• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS, LOVE_DALI: jo, jel all bosses speedrun... dával jsem to tu 10 minut před koncem... je to WR, za chvíli na yt... ten závěr mám rád, nejen proskakování texturama v depths, ale jak se dostane za capra demona, jak si to celé cheatne přeš šípy u Frampta, int 99...

tldr; všechny složil za hodinu...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    _KOFILA_:
    JOPS: Nejede on teďka 100% runy?
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: jsem v praci, o co tam jde?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    pojďte, už jde do finále:
    Twitch
    https://www.twitch.tv/distortion2

a má náskok .)
    ŽIVĚ, NYNÍ
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: Sekiro jsem nedohral :) ta hra mi proste nesedla
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: čím dál víc mám z tebe pocit, že se snažíš hrát DS jako Sekiro, to bude hra vyloženě pro tebe, tam si užiješ :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ted si jenom rikam, jde na Artoriase pouzit parry? Pokud jo, tak musi byt do minuty vyrizenej ne? :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: to si neodporuje, ja tam tam farmil taky (a pak v lese na schodech pred Sifem)... ale tahle diskuze je pomerne zbytecna, protoze pro Zuuluu by to pak nebyla vyzva :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: imho je PW na levelovani nejlepsi. Jakmile mas otevrenou branu k falanze, tak to mas 10 vterin k bonfire a kdyz otocis Falangu behem hodiny 50x, tak mas pres pul milionu a vic jak nic. To jinde nedas. Otocil jsem to takhle v NG+ kvuli levelovani inteligence a byl to solidni fofr.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: PW neni na levelovani uplne nejvhodnejsi, pokud v nem nechces travit delsi dobu, protoze tam nefunguje warp, ale jinak drzim palce
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: PW neni na levelovani uplne nejvhodnejsi, pokud v nem nechces travit delsi dobu, protoze tam nefunguje warp, ale jinak drzim palce
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: tj. Artorias of the Abyss je DLC, který vyšlo až rok po základní hře, a trochu se tam počítá s tím, že jí už máš celou za sebou
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: taky jseš v tý lokaci o dost dřív než bys správně měla, předtim bys měla ještě pořádně projít Tomb of Giants, Lost Izalith, New Londo Ruins a tam se nalevlíš... teď je to jako bys chtěla ze základního kola skočit rovnou do finále... chtěl jsem ti to napsat už včera, že jsi přeskočila velkou část hry a měla bys jít zatím jinam, ale když jsem viděl tvoje odhodlání, nechtěl jsem ti to kazit :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: nepovedlo se? Tak se na nej ted jeste vykasli a bez pokosit bosse k lávě a do katakomb.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: uz ti to jde dobre, jen nasadit nakej prsten nebo lehkej armor, abys nesla dolu na dve rany, jsi ve fazi, kdy kolem nej musis tancovat a nedostat skoro zadnej hit, tohle neni lehkej souboj a clovek by na nej nemel jit unavenej... ja jsem ho projel tankem :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    :))

tak postavicku mam na sile 50 a endurance 40. Za me zatim spokojenost, Dneska jsem dorazil Bed of Chaos, Four Kings, toho bosse na zacatku (co dava titanite slab), Seatha, posbiral asi vsechny embery, omylem jsem zabil Andreho... Jeste asi zkusim datadisk, ale tam se bojim, ze to bude moc bolet :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    ZUULUU: normalka... Kdyz ztratim trpelivost, pozabijej me krysy..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: ještě máš 4.5 hodiny :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    rozumim tomu tak ze si dnes delame hromadne preordery a posilame sem screeny na sedadle spolujezce jako vedle s ps5?
    TERZ
    TERZ --- ---
    Dělal sem teď ten feedback dotazník co mi poslali a na otázku "Co bylo na hře nejhorší" prostě neumím odpovědět. A byla to povinná položka se selekcí takže nejasnou fall dmg sem jim tam dát nemohl.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kazdopadne je fajn, ze Elden Ring Sony distribuuje v jednom baliku jak pro PS4 tak zaroven pro PS5 a nebude se hrat na nejaky pridavny zpoplatneny next-gen upgrade nesmysly. Alespon tak jsem to z popisu na store pochopil.
    TERZ
    TERZ --- ---
    JOPS:
    S tím že Arcane je víceméně Luck
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam