• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    chtel jsem to pustit o pulnoci, ale partnerka mi poradila, ze si to lepsi pustit az dnes po praci.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Mám za s sebou pět hodin, a furt umírám, dva minibossove za mnou. Jsam zahlcen, jedu za prisonera a po pěti hodinách mám furt stejný vybavení se kterým jsem začal....kůň je bozi
    JOPS
    JOPS --- ---
    Čekal jsem tady oslavné ódy na ER a vidím akorát smazaný příspěvky a o tom, že jdete hrát, ale zmínka, že to je boží tu žádná není :) včera jsem chvíli koukal na Agraela, fakt pár minut a jo, to mě bude bavit :)
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    PHOW_SAATCH: PS5, this is the way! :)
    TAP
    TAP --- ---
    hey boy hey girl, superstars DJs here we go

TAP
    TAP --- ---
    PHOW_SAATCH: takhle zodpovědně jsem ještě poslední pivo nedopíjel. v 55 beru za kliku, to se stihne!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TAP: ještě jedno poslední a jdu! to znam :D
    TAP
    TAP --- ---
    hodina a půl a já sedim na pivě... snad to stihnu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: Kolegové asi tuší

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Praise the… the fuck?

Fromsoftware.jp

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Takže to nejspíš pojedu 800x600 v 16ti barvách při 15 FPS :)

Majitelé PC by se měli mít na pozoru. Množí se totiž zprávy o tom, že Elden Ring má potíže s optimalizací a i na velmi silných sestavách neběží skvěle. Včera publikovaný day one patch měl upravit nejen vyváženost některých herních mechanismů (moje postava nyní neunese své brnění, děkuji pěkně), ale věnoval se údajně i výkonu a opravě chyb.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Sifu probehnu na zatah příští týden s čínským audiem, tak ti pošlu echo. Už to mám nadrceny co kdo kde a jak úplně jako první Dark Souls
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    nechcete dát Twitch linky na nástěnku? :)
    Teď koukám na Elajjaz a jo, jdu do toho :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jinak ja mam teda dilema na koho pak koukat driv! uz ted sem nestihl nagu a sifu. ted tady pofrcite vsichni! :D ale taky si rikam, ze ikdyz zkuseni harcovnici, tak nova hra a snad budete trpet a to uvidim moc rad u kohokoliv! :)) uzijte si to nehlede na okolnosti! ja uz sem lehce hajplej, ale zatim odolavam! .)
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    ja si to jdu rano vyzvednout, odpoledne si udelam postavu a dostanu se k tomu az v nedeli!! :/

bylo by mozna fajn, tohle na nejake konkretni debaty pouzivat, pripadne si to tu muzu unbooknout. :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ja hraju nejradsi dopo a odpo.no tak sem divnej noo :P
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    streameři už začali streamovat...
    posledních 7 hodin...
    MISEC
    MISEC --- ---
    VON_GILOTINE: no ved toto, ale bolo mi divne ze povacsine nejako asi nevadi.
    MISEC
    MISEC --- ---
    RUDOLF: tie som tiez nevidel :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam