• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ZUULUU: tam je to hnusnyyy taky! :D

jj. ja to takhle zkousel s chewbasem v bb, ale stejne to nak neproslo
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH: doporučuju Dragons Dogma, tam mají hadi asi jenom 50 metrů :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BEREGOND: mi prijde, ze ty i FS umej vyvolat zrejme i nakou latentni fobii :) to sou borci! :))

ja se mrknul ted na jednoho "hadiho" bose a bylo mi z nej pekne blivno! ale rad bych pak videl fight u nekoho na streamu :)
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    BOBESH: Copak hadi, ale já tam teď objevil jiný hmyz, o kterém jsem ani netušil že z nich můžu mít fobii. Brrr.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ZUULUU: kuaaa :D diky za info! .)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ZUULUU: aha. tak to mi uniklo :) a votravujou ve hre? nakej hadi bos? hadohlavci? nebo tam jen tak jakoze sou?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    prosim vas...co ty hadi?! :))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Takže lvl 32 solo bez farmení, claymore +8. Minibossové jsou většinou úplná sranda, pokud chcípám, je to většinou díky zvířátkům (pejskové, ptáčci, myšičky), a to v situacích, kdy se jich sejde víc najednou, nějaký za sebou přehlídnu nebo mě zaženou při suicide-runech do kouta. Co moc nechápu je, že se dá většina potvor hlídajících klíčový itemy úplně oběhnout, to mi přijde, že dost sráží zážitek a nevim, proč tomu tak je (např. potvora hlídá klíč od dveří, já jí obejdu, klíč si vezmu a ahoj, to je snad pro děti). Počitám, že ty potvory maj smysl jen kvůli dropům. Jinak jsem začal konečně používat ashes, na odlákání nepřátel docela použitelný. A teď už bych moh snad na toho Godricka...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    GURBON: nehces tenhle? lezi mi doma nevyuzitej. 100% stav. 2 měsíce ho mam cca a primarne prosel 80 hodinovou zkousku peklem v Nieru a funguje.

PDP Wired Controller Black Camo (Xbox One/Xbox series) | JRC.cz
    PDP Wired Controller Black Camo (Xbox One/Xbox series) | JRC.cz
    https://www.jrc.cz/PDP-Wired-Controller-Black-Camo-Xbox-One-Xbox-series--p12801?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=PLA_Prislusenstvi&utm_adgroup=&gclid=EAIaIQobChMInoC49_qh9gIVD6h3Ch1mTwv-EAQYAyABEgI79_D_BwE

ENDER
    ENDER --- ---
    GURBON: mam xbox 360 controlery, ktery tady roky parily fifu a ds a jsou ok, ted mam nove xbox one controllery a jsou taky v pohode... Akorat neco stoji..
    NJORL
    NJORL --- ---
    LUKYN: Takhle si zkazit hry na kterou jsme cekali min 2 roky :) LOL :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    GURBON: nintendto pro controller funguje hezky s eldenring na PC. Ale zaplatíš 2x. Já bych takže zkusil ten novej ps controller, ale nový features neběźí na PC. Xbox controllery neznám. Ale do některých je obćas lepší vrazit prachy, neź se furt otravovat.
    GURBON
    GURBON --- ---
    prvni 3 hodiny v elden ring - jeste jsem nevylez z tutorialu - cca 2 hod pokusy o opravu driftujiciho gamepadu, cca 30 min pokusu hrat to na KB+M, jdu obednat novej gamepad, zase! Kua na kazdou DS hru jsem potreboval dalsi. Nechapu, na tomhle co mam doma jsem odehral 3/4 Psychonautu a pak jen lezel ve skrini. Podezrivam Form ze maj smlouvu s vyrobcema. Asi to bude super, ale jeste to nejakou dobu asi nezjistim.
    Pomuzu si nejak kdyz obednam original? Porad kupuju https://www.alza.cz/gaming/thrustmaster-gpx-d3936784.htm a uz me to vazne zacina srat.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Stejně dostane na prdel...levely jsou k hovnu bez výbavy...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LUKYN: si z toho uděláš Assassins Creed
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LUKYN: tak to už jsi velký válečník :)
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    ZUULUU: ano, jsem velice hrdy na sve nafarmene Soul Levels...
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    VITEKK: v lasce, valce a from soft games je dovoleno vsechno
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    Patch 1.02.2 for PC and PS5 available now.

PC:
    Fixed an issue where the graphics card was not being used, resulting in slow performance.
    Fixed a bug that caused the game to quit under certain conditions during a battle with the Fire Giant.
    Fixed other bugs.

PS5:
    Changes to save game progression even when the game is not terminated.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ooo stahuje mi to patch, co je v nem?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam