• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    MISEC
    MISEC --- ---
    _KOFILA_: :)))))))))))
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    BOBESH: v Elden ringu máš přímo bosse určené onlajn pro několik hráčů. Já si to vzal na Xbox právě proto, že tam mám strašně dobrou zkušenost i s random hráči a že se tam snadno volá o pomoc.
    Uvidíme, třeba to taky pak vezmu na PSko ještě. Tyhle hry jsou dostatečně velké a bohaté a hrají se na víckrát, to je jejich výhoda.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: tak tady te ceka rovnou hadí štít, tak to budes muset v tom open worldu solidne prokličkovat :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    BOBESH: jo, to máš pravdu, kvůli tomu jsem taky bral nějaké hry na PSko, a to i ty co už mám jinde. Je to pohodlěnjší, mnohem.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja ten multak potrebuju, pac jinak nemam sanci! :)) dohrano jedinej druhej dil a to diky Petimu! u Sekira mi Kozlik odskakal prvni pasaz s obr hadem a v Bloodbornu zas Chewbasek klestil cestu hadima klubkama! :D
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    S crossplatformem bych byl trochu skeptickej, pcckar si to dost často omoduje. To samý PS55 vs PS4...rozdíl v fps
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    VIRIK: hajp de mimo me. ja to koupim fakt az casem a to bude treba jina situace atd.
    hele u toho DbD crossplatform je a stejnak sem sel s kucima hrat na ps4 a oni na ps5, pac voicechat party zas :))
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    BOBESH: pár z nás to na xbox kupuje.
    Navíc u xbox je to i o nějaký kačky i levnější. A preload tam proběhl už v pátek.

Ale ber podle toho s kým chceš hrát. Tadyhle kluci to umí a hrají na PSku. U Xbox si budeme nějakou partu formovat, ale zase díky tý fičuře toho klubu tam, kde si nahodíš pozvánky a lidi se za tebou můžou připojovat je u zelených snažší sehnat další hráče.

Tady je fakt škoda, že tu není crossplatform. Mohli jsme to dát s PCčkářema všichni dohromady.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Jestli tě furt sere opice, tak ji ukituj. Já běhal okolo, vždycky jak sebou praští na zem a švihne mečem tak jsem přiskočil, jebnul po hlavě a kroužil dál. Je to tak na půl hodiny, ale lepší než se s ní srat x dnu
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    _KOFILA_: :)))) ne fakt. ja to zatim neberu vubec. nemam cas a mam trochu jiny starosti, ale na jare uz by melo bejt lip. na ps4 se mi uz nic kupovat nechce, tak musim nejdriv sehnat cernou PS5 bez a pak teprv Elden Ring. a nebo ho vemu treba za mesic na Xko, zjistim, ze je to na me tezky, odlozim a posleze koupim este jednou na tu proklatou PS5, estli este nekdy budou :))
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ZUULUU: já se na nic nechci ptát protože to by byl největší spoiler v dějinách FS her, ale doufám že ses už u toho regulérně zesrala jako já tenkrát...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: Bobino! Neber to na ten xbox. Já čtu mezi řádky...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    _KOFILA_: dalsi co neumi cist! :)) napsal sem, ze bych stejne vzal na ps, kvuli vetsimu poctu znamejch a dele trvajicimu progresu na psn. sice 0 platin ale stejne tam uz mam nakou historii.) jen me zajimalo z jakyho duvodu je ps ta spravna platforma, coz mi bylo Terzem dost dobre vysvetleno .)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    v 14:00 mají streameři nějaké velké odhalení... počítám že řeknou že to můžou streamovat od zrušení embarga...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    dneska by mel zacit preload

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: to snad nemyslíš vážně! ale jo, jestli si to chceš sklízet sám tak si to kup klidně i na pc...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    )
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    podjme dát tisíc příspěvků dnes... hypetrain šš šš šš šš fůůůůůů šš
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    _KOFILA_: Mada Mada