• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    JOPS: tak podle "how long to beat" je prumerny pruchod Bloodborne take 30h, completionist je uz ale nekde na 80h a to bez DLC.
    ENDER
    ENDER --- ---
    VON_GILOTINE: ja na pc, ale jestli pojedu tak dost pianko, protoze mi ma take ve stejnou dobu vyjit total war: warhammer 3.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    planuje to nekdo na PC nebo vsici spise PS-?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    dekuji, konecne zjistim, jak se to u me v praci ma s dovolenou, skvely napad. buh vam zehnej pratele
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: No a ja si musim vybrat do zacatku brezna pet dni dovoleny z lonska. To je nahoda.
    JOPS
    JOPS --- ---
    jeste jsem zjistil jednu strasne dulezitou vec. 25.unora je patek, to vidim na prvni dovolenou v tomto roce :)))
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: 30 hodin? Ale to je tak pro prvni pruchod LobosJR, ne my prostacci, co se zasekneme na dva dny na prvnim bossovi :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    prosim vas zkuste ji nekdo rict at zacne brat prasky co ji psychiatr predepsal, v mem pripade budiz, ale ostatni jsou nevinni a nemaji proc snaset tyhle projekcni bludy.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: nerozumím řeči tvého kmene
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: 30 hodin, když vynecháš aperitiv, předkrm, polívku, přílohu, zákusek a hltáš při tom... to neni nic pro mě, já budu jíst dlouho a pomalu, abych si neuhnal vředy
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Nechám tam o jednu nulu víc
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: prej 30 hodin :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    JESTE MESIC, JESTE MESIC +1 den :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Včera jsem se nemoh zaboha lognout na DS3 server...

PvP servery PC verzí her ze série Dark Souls dočasně vypnuty - Zing
    https://www.zing.cz/novinky/96331732/pvp-servery-pc-verzi-her-ze-serie-dark-souls-docasne-vypnuty/
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jasnej neofenzivni jednoduchej dotaz vs pasivne agresivni domysliva zanicena neodpoved. Nezmuzes nic.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    btw jak tady NJORL nahazuje tipy na 2D soulslike hry, tak já si čekání na Elden Ring aktuálně zkracuju u Tainted Grail: Conquest a nečekal jsem, že mě to bude až tak bavit... hratelnost Slay the Spire se stylizací Dark Souls 3 a hudbou à la Hellblade... má to dobrou atmošku, vesnice připomíná Diablo1 a je to skvěle namluvený... jsem zvědavej, jak dlouhu mi to vydrží, ale pro mě zatím příjemný překvapení

Tainted Grail: Conquest on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1199030/Tainted_Grail_Conquest/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: už jsi dohrála všechny FS hry? :)
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    pred pul rokem si tu par lidi myslelo, ze je to nerealne/fake, tak tady zaznam s komentarem primo z GDQ.

Sekiro: Shadows Die Twice Blindfolded by Mitchriz in 2:00:35 - AGDQ 2022 Online
    https://youtu.be/FQeeRBtQgzE
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam