• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: používáš na duchy Transient Curse? S obourucakem to celkem jde, ale nesmis se dostat mezi vic duchu najednou, to ti pak nepomuze nic, byl jsem tam o vikendu, moc fajn lokace :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    jeste 99 dni…
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: Nemám nejmenší představu, jakou zbraň myslíš. Chtělo by to trochu zapracovat na terminologii ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: šel jsem tam... a už ležim na krchově :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Stojim před Manusem... a moc se mi tam nechce... asi půjdu radši zpátky :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: stream? :)
    Jenom teda dex už chce nějakej skill, budeš muset jednat rychle, uskakovat, víc hlídat staminu apod :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: to si nech spis na dalsi postavu. Ted si to akorat roztristis, damage s tim davad nebudes a kazde zvyseni levelu ted je uz docela draha sranda. Obzvlast kdyz uz jsi 94 level.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: ono upřímně, tak jak to máš rozjetý, bych se na dex vykašlal. Jeď si Zwei :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: Už jsi žkoušela Gold Tracer? :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Strejda Artorias na třetí pokus (Havel + Ring of Steel Protection), a de facto jen proto, že jsem myslel, že to zbroj unese, a chtěl si dát ještě jednu ránu navíc, úplně zbytečně, (zatímco on rozjel svoje trojkombo). Jinak Naga měl pravdu, když dostane obouruč přes palici, solidně ho to rozhodí, a přeruší na chvíli útok, takže jde o to se jen správně trefovat (zwei má bohužel tu vlastnost, že občas sekne vedle a sežere dost staminy, takže pak je oponent chvíli ve výhodě).
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    No, možna těch hitů bylo 5, teď teda strejda Artorias :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak jsem vlez do DLC (lvl 80) ... na Sanctuary Guardiana jsem vlitnul v černejch hadrech nalehko a došly mi estusky (5), oblik jsem Havla a šel hned dolu... se Zwei obouruč to bylo na 4 hity... ale měl jsem Havla obliknout hned, zjistil jsem, ze jsem s nim uplne stejne rychlej jako v těch lehkejch hadrech :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: jj tohle je Jeremiáš, ale objevuje se jenom pred Priscillou. Pak smula.

King Jeremiah | Dark Souls Wiki
    https://darksouls.wiki.fextralife.com/King+Jeremiah
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU:
    NAGASAWA:

kdyz jsi ziva, tak se ti objevuji i tyhle NPC
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: Paní v brnění

Fextralife Wikis - home
    https://darksouls.wiki.fextralife.com/Lord's+Blade+Ciaran

She appears next to a tiny grave in the place where you fight Artorias, after you defeated him (may require to reload or warp to a new area before triggering her spawn).
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: pani v armoru se ti ukaze, kdyz se vratis pozdeji do areny, kde jsi zabila Artoria. Bude tam mit hrob.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: ten se objevuje jenom kdyz mas na zivu Priscillu.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: byla to jen otázka času :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: tak to gratulace :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam