• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: mam zafixovanou situaci, kdy mi v DS neco porad neslo, a pak jsem si uvedomil, ze jedu jednoruc, takze stit na zada, obouruc a bylo vyreseno, dava to vyrazne vyssi damage a stun... ten stit equipnutej je dulezitej, ty si ho na obouruc casto sundavas, ale i na zadech pomaha
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: kdyz charguje, tak kdyz mas mec obouruc (claymore, zweihanded) tak mu to nabijeni i prerusis a myslim, ze se tam vejdou udery 4 :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: jo, když se charguje, tak je tam okno na dvě šlupky
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: Prepare to Die
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: takze dnesni program je jasny, poustim si youtube a hodinovy speedrun :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    _KOFILA_: Nice :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS, LOVE_DALI: jo, jel all bosses speedrun... dával jsem to tu 10 minut před koncem... je to WR, za chvíli na yt... ten závěr mám rád, nejen proskakování texturama v depths, ale jak se dostane za capra demona, jak si to celé cheatne přeš šípy u Frampta, int 99...

tldr; všechny složil za hodinu...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    _KOFILA_:
    JOPS: Nejede on teďka 100% runy?
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: jsem v praci, o co tam jde?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    pojďte, už jde do finále:
    Twitch
    https://www.twitch.tv/distortion2

a má náskok .)
    ŽIVĚ, NYNÍ
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: Sekiro jsem nedohral :) ta hra mi proste nesedla
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: čím dál víc mám z tebe pocit, že se snažíš hrát DS jako Sekiro, to bude hra vyloženě pro tebe, tam si užiješ :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ted si jenom rikam, jde na Artoriase pouzit parry? Pokud jo, tak musi byt do minuty vyrizenej ne? :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: to si neodporuje, ja tam tam farmil taky (a pak v lese na schodech pred Sifem)... ale tahle diskuze je pomerne zbytecna, protoze pro Zuuluu by to pak nebyla vyzva :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: imho je PW na levelovani nejlepsi. Jakmile mas otevrenou branu k falanze, tak to mas 10 vterin k bonfire a kdyz otocis Falangu behem hodiny 50x, tak mas pres pul milionu a vic jak nic. To jinde nedas. Otocil jsem to takhle v NG+ kvuli levelovani inteligence a byl to solidni fofr.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: PW neni na levelovani uplne nejvhodnejsi, pokud v nem nechces travit delsi dobu, protoze tam nefunguje warp, ale jinak drzim palce
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: PW neni na levelovani uplne nejvhodnejsi, pokud v nem nechces travit delsi dobu, protoze tam nefunguje warp, ale jinak drzim palce
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: tj. Artorias of the Abyss je DLC, který vyšlo až rok po základní hře, a trochu se tam počítá s tím, že jí už máš celou za sebou
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: taky jseš v tý lokaci o dost dřív než bys správně měla, předtim bys měla ještě pořádně projít Tomb of Giants, Lost Izalith, New Londo Ruins a tam se nalevlíš... teď je to jako bys chtěla ze základního kola skočit rovnou do finále... chtěl jsem ti to napsat už včera, že jsi přeskočila velkou část hry a měla bys jít zatím jinam, ale když jsem viděl tvoje odhodlání, nechtěl jsem ti to kazit :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: nepovedlo se? Tak se na nej ted jeste vykasli a bez pokosit bosse k lávě a do katakomb.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam