• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: pani v armoru se ti ukaze, kdyz se vratis pozdeji do areny, kde jsi zabila Artoria. Bude tam mit hrob.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: ten se objevuje jenom kdyz mas na zivu Priscillu.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: byla to jen otázka času :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: tak to gratulace :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: a já zrovna letim na Měsíc :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: jo, hraj si to s R2
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: Pardon, mělo být:
    "Ještě jednu ránu..... a je po mně.." :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: Ještě jednu dáno a je po mně.. :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: i kdybys ho v tomhle nastaveni nedala, stejne ses naucila mnohem vic, nez kdyby sis pomahala nejakejma berlickama a prosla to hned, to se bude jeste hodit... nebyl to ztracenej cas... a to odrazeni stitem me fakt dostalo :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: bud a nebo machnes jednu ranu navic a Dark Souls neodpousti :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Tak je a není. Chce si to hlídat a pragmaticky doplňovat :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    jenom jsem chtel Zuuluu trochu ted namotivovat :)

sel jsem taky na Artoriase. Poprve se trema flaskama, chybel mu centimetr. Podruhe jsem se musel jednou napit. Tezkej stit, tezke brneni, havel ring, abych udelal normalni kotrmelec a je to o trpelivosti a jeden uder a nechat staminu naplnit. Kdyz se Artorias nabiji, tak prepnout na obouruc a najebat mu tam ty udery tri, pak prepnout na stit a nechat doplnit staminu. Tady je strasne dulezita stamina. Malo staminy, prorazi obranu = zdravi jde do kopru.

A hlavne tu neni moc casu na doplnovani zdravi :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Ano, ano. Proto nám Grass Shield tak krásně chrání záda před spálením od slunce :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: ty nepoznas rozdil v pohybu, zda ten stit mas na zadech ci nemas. V DS jsou ctyri vahove kategorie :)

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: mam zafixovanou situaci, kdy mi v DS neco porad neslo, a pak jsem si uvedomil, ze jedu jednoruc, takze stit na zada, obouruc a bylo vyreseno, dava to vyrazne vyssi damage a stun... ten stit equipnutej je dulezitej, ty si ho na obouruc casto sundavas, ale i na zadech pomaha
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: kdyz charguje, tak kdyz mas mec obouruc (claymore, zweihanded) tak mu to nabijeni i prerusis a myslim, ze se tam vejdou udery 4 :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: jo, když se charguje, tak je tam okno na dvě šlupky
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: Prepare to Die
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: takze dnesni program je jasny, poustim si youtube a hodinovy speedrun :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    _KOFILA_: Nice :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam