• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Takhle jsem kdysi nechal mladýho, aby ho zabil :D Už mě tam nebavilo stát, tak jsem si šel udělat kafe :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: takhle jsem Manuse upižlal minule, a jestli se ke mě nebude chovat dostatečně uctivě, upižlam ho tak i tentokrát :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: Pak je celkem sranda skočit k Manusovi a on tam není - "Kdo je tady machr, co?!" :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Na Manuse Hawk Ring, poison arrows a ját napravo od entrance. Manus je tam vidět a s tím prstenem ho může poisonout :)
    To samý u Gwyndolin. Musíš kousíček popojít, aby jsi netriggeroval fight :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: na Manuse jsem nezkoumal a podivam se a Gwyndolin je easy i bez gimmicku, ale me ten boss proste nebavi :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Na Manuse a Gwyndolin jsem krásný (a koneckonců ty samý) gimmicky :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: já chci dát opět všechny, než půjdu do NG+, jen Manuse možná cheeesnu lukem, jestli mi dojde trpěllivost.. a z Kalameeta chci konečně ten Obsidian GS! :) Gwyndolin je easy

JOPS: final boss je Nashandra, S Gwynem se to nedá vůbec srovnávat, nevýraznej souboj, dal jsem jí napoprvý, a když se mi po jejim zabití ukázalo, že jsem to jakože dohrál, byl jsem poměrně zklamanej... ale pak jsem vlez do DLC a tam se mi nálada zase zlepšila :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    vazeni a ted si jako marne snazim vybavit, jakej je finalni boss v Dark Souls II a vubec si ho nedokazu vybavit. Cestu si takhle vybavuju do lokace s hradem a lavou a pak mam uplnou mlhu. Kua, fakt to asi zapomnel, ty lokace se celkem vybavuju, enemaky taky, vetsina bossu v kazde lokaci je mi asi taky jasna, ALE FINALNI, fakt jsem mimo...
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: na ferovku, na Manuse jsem se vysral :) Toho delat nabudu, pak na Kalameeta taky kaslu, to mi za ty nervy nestoji :)

A pak se jeste odmitam honit s Gwyndolin v Anor Londo :) Tu jsem taky vynechal.

Dneska si bacnu do posledniho a hura na NG+

ENDER: Twinblades mi taky moc nevyhovovali. Na efekt super, ale byl jsem z toho takovej nesvuj. No a great weapon? No samozrejme DRAGON TOOTH :D myslim, ze i ve trojce je :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: ja vzdycky vlezu do novy lokace, rikam si: "chacha, dvakrat jsem to dohral, ted si s nima vytru prdel", oni si se mnou vytrou prdel desetkrat, zacnu se soustredit, jedu jak nuz maslem, prestanu se soustredit, vytrou si se mnou prdel a tak dokola...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: nemohli bysme tady tý komunikaci zas trošku vrátit formu? tohle nikam moc nevede, dík (ps: DS hraje "blbě" každej druhej a právě to je na tom zábavný, kdyby to hrál každej jako král, tak je ta hra dávno mrtvá)
    TERZ
    TERZ --- ---
    ENDER: Greatsword, s tím se bavím nejvíc.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: to neni zpochybnovanit taktik, to je spise konstatovani, ze to muzes delat blbe a zda neni lepsi trochu zmenit taktiku. Co ja bych dal za to, kdyby mi nekdo na zacatku poradil.

A jako sorry, chodit s halapartnou v uzkych chodbach. Já ti nevim, nerikam, ze to nejde, ale jako chlap to asi vnimam trochu jinak.

ZUULUU: my ti radime idealni moznost, to ze tam pak chodis nahata je tvuj boj, ne nas. Ta hra jde dohrat i tim, ze si nezvednes level jak u zbrane, tak u sebe. Takze je to samozrejme na tobe. Akorat je problem v tom, ze my se ti snazime poradit a ty nam pak vynadas :) To zda si nase rady vezmes k srdci nebo ne, to uz je mi fakt uplne jedno.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: je to RPG, každej si musí najít svojí vlastní cestu a svůj způsob, jak tim projít (navíc DS jsou postavený na znovuhratelnosti, neni tu žádnej jedinej správnej návod, jak to hrát, a právě to zkoušení různejch stylů ja na tom vůbec to nejlepší, takže nevidim důvod, proč si to brát osobně a urážet se, je to předevšim zábava)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER
    ENDER --- ---
    Tak jedu DS3 s twinblades a musim rict, ze ja proste radai great club.. Jeste chci zkusit nejakou jinou great weapon, co byste mi doporucili za velkej mec nebo nejakou halapartnu?
    Na great clubu se mi libi obrovsky counter na poise, velkym utokem rozhodim snad kazdyho..
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    lol
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    dzyzs krajst
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: ja te nevidel hrat u duchu, tak sorry, ze jsem neco napsal, protoze tyhle chyby tam delaj vsichni.

jedinej problem co tam je, tak je jedna mistnost, zbytek je bez problemu
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: ok, priste drzim hubu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam