• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    VITEKK: v lasce, valce a from soft games je dovoleno vsechno
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    cheater
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    nasel sem na yt navod jak za hodinu nafarmovat 500k souls hned na zacatku, tak proste vzdycky vecer dam njk podcast a farmuju - pomalu se blizim k SL 200 a konecne tak budu moct zacit hrat hru jako takovou, nemuzu se dockat!
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    KOZLIKK: Podepsal se do traileru.
    TAP
    TAP --- ---
    KOZLIKK: však jo, nepřipadlo ti zvláštní, jak z každýho druhýho vojáčka padaj houby?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH: Miyazaki napsal scénář a Martin mu udělal PR :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ZUULUU: no von delal na ty hre co tu hrajete .)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ZUULUU: nakej tlustej dedek ;)))
    George R. R. Martin – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/George_R._R._Martin
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: tak co si budeme, tento zpusob je ve svete From Software obcas dustojna znouzectnost. samotneho mi to hned pripomnelo Abhorrent beasta z bloodbornu.
    ono uplne staci kdyz se zkusis pred tim rytirem uplne na zacatku schovat do kostelika kde je ten prvni vendor. on proste pribehne a zbori zdi. muhaha. you died.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ja nejsem dobrej vzorek jedu PC a je to prenadherny. jednou za hodinu mam par tech frame dropu a pak to zase frci uplne bez problemu. loading kdyz umru trva tak pet vterin max
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: takhle jsem vycheesoval už docela dost potvor, třeba tu v hradu, Grafted Scion... ale u jednoho gianta, u kterýho bych nečekal, že projde úzkou bránou, a že se v ní zasekne, jsem pohořel, protože popřel zákony fyziky...
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    jo a jeste jedna vec, ty zmeny pocasi, tonovani obrazu, zmena svetelnosti.. v Limgrave jsou hrozne nahle/rychle a pusobi neskutecne rusive. me to vcera prislo, jak kdybych si dal nejaky psychedelika a nevedel o tom. :)) to je asi tak vse, uz to pomlouvat nebudu. koukam, ze jsem stejne jedinej.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    VITEKK: ja ho zabil proste ze se na me snazil vlezt do te rotundicky, takze cheese no. proste machal do zdi a ja zevnitr machl kopim a tak patnactkrat dokola a byl mrtev. a co z nej vypadlo? nic.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KOZLIKK: nakej lore ne? :)) ja taky nevim. jen sem ho ted zahlidnul na wc na twitteru :)
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    BOBESH: ten jeho blogpost co jsem zahlednul na twitteru a daval ho sem Virik, jsem vlastne vubec nepochopil. co na te hre teda vlastne delal nikdo nevi, ani on sam. :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Ja taky prispeju joo ;))

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VITEKK: podpal mu kožich
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    VON_GILOTINE: tak toho medveda sem teda nedaval vubec
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JOPS: jestli si nekdy luxoval, a delal si to poctive, tak to praktikuj i tady :-) sektory, peclivost, nikde nesmi zustat nevsaty kousek :-) neco jak pise PHOW.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KOZLIKK: jsem level 21 a uvodni pan na koni prispel na Ukrajinu 50 korun během 10 minutové otukavačky, jinak vše ostatni umira zatím v rámci uvodniho tutorialu :-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: musíš na to trochu systematicky, nejdřív objet celou hranici regionu podel moře/skal a pak to rozdělit na sektory, náhodnym ježděnim se nic moc neobjeví, musí se zpomalit jako když hledáš houby :)

VON_GILOTINE: ano, je to masivní jako několikapatrový dort!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam