O něco kvalitnější text
Už len táto krátka šesťhodinová ukážka mi poskytla dostatok podkladov na stvorenie mini recenzie toho skromného kúska mapy, ktorý som preskúmal. Elden Ring srší pompéznosťou a všetko čo robí, funguje zatiaľ na výbornú. Obavy z nízkej náročnosti môžete úspešne vytesniť z mysle, nakoľko hra ma prinútila premýšľať nad rozbitím ovládača už po pár minútach. Grafická stránka, ktorá sa stala terčom kritiky, určite nesklame a svojimi scenériami hra uchváti. Hudba pri pohybe otvoreným svetom, ale aj pri akomkoľvek bossovi, vás pohltí a vždy ideálne reprezentuje to, čo sa deje na obrazovke. Dúfam, že množstvo náhodne rozmiestnených lebiek sa zníži a prístupnejších mechaník bude v hre len a len viac. Preview ma presvedčilo, že From Software má jasnú víziu, ktorú zatiaľ realizuje a prezentuje excelentne. Elden Ring vychádza už 25. februára a ja sa nekonečného umierania v bohatom svete neviem dočkať.
Elden Ring - dojmy z hry | Sector.skhttps://www.sector.sk/preview/37847/elden-ring.htm?utm_source=facebook.com&utm_campaign=10-2-2022-preview-37847-elden-ring.ht&utm_medium=post&fbclid=IwAR3N7ttcbrKiTQwYl7f3wVFXy69ISvleArGkGxygHZx3Fqw06rfCy7x9H6M