• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    MISEC
    MISEC --- ---
    ZUULUU na bossa _KOFILA_ treba este polevelovat ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: bossove v DLC jsou imunni na magii, plati na ne hlavne hruba sila a ocel, ja dal Artase takrka hned, stejne jako Guardiana... rozhodit jim stabilitu a pak mydlit hlava nehlava ;)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    JOPS: Artorias je jak taky funky fresh vietor po zakladnej hre, si myslis, ze si frajer a jeb ho :D You Died. Ale zabavny bol veru. Ja som kvoli nedostatku casu stale v DS3 Ringed City na Gaelovi a prva faza je dost inspirovana Artoriasom imho, mal este niekto ten pocit? Hlavne to salto. Inak v ramci zabavy som dal jeho prvu fazu cisto lukom, ta obrovska arena tomu pomaha.
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem si dneska zfouknul Gwyndolin. Ja na ni sel asi 30x, fakt zoufalec. Ona je tak easy boss, ze clovek to podceni a posere to.

Pak jsem se sel podivat do datadiskku na prvniho bosse. Mel jsem s nim strasnej problem... Uchigitana (divine) na max a nejak to neslo. Tak jsem sel do Painted World, udelal upgrade Bandits Knife na +15 a na tohohle bosse jsem si to potahl Sunlight Blade a na prvni pokus malem padnul, druhej pokus uspesnej. To kouse jako svine :))) Je to docela rychly, akorat clovek musi byt hooodne blizko.

No a pak jsem sel na Artoriase a tam to je uplne v pici :) davam mu 60 dmg. Nic neunesu, je to v prdeli, na toho se asi vykaslu :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Čili, děkujeme za tento celoměsíční intenzivní report z cest temných duší a nyní již zase jako vždy max jeden příspěvek denně co nás všechny tak nějak teple, lidsky, hřejivě a od srdce víte co...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: BKH je jedna z nejlepších zbraní. Já radši teda BKGS, ale i tak OP as F :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: hele, ztriskas ho a das si NG+ a uvidis, jak ta hra se bude hrat jinak :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: jo curved sword.... kua drat

diky, to bude ono, broadsword, longsword atd nefungovaly :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    JOPS: Curved Sword +10 a dusicku
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: dyk ho nezabijes, dyk diky tobe shodi 20kg
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: nechapu proc se osizovat o zbran, ale ok

a ted mi reknete, co mam udelat pro to, abych ziskal ten bozi ohnivy mec, ktery je z duse pavouci zeny :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: nebud srab a usekni ocas, je to dobrej drop a on ti nic neudela.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: zatim ne, některý lidi choděj i do práce :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: tak hurá na Gwyna
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    LOVE_DALI: tyjo to naposledy pamatuju u HoMaMu 3, kdy jsme si zpivali osmý den schází nám
    JOPS
    JOPS --- ---
    jsem tu dlouho nebyl (dva dny) :) nejak moc prace...

ale co me pobavilo, byl jsem v Tomb of Giants, polozim znacku, zda nekdo nebude chtit pomoct a helemese, za tu chvili co jsem tam byl, tak me zavolalo snad 5 lidi, nekteri i vickrat. Ja myslel, ze to uz nikdo nehraje a ejhle, ono tam je fakt docela rusno :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: věřim tomu, zatim to tak vždycky bylo :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: vim to už řadu let, ale stejně to jdu oslavit odpolední kávou :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: Fist only run? Broken Straight Sword run? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam