• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    MISEC: Kdyby se nejednalo o křehkou ženu, která to nemá v životě tak jednoduché jako my, a která potřebuje naši přátelskou společnost, skoro bych to viděl na banána. Ale protože jsem všemi soulslike hrami protřelý harcovník a jen tak nic mě nerozhodí, nechám jí, ať se smaže sama jako včera a předevčírem... mimochodem je tu taková analogie Pána prstenů, která se vztahovala k nacismu a komunismu, proto budu hrát Elden Ring a ničit zlo aspoň virtuálně... lepší než čumět tupě do zdi nebo do TV, když s tim stejně nemůžu nic moc dělat
    MISEC
    MISEC --- ---
    ZUULUU: co na tom malo byt vtipne? nebol tam smajlik ani nic, bolo to len konstatovanie.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: Tak se mi líbíš! Už žádný plytký kecy o tragickejch animacích, omalovánkách a kulhajícím koni! Vzhůru do sedla!!!
    MISEC
    MISEC --- ---
    PHOW_SAATCH: sprav to ale skor ako to zmaze
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Já si snad ZUULLUU vyhodim z ignoru, abych viděl, o co jem přišel. It's worth it? :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Jako ulhanej zajebanej zmrd bych vás chtěl jen informovat, že jsem si koupil ingredience potřebné na chorizové muffiny a rozmrazil kosti a zbytky zeleniny na vývar. Celý víkend hodlám polikat muffiny jak špunty do vany a zapíjet to vývarem, u toho ležet jak Oblomov s jediným cílem – dojít do hradu. Kdybychom zítra odpoledne s panem Blahou skutečně streamovali, dám vám vědět! Jinak se stavte, budu v rauši celý víkend... GIT GUT!
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    A co by sis teda představovala že budou lidi dělat. Putin je zmrd, třeba pošlu někam nějakej sušen, ale nevím proč bych neměl zapínat u půlnoci Elden Ring vzhledem k situaci, spíše naopak. A tyhle výlevy nikdo číst nepotřebuje, naopak mě zajímá kdo co zajímavého objeví a a jak se jim ve hře dari
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Zuuluu prosím už dost. Už se to nedá. Nevím jak ti pomoci ale není to příjemné toto. Opravdu ne.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    VON_GILOTINE: myslím, že tady šlo jen o obecný odkaz k pokrytectví, kterýho je teď plný internet, nemyslím si vskutečnosti, že jsme tu všichni zkažení, naopak. Kdyby před náma někdo upadl, naprostá většina z nás mu ihned jde pomoct, nikoliv že by se snažil zmizet že se ho to netýká.
    Ty černé humory si můžeme dovolit.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    VIRIK: ta fotka je bohuzel na veci to jedine usmevne. zkazeni jsme víceří. cyničtí taktéž, ale tohle je proste už asi popáté za hranou slušnosti ohleduplnosti a dustojne dospelosti ci i jen bazalnich zakladu existence na internetovem foru. nepodlozene obvinovani a hanění nevinnych lidi. to vse v nejakem jednodvoudennim cyklu neustaleho samovzniceni.
    nelecit se a byt hnusny na okoli je stejne politovanihodne jako byti narkomanem na plny uvazek
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    VON_GILOTINE: náhodou ale zrovna tahle fotka je docela vtipná. (já vím, jsem zkažený)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZUULUU: všichni víme jak to jednou skončí. O Ukrajině se může bavit v jiných auditkách. Nějaké moralizování že máme válku za humny mi přijde úplný pokrytectví, když roky sleduji jaký prasárny se dějí v rámci konfliktů po celém světu. Nad tím nikdo nebrečí, tenhle egoismus blízkosti konfliktu mě vytáčí. Takže o Ukrajině se vtipkuje, stejně jako o Hitlerovy.

VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    prestan laskave se svym nezvladanim vlastni nemoci obtezovat lidi, co za to nemuzou, nemaji s tim nic spolecneho a ktere pravidelne vinis z vlivu na tvuj vlastni neleceny stav, kterym plevelis pulku nyxu.

proc nejis prasky od psychiatra-?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZUULUU: Ukrajina je DLC k Elden ring, ne?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: já si dovolenou vzít nemůžu, takže zejtra večer jen nakouknu a v sobotu ráno zatáhnu blackoutový rolety a děj se vůle boží (resp. Myiazakova).. a trochu se obávám, že si pak budu muset vzít volno v pondělí :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: ja to mam rano prave v pohode :)

ale obavam se, ze v sobotu se k tomu treba uz vubec nedostanu... a v nedeli zase az nekdy odpoledne... KUA
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: hele ted s tim operuju. Rikal jsem si, ze si vezmu volno, ale po dnesku v kanclu nebudu mit energii hrat od pulnoci a dopoledne hrat je... divny. To jsem delal naposledy ve skole, tak to udelam tak, ze si zejtra vezmu pul den a rozjedu to v klidu odpoledne. Bylo by nedustojny hrat Elden Ring s tim, ze by mi svitilo slunko na televizi.
    JOPS
    JOPS --- ---
    jako vazeni, jsem ve stadiu, ze asi zitra do prace vubec nepujdu :D chtel jsem jit na pul den, ale nejak to po tech recenzich si asi radeji pustim ER :D a vezmu cely den dovolenou
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ZUULUU: me uplne staci, kdyz se vyznamne nakrci, jako ze se chce vysrat na koberec a dela u toho vyzyvavy pohledy:p
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam