nemajak... bohužel...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: Stream? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: no a jak se dostanes k harpyim?

Jo vlastne uz mi to naskocilo.... otevru si vrata nebo pres kovare... Boze... jsem tele, ted mi to doslo
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    JOPS: z toho sálu před O&S vedou hlavní dveře, dveře přes kováře a nahoře z ochozu okno (kde by šlo Solairovi zdrhnout a doběhnout za harpyema, ať tě odnesou do Sen's Fortress)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: ja si myslim, ze z toho bonfire utect ani nejde ne? Musis zmydlit ty dva ne? Nebo existuje nejaka cesta ven, jak opustit tuhle lokaci bez teleportu?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Drahé odpustky :) Ano, ano, velice drahé :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: vis kde sezenes odpustky :-D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: Osoboně bych Ti doporučovat VIT/END. Na tom imho trpíš nejvíc. Na dex se vyprdni, když máš už 32 síly.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam