• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    TERZ
    TERZ --- ---
    _KOFILA_: Mě se fakt trefili do vkusu. Hrozně sem se toho bál, říkal jsem si že by bylo fajn kdyby to odložili protože to nikdy nemůže splnit moje očekávání ale omyl, předčilo je to na všech frontách. Solo jsem se přesunul na sever nad hrad s tím ze Limgrave už prostě musim opustit a nic nového tam nepotkám (omyl, později jsem se v noci vrátil a našel další OW boss fight...). Východ si nechávám na průzkumné výpravy ve skupině. Hrozně bych tomu chtěl něco vytknout, chtěl bych si stěžovat ale ja nemůžu, nemám na co.
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    _KOFILA_: Včera jsem už taky na mapě začal spatřovat opakující se vzor, trochu něco jako by byly generované dungeony v Bloodborne. Objevil jsem konečně další kouzla, a přemýšlím jaký směrem půjdu dál.

V něčem mi ta mapa připomíná Breath of the wild, těžký po těch 25 hodinách soudit, ale v něčem ten design jde ještě dál. Včera jsem si šel prozkoumat jedno místo na mapě co tam asi bude, a skončilo to epickým questem na čtyri hodiny. Jestli chceš tak tě tam pošlu...

To objevování mapy podle mě není o tom, kam až člověk dojede ale jak to co si myslí že zná, dokáže prozkoumat.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: už jsem tři hodiny v hradu, vůbec nevim, o jakejch krajinkách mluvíš :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_: (ps4 i ps5)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Tak jak? Přiznám se, že mi včera trochu spadnul řetěz. Ale dnes večer to zkusím napravit. Nejvíc mě sere, že From Software, kterej byl (spolu se soubojovým systémem) král level designu v Elden Ringu na tuto skutečnost rezignuje a představuje svět, který je panoramatama dechberoucí ale jen na jedno WOW a všechno se to rozsype stále stejnou strukturou dokola a dokola... lvl40, jedu dál...

Nejvíc mě začalo roleplayovat hru v party na ps... Chodím občas s masomleynem a terzíkem, tahám je na výpravy na východ, já arogantní mág, neustále jim nadávám a poukazuji na svou inteligenci... je to legrace... jak děti jsme! (oni jsou samozřejmě s těma mečema velkejma jak tác na 4 hluboké talíře spolu, a domlouvají se na vtipech o mázích) aneb stará parta DS her se schází...¨

Tak jestli někdo hrajete na ps4 a máte rádi takové to open office hraní v party, tak mi napište, přidám vás do skupiny... slejzáme se večer nebo přes den, je to jedno, kdo tam je ten tam je a vždy se vykecá co zažil nebo nikoli, nebo jen hrajeme a mlčíme, každý sám či spolu... (něco jak jsem dřív držel olympijský ohen party Kružbě zdar když vyšlo GT:Sport)
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    ZUULUU: na vsechny zvirata funguji petardy, cim ucinejsi (levelup) tim lepsi, mortal blade (levelup) uz mas, takze by to melo byt pomerne snadne. hlavne po tom treningu s opici pred tim..
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    ZUULUU: ja mam ten dojem, ze je nutne zabijet nemusis, pokud si predtim byla v oblasti, kde je ten temny les, jezero, vesnice. v opacnem pripade je cesta pres opice jedine mozne vychodisko. .)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: cywe, přeskočil tutoriál katakambu který si ani nevśiml a postavu u první venkovní grace..
    EZEE
    EZEE --- ---
    Lione, nehraj a zaktualizuj prosim zahlavi :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: na mě zaútočil zrovna teď - úplně z ničeho nic, tak jsem ho sejmul .. stejně mi byl od začatku nesympatickej... Děda Mráz... je to RPG, jedu dál bez něj :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    jsem musel zacit od zacatku. Nastartoval jsem ER, objevil se u "bonfire" toho obchodnika a jak jsem chytil do pazoury joypad, tak jsem omylem vystrelil... No smula byla v tom, ze draha meho kouzla se stretnula s oslem toho obchodnika a on na me zautocil...

Tak jsem presel z kouzelnika na warriora :)
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    FRIZER: si me trochu uklidnil
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Prislo mi ze nektera kouzla, rozumej to jedno jedine co mam jako prisoner, leveluji s jinym statem nez arcane bo faith na nez sem nesahl. Muze byt soucasti otazniku
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Trochu naleveluj, na bosse si někoho pozvi. Já jedu sorcery, a slabá opravdu není....jen potřebuješ pár kouzel, větší FP a pohoda...k margitovi už mě to nepustí..moc velký level cap. Taky můžeš prozkoumat celý zbytek spodní mapy....ze začátku si pozvi nějaký plechovky který budou stahovat jeho pozornost....a navštiv jakýkoliv kostel co uvidíš...to pude
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    PHOW_SAATCH: no prijde mi ze sorcery je strasne slaba a rozhodne nechci abych u nejaky lategame byl zavislej na tom ze nekoho budu potrebovat na kazdyho bose.. zvazuju novej build, driv nez mi to bude lito ten celej progres zahodit.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VITEKK: potřebuješ ho nutně pižlat sólo?
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    sim vas jedu astrologa, narazil sem na margita: kouzlo mu skoro nic nedela, muj short sword taky ne, to jako musim pretrpet nebo se nekde mocne nalevelovat nebo jak ho mam upizlat s mym chatrnym zdravim a tema trema healovacima lahvickama, kdyz aspon nejakou potrebuju na manu.. ??
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Neee, prosím je to ne :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Ten člověk mě fakt baví :)

Elden Ring | 1# Český Gameplay / Let's Play hardcore akčního RPG na Xbox Series X | CZ 4K60 HDR
    https://www.youtube.com/watch?v=4lZPpaBv7yU
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: tak milimetr po milimetru jsi to evidentně neprošel :D stejně jako já... vždycky o něco omylem zakopnu, někam spadnu a něco najdu
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Taky jsem nepobral že v single hře je cookbook duplikovaný, i když nabízí to samé.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Já mám jen 10 hodin a řídím se pravidlem, grind jen pokud vynáší a pokud se tím něco učím. Ale hra mě teleportovala do kyselích lázní, kde se to hemží vzkazy i wanna go home, kdyź člověk přejde nějakou challenging sub-oblast, tak no hope there. Ale objevil jsem magickou hůl, jen nevím zda chci být kouzelníkem - by design člověk nemůže mít postavu co se naučí vše.

Na grindu mě baví, že si oblasti člověk pomalu prohlídne. Něco, co by ale dávalo větší smysl v AC hrách. A moje zkušenost z velkých map, zkusit si co nejvíce užití jeden biom, než se přesunout jinam. Vracení je vždycky těžké.
    TERZ
    TERZ --- ---
    ZUULUU: Ty crafting veci urcite, ty se objevuji pořád, ale mluvim o tom ze sem tam potkam npc ktery sem nevidel, dungeon nebo ten evergaol, jindy zase sochu etc. I kdyz sem to prošel milimetr po milimetru tak vzdycky se je k cemu vratit. Jen ted jak tu o tom píšu jsem si vzpomněl na jeden quest, kterej musim jit dokoncit/pokracovat.

FRIZER: to někdo tvrdil?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Já mám osobně tak 90 procent mapy objeven ale neprolezen. Dnes zkusím třetího main bosse...ale Limgrave je první lokace a je taková jednotvárná. Těch možností co se později otevře je takové množství že tvrdit po projití limgrave že tam zas toho tolik není je úsměvná.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam