• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: dobrej kviz :)

a) 50%
    b) 30%
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: asi hodinu a pul, sel jsem z Firelinku pres Dragon Valley do lesa a do Undead Parish k bonfire, pak jsem si sel sebrat Claymore na moste, zmlatil jsem Tauruse kvuli dusim, vsechno cpu do sily a do staminy (potesilo me, ze ENDURANCE pridava staminu i nosnost, mam pocit, ze v jinych DS je nosnost zvlast, ale nejsem si jistej)

a pak jsem zpraskal Gargoyely, a pak hura na Pavoucici, ta sla taky celkem v pohode. Sel jsem k ni taky zadem pres Dragon Valley

No a SENS Fortress jsem probehl na prvni dobrou, coz u me nebyva zvykem, zpraskal Golema (s tou zbrani to bylo horsi, protoze byla jenom na +5) a dostal se do Anor Londo.

Tam jsem si rikal, ty vole, ted se mi to moc nechce, ale uvidime. Prosel jsem to az k druhemu bonfire snad s jednim napitim z lahvicky. Ted uz pro me behani po rimsach a archers nedela problem, protoze jsem trochu trenoval parry a toho rytire nahore proste vykreju, probodnu, vykreju probodnu a pak jeste jednou vykreju a nazdar.

ted jsem rano dve hodiny hral (v Anor Londo jsem si vzal HAVEL SET) a pelasil jsem zpet na bosse, ktere jsem nedelal v prvni pulce hry.

Capra vs Havel brneni a obourucak. Musim rict, ze to je fakt tezka zivacka. Obcas Vam trochu zavibruje joypad, ze Vas neco skrabnulo, ale tam co kouzelnikovi zmizelo 3/4 zivota, tak ted ubylo tak smesne mnozstvi zivota, ze jsem machal obourucakem znova a znova :)

Potom jsem v DEPTH bral LARGE EMBER a kdyz jsem tam byl, tak jsem polechtal Gaplin dragona. Kdyz jsem byl ve Firelinku, tak jsem si skocil vypustit vodu do New Londo Ruins a skocil pro ten jeste vetsi VERY LARGE EMBER, ktery se tam nachazi. Taky jsem tam nezarval ani jednou. MILUJU HAVEL BRNENI :) Udelal poradnej upgrade Claymore a hned je na svete veseleji. Rytiri padaji na dve rany, uz jsem si i zvykl na moveset, takze parada.

Byl jsem jeste zmlatit Motyle

O&S jsou dole a ted pujdu polechtat nektere z tech ctyr hlavnich bossu.

chcipnul jsem vseho vsudy asi 4x, ale ani jednou jsem jeste neprisel o duse. Nejtrapnejsi chcipnuti bylo u Tauruse na moste, kdy me pitomec shodil z mostu :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Páteční quiz:
    Kolik hráčů na Steamu získalo Lord Vessel (v %)
    a/ Prepare to Die
    b/ Remastered
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: pure metal! ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: taky jsem byl donucen otevřít si víno, aby se mi přestaly klepat ruce ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: teď bych zvedal chvíli vitalitu a bude to cajk
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: to je paráda, že se ti z toho podařilo vybruslit, dobrej gamedesign prostě :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: jak dlouho ti to trvalo do AL? Ja jsem u Gwyna, ale rozhod jsem se, ze na NG si to vyzobam hezky cely, co pujde (vsechny predchozi postavy mam na PtD, Remastered jedu poprvy)
    JOPS
    JOPS --- ---
    mi to nedalo, zapnul jsem si Dark Souls hezky od zacatku

jedu silu, jako Zuuluu :)

Ted jsem v Anor Londo a jsem trochu v haji, protoze musim zpatky a jit sebrat Large Ember a Very Large Ember... Desi me, ze musim do DEPTH, fuck...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: Tak já se zrovna neosypu ze sprostého slova :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: ok, budeš na mute, ale to vlastně nevadí, ale rád se podívam :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: Stream? :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Je tu někdo komu přišla pozvánka na ten network test a vyplňoval PS4, přijde mi ze cokoliv jsem viděl tak je na PS5...ještě lepe, přišel klíč na ps4 a nevyužije...)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: tak doufam, ze to zitra vecir pustis do eteru a predvedes nam par kvalitnich vyskoku.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    eh, pratele, diablo 3 po vydani a diablo 3 po dvou datadiscich jsou uplne jine hry.
    ale at, tomu sedi vic path of exile, tomu zase d2r, jinemu d3.
    TERZ
    TERZ --- ---
    po 2h z CNT (na víc nebyl čas, další zas až zítra), všechno co říká vaati a fextralife je valid. Hraje se to fajn, trojuhlenik na sbirani predmetu je peklo, hopsání trošku kazí dojem.
    Pořád je to FromSoft, pořád je to skvělý ale když sem tam pobíhal tak sem měl dojem že se to fakt lehce zařadí po bok těch ubi šablon typu horizon nebo Ghost of Tsushima :( jakmile člověk vleze do "dungeonu" tak je to klasika souls s tlačítkem na skok ale ten ow je prostě divnej.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: já jsem Diablo 3 taky nikdy nehrál a to jsem nad D1 a 2 strávil stovky hodin, ale i ta dvojka pro mě byla tenkrát trochu zklamání... už to nemělo atmosféru tý jedničky.. džungli s křovákama v temný gotický hře fakt nepotřebuju.. nedávno jsem koupil Diablo 1 na GOGu a prošel to po spoustě let znova a zas mě to bavilo... až na Hellfire, kterej dělalo jiný studio a je to na tom sakra poznat.. Blizzard prostě neni Blizard North, to byla tenkrát úplně jiná liga... Diablo 3 je pro mě Path of Exile, škoda jen, že to rozvíjej trochu jinym směrem, než bych si představoval = chybí mi tam silnej single player
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Si pamatuju, jak jsem byl nahypovanej na Diablo 3.
    Koupil jsem si Taliskera a s kámošem jsme čekali do půlnoci na launch.
    Padla půlnoc, připojili jsme se, dali si panáka a hráli - než padly servery.
    Po nějaký době jako když utne. Kua D3 nemá nic společnýho s Diablem! :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    _KOFILA_: Nyx je trochu jiné specifikum. Na stream se podívám rád :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: vzpomínky na DS1 nám už z hlavy nikdo nevymaže, naštěstí i bohužel... a už to nebude nikdy jako "Tenkrát poprvé"...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam