• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    rozumim tomu tak ze si dnes delame hromadne preordery a posilame sem screeny na sedadle spolujezce jako vedle s ps5?
    TERZ
    TERZ --- ---
    Dělal sem teď ten feedback dotazník co mi poslali a na otázku "Co bylo na hře nejhorší" prostě neumím odpovědět. A byla to povinná položka se selekcí takže nejasnou fall dmg sem jim tam dát nemohl.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kazdopadne je fajn, ze Elden Ring Sony distribuuje v jednom baliku jak pro PS4 tak zaroven pro PS5 a nebude se hrat na nejaky pridavny zpoplatneny next-gen upgrade nesmysly. Alespon tak jsem to z popisu na store pochopil.
    TERZ
    TERZ --- ---
    JOPS:
    S tím že Arcane je víceméně Luck
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Serete mě - kupuju! :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    trochu se mi Elden Ringem splnil sen - při hraní Dragons Dogma jsem si kolikrát řikal "proč to nemá tohle a tohle jako třeba DS, pak by to bylo dokonalý"... a u DS jsem si zas řikal "proč to nemá magii trochu jako DDDA, bylo by to o trochu zábavnější"... no nic, jdu pre-orderovat :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: mi prislo, ze i tri obycejni enemaci u taboraku dokazali docela polechtat, takze co se tyce obtiznosti si nedelam iluze :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: měl jsem strach, že to bude na FS hru až moc jednoduchý, ale zvědavost mi nedala a uvnitř hradu už to lidem celkem nakládá, takže klid
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: jake tam jsou statistiky (levelovani postavy)? Stejny jako v DS ci se to podoba spise BB
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_: 2009 (mobil)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NAGASAWA: u bossu vysamonovana verbez lehla jednou, dvouma ranama…

to bude jen jako krovi… krovi do piskoviste, aby to bylo trochu prekvapujici…

podle me je ta hra navrzena tak, ze mas piskoviste… tam si blbnes, jezdis na koni, objevujes genericke veci co v tom univerzu od roku 2008 znas… a pak prijde boss stromu, teleport a souboj… a na to sazim… ze to bude o tech (tipuju) peti bossech… peti biomech… nekdo kdo se uci co delas jak popisoval tercik… nekdo kdo vi… nekdo kdo ma jednu ruku dlouhou…
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Tihle spirit summoni nejdou používat všude. Jsou vázaný na něco (ignoroval sem) ale musíš mít prompt na obrazovce aby to šlo použít, převážně v oblastech kde je hodně enemies. A u štefana to šlo ale imo ho to jenom nasralo, realne mi nepomohli :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    _KOFILA_: no hlavne ti tri summon vlci mi prisli celkem solidne OP a potom ty mečoblesky u Bloody Wolfa, ale tipuju, ze to budou mit vybalancovany.
    TERZ
    TERZ --- ---
    _KOFILA_: hele bude OP, hlavně ty miracles, ten maník s kruhem kolem krku měl nějakej drápek kterej to likvidoval raz dva, ten camp sem s ním vyčistil stojíc na místě ale to mě moc nebavilo takže sem magii obecně zkoušel tak možná hodinu.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    a co ta magie? strasne nakladala… vzdy kdyz jsem nekoho videl jak kouzli, tretina hp nepritele v… vypada to jak kouzleni v dragons dogma…
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    dekuji dekuji
    TERZ
    TERZ --- ---
    VON_GILOTINE: No hele co se lore týče to nevím, schválně sem všechny rozhovory přeskákal a kde to šlo ignoroval, chtěl sem jen gameplay, jinak naprosto všude. Je tam všechno. Katakomby jako by vypadli trojce z prdele, dungeon kdy vlezeš dovnitř a před tebou zavřená brána ke který musíš najít páku jak z BB. Potkal sem něco co mi nápadně připomínalo Dancer of the Boreal Valley, drak v prvních pěti minutách, kraby s DS3, vizual mi hrozně moc evokoval Sekiro. Ashes of war jsou vlastně weapon arts z DS3, systém rozdělování lahviček z DS, v hradu sem měl pocit jako bych vlezl do Boletarian Palace, je to imho takový BEST OF
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    nejake odkazy DS, BB ci Sekiro univerzum?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: s tim skákáním z vejšek jsem taky neměl moc odhad, co mě zabije a co už ne
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: a třeba u těch gargoylů je takovej malej puzzle, kdy je můžeš likvidovat pomocí pastí (mydlil jsem je poměrně bezmocně, protože dělaj rychlý přískoky, než mi došlo, že je můžu vylákat do choby s šlapat na dlaždice :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam