• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    _KOFILA_: no hlavne ti tri summon vlci mi prisli celkem solidne OP a potom ty mečoblesky u Bloody Wolfa, ale tipuju, ze to budou mit vybalancovany.
    TERZ
    TERZ --- ---
    _KOFILA_: hele bude OP, hlavně ty miracles, ten maník s kruhem kolem krku měl nějakej drápek kterej to likvidoval raz dva, ten camp sem s ním vyčistil stojíc na místě ale to mě moc nebavilo takže sem magii obecně zkoušel tak možná hodinu.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    a co ta magie? strasne nakladala… vzdy kdyz jsem nekoho videl jak kouzli, tretina hp nepritele v… vypada to jak kouzleni v dragons dogma…
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    dekuji dekuji
    TERZ
    TERZ --- ---
    VON_GILOTINE: No hele co se lore týče to nevím, schválně sem všechny rozhovory přeskákal a kde to šlo ignoroval, chtěl sem jen gameplay, jinak naprosto všude. Je tam všechno. Katakomby jako by vypadli trojce z prdele, dungeon kdy vlezeš dovnitř a před tebou zavřená brána ke který musíš najít páku jak z BB. Potkal sem něco co mi nápadně připomínalo Dancer of the Boreal Valley, drak v prvních pěti minutách, kraby s DS3, vizual mi hrozně moc evokoval Sekiro. Ashes of war jsou vlastně weapon arts z DS3, systém rozdělování lahviček z DS, v hradu sem měl pocit jako bych vlezl do Boletarian Palace, je to imho takový BEST OF
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    nejake odkazy DS, BB ci Sekiro univerzum?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: s tim skákáním z vejšek jsem taky neměl moc odhad, co mě zabije a co už ne
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: a třeba u těch gargoylů je takovej malej puzzle, kdy je můžeš likvidovat pomocí pastí (mydlil jsem je poměrně bezmocně, protože dělaj rychlý přískoky, než mi došlo, že je můžu vylákat do choby s šlapat na dlaždice :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    Co mě teda trošku štvalo, ale trošičku byly ne úplně jasný pravidla pro fall damage a padání s koněm. Do jednoho kráteru sem zkusil spadnout a ztlumit ten pád double jumpem, naprosto v pohodě to zabralo tak sem si takhle chtěl spadnout na pláž (kde byly enemies a dalo se tam jít) a tam to byl insta kill. Tohle se stalo na několika místech tak nevím dle čeho to vypozorvat kam to jde a kam ne.
    TERZ
    TERZ --- ---
    _KOFILA_: Potkal sem takový ty velký obry co tahaj tu karavanu ale bez karavany, na kopci, byly tam 3 a nic sem jim nedělal zato oni mi asi 7krát udělali dost a poměrně rychle. Zkusil sem výstřel do tmy, nahodil koně a nagroval je na sebe. a běhal kolem nich jak šílenej, světě div se funguje to. Nebyl moc obratní ale navzájem si při pokusu o mé ušlapání rozbily držku a já spokojeně posbíral shardy na upgrade zbraně. Agrovat skupinky na sebe a nechat je se omylem povraždit se najednou stalo validní strategii, bažině u draka sem potkal ty DS3 kraby, bylo jich tam hodně, extrémně hodně, tak sem zas dělal kolečka a najednou zbyl jedinej se třetinou života, crafting itemy a dušičky se vždycky hodí.
    Ten crafting sem tedy moc nezkoušel to mě teď zpětně mrzí ale nebyl na to čas.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: me na tom nejvic bavi ten jejich vysinutej smysl pro fantazii. Mas rok 2021, vsechno je Next Gen, vsechny velky studia maji mocap hangary, vsechno musi byt efektni, rozanimovany na tisic zpusobu a oni ti tam coby minibosse poslou podivnou statickou skakajici sochu, protoze proc ne? a tobe se tahle podivnost vpali do pameti vic, nez boss velkej jako panelak s 30 animacemi.

The first Elden Ring boss I fought is so freaking weird I thought it was bugged | PC Gamer
    https://www.pcgamer.com/the-first-elden-ring-boss-i-fought-is-so-freaking-weird-i-thought-it-was-bugged/
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TERZ: pis dal! dalsi zazitek! a honem!
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: ty vole, at uz je unor, ja chcu taky hrat, ja chcu hrat moc :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    _KOFILA_: Ježiš klidně se ptej :D takhle nevím co o tom psát, barvitěji a lépe to popíše kdejakej youtuber :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    _KOFILA_: Heh nemám na popisy/psaní talent :D ale budiž.
    Chvilku mi trvalo přistoupit na pravidla hry, šel sem do toho s vidinou DS4 a tak to tak hrál, to je špatně. V DS jde každou překážku udolat tou nejsnazší taktikou a výběr gearu je víceméně až druhej krok. Tady je správnej gear a schopnosti všechno. První hodinu sem válčil s prvním bossem (tree sentinel) a nevěděl co s tím, prostě to nešlo, bral sem to za trolling a odmítal jít dál dokud nepadne. Ale to byla chyba, když je ten jantar na koni tak já budu taky na koni. Došel sem si pro koně a ten fight najednou dostal úplně jinej rozměr, podmínky byly fér a místo standartního souls fuckupu kdy stojíš proti 3krát většimu maníkovy kterej tě one-hituje sem viděl všechny jeho slabiny a ten souboj najednou dával smysl, skvělej pocit. Pořád mi dával zabrat, ale 3 pokusy stačili. Tak sem se hned hrnul k dalšímu a to byla samozřejmě taky chyba. Bez lehviček, bez mapy, bez těch ashes of war je ta hra poloviční. A tyhle věci jsou všude, každej lootable gear kterej sem potkal měl něco zajímvýho, žádnejch 15kusů dřeva abych mohl vyrobit ptákovinu nope. Vidím camp tak tam naběhnu a dostanu na prdel protože je jich tam prostě moc. Vyčistím to stealth, a v campu nový ashes of war a perla. Takhle procházím různé oblasti a furt nachazim perly tak jdu zkoumat co to ty perly jsou a zjistil sem že si můžeš díky perlám vyrobit vlastní lahvičku. Máš na healing, na magic a třetí si namícháš podle svýho, udělal sem si trošku heal se stamina boostem, skvělej pocit. Místo běhání na klíčový body sem to šel projít celý, prostě chci vidět všechno a najednou sem potkal 2 "dungeony" který sem hned na začátku minul, další ashes of war, další perly další vybavení, zajímavý oblasti, zajímavý pasti. Prostě je skvělej pocit když jdeš někde, kde to vypadá jen jako filler oblast na mapě aby byla velká a ono to tak není, on tam je content a je ho tam halda. Perfekt.
    Dungeon bossové jsou zpravidla jednoduchý, ani nevím jestli je nazývat bossy, jen hopsajici socha vyžadovala 2 pokusy zbytek šel na poprvé ale vůbec to nevadí, nemají být těžcí, je to mini-boss, přece ten loot nedostaneš zadarmo a zároveň s tím máme rádi dlouhy health bary. No a pak sem potkal Štefana Margitu. To byl první real souls boss encounter v naprosto genialni oblasti se skvěým hudebním doprovodem. Ten blázen reaguje na to co děláš, ale způsobem kterým sem zatím v žádné hře nezažil. Vymejšlet jak na něj mi zabralo 2 hodiny, a když už sem si myslel že mám recept, začal mi reagovat na to že používám ashes of war, tak sem na něj poslal vlky, to ho evidentně nasralo protože je smetl v jednom asi 7fázovém kombu které zakončil one-shot kladivo do lebky hitem o kterém sem přesvědčenej že mu nešlo uhnout :D je to prostě zážitek, skvělej zažitek a když sem konečně umlátil štefana a šel se mrknout do toho hradu tak mi prdel natrhli holuby co měli místo pařátu dýky...fascinující.

JOPS: Zkoušel, nevím jak to bude v retailu ale byl tu item kterej když sem sežral objevili se všude kolem mě summon signy ať už zlatý tak červený, nevím kdy to jde a nejde, dal sem tomu jen chvíli, chtěl sem jet hlavně solo takže na co-op sem si vzal jednoho na toho tree sentinela, kdy jsme dostali strašně na prdel a pak sem si pozval pár lidi na souboj, kde sem dostal na prdel. Prostě sem hodně dostával na prdel, proto radši solo :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    terciku! pis, nebo uvidis! tolik otazek…
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Deset. Včera jsem na to koukal. Festival designu.

ELDEN RING All Bosses/Boss Fights So Far PS5 Gameplay (4K 60FPS)
    https://youtu.be/ZfBNLGaDql8
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: tam bylo 10 bossu? Kua, jsem videl jenom jednoho, tak super :)

a zkousel jsi summoning? Jak to funguje? Je limitovany na nejakou oblast, nebo spolu muzete znasilnovat x bossu za sebou?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: to jsem nerek ja, ale Vincent van Gogh, ale kdyz si stezujes, ze neco nejde, a odmitas prijmout radu/zpusob, jak udelat, aby to slo, tak myslim ze neni chyba uplne jen na nasi strane a delas si to tezsi sama... navic porad je to jen hra, nejde o zivot, bye
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TERZ: jeste! pis! chci to cist a doufat ze do te doby sezenu ps5…
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: jde to dohrát bez něj :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: Miyazaki na hrad! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam