• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: polozim uplne blby dotaz, a cemu to pomuze? Neni lepsi ted v tehle dobe si zahrat? Sedet v koute a truchlit? Za me blbost se posilat dal do depresi...

je fajn poslat par korun na pomoc ukrajine, ale nema prece smysl resit neco, co fakt ty, ja, Kofila, Riveek, Naga a vsichni ostatni nemuzeme ovlivnit...

Ta situace me tam strasne sere, ale to je tak vsechno, co s tim muzu delat.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PHOW_SAATCH: _KOFILA_: vidím tam právě výtah, který vede někam hodně hluboko, ale nšjak nevím, jak se k němu dostat, super tedy, budu pátrat dál :-)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BEREGOND: výborně, přijd mi to pak říct do "uzřela oslice anděla" někdy, výhledově...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: je tam další main boss, minul jsi asi nějakou odbočku
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    RIVEEK: prozkoumávej, bossů tam je... ale s některýma se ani neobtěžovali aby jim dali bar dolu přes celou obrazovku...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TERZ: večer ti ukážu výpravu ve skupině! počkej... já na východ chodím objevovat dungeony, abychom tam měli spolu co hrát.) jak už jsme se naučili chodit mezi vránama hledám další výzvy .)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    malý dotaz na ty z vás, co už máte Stormveil Castle za sebou : prošel jsem koldokola až nahoru a ve velkém řeznickém sále se spoustou rukou a nohou na hákách zabil takovou velkou sešitou tarantuli s mečema v pařátech. To je tam všechno, nebo jsem někde něco minul? Pořád čekám nějakýho bosse a asi jdu nějak někam blbě...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: ty chodíš po rukou? :D
    TERZ
    TERZ --- ---
    _KOFILA_: Mě se fakt trefili do vkusu. Hrozně sem se toho bál, říkal jsem si že by bylo fajn kdyby to odložili protože to nikdy nemůže splnit moje očekávání ale omyl, předčilo je to na všech frontách. Solo jsem se přesunul na sever nad hrad s tím ze Limgrave už prostě musim opustit a nic nového tam nepotkám (omyl, později jsem se v noci vrátil a našel další OW boss fight...). Východ si nechávám na průzkumné výpravy ve skupině. Hrozně bych tomu chtěl něco vytknout, chtěl bych si stěžovat ale ja nemůžu, nemám na co.
    JOPS
    JOPS --- ---
    hosi, ja jsem ted proti Vam tezkej looser, me zacina bolet pravej palec, ale jako, ze fest :))) A to mam nahrano tak 10 hodin :) Ja uz nejsem schopen chodit, behat... TO vypada na zanet slachy v palci :D
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    _KOFILA_: Včera jsem už taky na mapě začal spatřovat opakující se vzor, trochu něco jako by byly generované dungeony v Bloodborne. Objevil jsem konečně další kouzla, a přemýšlím jaký směrem půjdu dál.

V něčem mi ta mapa připomíná Breath of the wild, těžký po těch 25 hodinách soudit, ale v něčem ten design jde ještě dál. Včera jsem si šel prozkoumat jedno místo na mapě co tam asi bude, a skončilo to epickým questem na čtyri hodiny. Jestli chceš tak tě tam pošlu...

To objevování mapy podle mě není o tom, kam až člověk dojede ale jak to co si myslí že zná, dokáže prozkoumat.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Já mám level 65, 80 procent mapy objeveno a jdu na třetího hlavního bosse....a určitě jsem tuny věci neviděl....
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    FRIZER: a ty jak daleko? už jedeš ng+?
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ZUULUU: headles s tou mensi opici je optional, pokud je sejmes tak se tam jeste misto nich objevi jeste isschin warior kterej je taky optional
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: teď jsem koukal na video All Spirit Summons & Ashes Showcase a v půlce jsem to musel vypnout, protože to má asi půl hodiny
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    No tak hlavně se spousta mechanik otevře až po tom co vypadnete z Limgrave a z hradu...to je jen takovej tutorial...je tam toho mrtě a mrtě....
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: už jsem tři hodiny v hradu, vůbec nevim, o jakejch krajinkách mluvíš :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_: (ps4 i ps5)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Tak jak? Přiznám se, že mi včera trochu spadnul řetěz. Ale dnes večer to zkusím napravit. Nejvíc mě sere, že From Software, kterej byl (spolu se soubojovým systémem) král level designu v Elden Ringu na tuto skutečnost rezignuje a představuje svět, který je panoramatama dechberoucí ale jen na jedno WOW a všechno se to rozsype stále stejnou strukturou dokola a dokola... lvl40, jedu dál...

Nejvíc mě začalo roleplayovat hru v party na ps... Chodím občas s masomleynem a terzíkem, tahám je na výpravy na východ, já arogantní mág, neustále jim nadávám a poukazuji na svou inteligenci... je to legrace... jak děti jsme! (oni jsou samozřejmě s těma mečema velkejma jak tác na 4 hluboké talíře spolu, a domlouvají se na vtipech o mázích) aneb stará parta DS her se schází...¨

Tak jestli někdo hrajete na ps4 a máte rádi takové to open office hraní v party, tak mi napište, přidám vás do skupiny... slejzáme se večer nebo přes den, je to jedno, kdo tam je ten tam je a vždy se vykecá co zažil nebo nikoli, nebo jen hrajeme a mlčíme, každý sám či spolu... (něco jak jsem dřív držel olympijský ohen party Kružbě zdar když vyšlo GT:Sport)
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    ZUULUU: na vsechny zvirata funguji petardy, cim ucinejsi (levelup) tim lepsi, mortal blade (levelup) uz mas, takze by to melo byt pomerne snadne. hlavne po tom treningu s opici pred tim..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam