• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: jak dlouho ti to trvalo do AL? Ja jsem u Gwyna, ale rozhod jsem se, ze na NG si to vyzobam hezky cely, co pujde (vsechny predchozi postavy mam na PtD, Remastered jedu poprvy)
    JOPS
    JOPS --- ---
    mi to nedalo, zapnul jsem si Dark Souls hezky od zacatku

jedu silu, jako Zuuluu :)

Ted jsem v Anor Londo a jsem trochu v haji, protoze musim zpatky a jit sebrat Large Ember a Very Large Ember... Desi me, ze musim do DEPTH, fuck...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: Tak já se zrovna neosypu ze sprostého slova :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: ok, budeš na mute, ale to vlastně nevadí, ale rád se podívam :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: Stream? :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Je tu někdo komu přišla pozvánka na ten network test a vyplňoval PS4, přijde mi ze cokoliv jsem viděl tak je na PS5...ještě lepe, přišel klíč na ps4 a nevyužije...)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: tak doufam, ze to zitra vecir pustis do eteru a predvedes nam par kvalitnich vyskoku.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    eh, pratele, diablo 3 po vydani a diablo 3 po dvou datadiscich jsou uplne jine hry.
    ale at, tomu sedi vic path of exile, tomu zase d2r, jinemu d3.
    TERZ
    TERZ --- ---
    po 2h z CNT (na víc nebyl čas, další zas až zítra), všechno co říká vaati a fextralife je valid. Hraje se to fajn, trojuhlenik na sbirani predmetu je peklo, hopsání trošku kazí dojem.
    Pořád je to FromSoft, pořád je to skvělý ale když sem tam pobíhal tak sem měl dojem že se to fakt lehce zařadí po bok těch ubi šablon typu horizon nebo Ghost of Tsushima :( jakmile člověk vleze do "dungeonu" tak je to klasika souls s tlačítkem na skok ale ten ow je prostě divnej.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: já jsem Diablo 3 taky nikdy nehrál a to jsem nad D1 a 2 strávil stovky hodin, ale i ta dvojka pro mě byla tenkrát trochu zklamání... už to nemělo atmosféru tý jedničky.. džungli s křovákama v temný gotický hře fakt nepotřebuju.. nedávno jsem koupil Diablo 1 na GOGu a prošel to po spoustě let znova a zas mě to bavilo... až na Hellfire, kterej dělalo jiný studio a je to na tom sakra poznat.. Blizzard prostě neni Blizard North, to byla tenkrát úplně jiná liga... Diablo 3 je pro mě Path of Exile, škoda jen, že to rozvíjej trochu jinym směrem, než bych si představoval = chybí mi tam silnej single player
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Si pamatuju, jak jsem byl nahypovanej na Diablo 3.
    Koupil jsem si Taliskera a s kámošem jsme čekali do půlnoci na launch.
    Padla půlnoc, připojili jsme se, dali si panáka a hráli - než padly servery.
    Po nějaký době jako když utne. Kua D3 nemá nic společnýho s Diablem! :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    _KOFILA_: Nyx je trochu jiné specifikum. Na stream se podívám rád :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: vzpomínky na DS1 nám už z hlavy nikdo nevymaže, naštěstí i bohužel... a už to nebude nikdy jako "Tenkrát poprvé"...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LOVE_DALI: budu to streamovat, vsak pak prijd, zasmejeme se spolu ;)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Rocket Horse Jump
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: vsak ja si to taky zahraju rad… jen z toho nemam takovej rajc jako vzdycky…
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    _KOFILA_: Jasně, viděl jsem pár videí a není to pro mě :) Českou scénů (i v mnoha dalších směrech kompletně ignoruju) :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: že máš hemeroidy mě mrzí, ale to se dá už dneska řešit... od ER jsem si taky přál větší revoluci, na druhou stranu už ten open world jim dal asi docela zabrat... ale hodnotit to budu, až budu mít za sebou 20-30 hodin, ne teď (i když skákání koníkem 150 metrů ze skály taky neni zrovna to, co bych si FS představoval :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: priznam se, ze ja se na to kurva tesim strasne moc :)

jediny co me tam sere, tak je ten kun s tryskovym pohonem v prdeli.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: sekiro uz od zacatku komunikovalo zcela zrejmou evoluci zanru… tady se komunikuje leda hovno co vylezlo skrz ten hemoroid…
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LOVE_DALI: to tady necti ten fanservis mistnich youtuberu co vydelavaji na reklame pred a po “poradu”… koukni na par videi a udelej si nazor sam, vsak toho mame nahrano…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam