Tak jak? Přiznám se, že mi včera trochu spadnul řetěz. Ale dnes večer to zkusím napravit. Nejvíc mě sere, že From Software, kterej byl (spolu se soubojovým systémem) král level designu v Elden Ringu na tuto skutečnost rezignuje a představuje svět, který je panoramatama dechberoucí ale jen na jedno WOW a všechno se to rozsype stále stejnou strukturou dokola a dokola... lvl40, jedu dál...
Nejvíc mě začalo roleplayovat hru v party na ps... Chodím občas s masomleynem a terzíkem, tahám je na výpravy na východ, já arogantní mág, neustále jim nadávám a poukazuji na svou inteligenci... je to legrace... jak děti jsme! (oni jsou samozřejmě s těma mečema velkejma jak tác na 4 hluboké talíře spolu, a domlouvají se na vtipech o mázích) aneb stará parta DS her se schází...¨
Tak jestli někdo hrajete na ps4 a máte rádi takové to open office hraní v party, tak mi napište, přidám vás do skupiny... slejzáme se večer nebo přes den, je to jedno, kdo tam je ten tam je a vždy se vykecá co zažil nebo nikoli, nebo jen hrajeme a mlčíme, každý sám či spolu... (něco jak jsem dřív držel olympijský ohen party Kružbě zdar když vyšlo GT:Sport)