• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    VITEKK: Zaklad toho buildu je mas vysoky skalovani se silou a dexteritoz.. ( tusim longsword C a C) takze se ti rovnomerne zvysuje dmg s posilovanim obou skillu - coz na zacatku je dost OP. Pak prvni levely davas jako nic.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    VITEKK: Je samozrejme nejlepsi mit obe tyhle staty co nejvis, ale 40 je tusim softcap ( nejvetsi pomer cena/vykon ). Hardcap je tusim 50-60? Googli si quality build na extralifu atp.
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    TOMMY_: a jeste mi rekni buildy maj vzdycky tyhle stropy: 40dex/40str ale predpokladam ze to znamena ze mas k tomu tak nejak co mozna rovnomerne smerovat a do toho sem tam neco soupnes do vitality a END?
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    TOMMY_: V DS1 bez infuse +15
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    VITEKK: Refined Longsword a quality build - 40dex 40str
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    chystam se na prvni pruchod DeS, nejaky tip na build? Co tak sbiram info tak se STR asi neslapnu vedle.. Nejak me odpuzujou magicky buildy, predstavuju si to tak, ze z dalky pizlam nejakyho bose pet hodin nejakym magickym sipem.. Jde mi o nejaky lehci pruchod :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: nekaž mu vzpomínky na dětství :) já si takhle jednou nainstaloval ZX Spectrum emulátor, abych všem ukázal, jak za mýho mládí byly ty hry lepší a nápaditější, a radši jem to zas rychle odinstaloval... ale souls obtížnost měly skoro všechny, to nelze popřít :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: hele, popravde receno Remaka DeS jsem nehral, ale co jsem videl, tak je to hezci a ty lokace jsem poznaval i po nevim kolika letech :) A kdyz jsem preskakal to video, co jsi daval DeS vs DeS Remaster, tak jsem rad, ze uz si to takhle nepamatuju :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Grafici Elden Ringu jsou pod tlakem kvůli Demon’s Souls » Vortex
    https://www.vortex.cz/grafici-elden-ringu-jsou-pod-tlakem-kvuli-demons-souls/?fbclid=IwAR1j_Q8q9GbuQKjuD4yKGRnnRYgtCkvrBs3CFViyYeyu4-T2rP0FiAoELKI

O Elden Ringu od vývojářů z FromSoftware už toho víme spoustu. Kvůli únikům od dataminerů vlastně víc, než bychom si zřejmě přáli. Bez ohledu na to ale mezi fanoušky žánru soulslike narůstá očekávání, zvlášť když do vydání zbývají necelé dva měsíce a nikdo zřejmě nepochybuje o tom, že tým z FromSoftware chystá další velkou věc. Ve zkušeném týmu ale bez ohledu na to zavládla nervozita, zejména co se grafického zpracování týče, přičemž hlavním důvodem má být povedený remake Demon’s Souls, na kterém pracovali vývojáři z Bluepoint Games. O obou hrách promluvil producent a designér Hidetaka Mijazaki v rozhovoru pro magazín Edge, ve kterém přiznal, že grafické oddělení cítí v této souvislosti poměrně značný tlak.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    skvělé video
    Demon's Dunk Souls Remastered
    https://youtu.be/Pjib5LReUSo
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    jako i kdyz to nevypada, dam si to hned jak bude mit smysl porizovat ps5… ale je to jina hra;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: hrál jsem remake asi 2 hodiny, original nikdy... a byl jsem podobně nadšenej... a stále marně čekám, že to jednou vyjde na PC :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BIMBAS: já is nemůžu pomoct ale na ps3 verzi mám platinu a tomto si to kazit nechci: https://youtu.be/lsa5AFsM5J4 je to vizuálně uplně jiná hra...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Dal jsem si u kamose dva dny neco malo Demon´s Souls na ps5 (1-2 z kazdeho sveta). To je tak nááádherná předělávka, že mě to uplně pohltilo. Moc jsem Demons S. nehral na ps3, takze jsem si nic moc nepamatoval. Maximalne feeling jednotlivych lokaci a nektere bosse. Mno technicky i vizualne to je pro me remake, tak, jak si to slovo predstavuju, abych ho rad zaplatil za plnou cenu.
    Takze zabava dle meho gusta. Lahev dobre chlazeneho Asahi a stridani po rozumne delce nebo neutesene smrti :) Kdybych mel ps5 tak mam asi jasno. Doufám, že bude EldenRing podobne vydařený
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    55
    GURBON
    GURBON --- ---
    kdyby nahodou nekdo minul, zadara na epicu
    Salt and Sanctuary | Download and Buy Today - Epic Games Store
    https://www.epicgames.com/store/en-US/p/salt-and-sanctuary
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Taky slušná lokace :)

Las Lajas Sanctuary (Santuario de Las Lajas) - a Roman Catholic basilica church in Colombia that is built inside the Guáitara River canyon. It's one of the most outstanding architectural monuments in the world

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: neviditelnost jsem teď objevil v DS3... zajímavý, kolik věcí, který jsem vůbec nepoužíval, tam je :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam