• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    Vcera druha solo session, level 35. hraju dost opatrne, nez nekam vlezu dvakrat si to rozmyslim, radsi leveluju a utracim. takze me celkem prekvapil prvni invade, kdy jsem mel v kapse 16k+, nastesti pro me s dobrym koncem. inventar uz se zacina pomalu hromadit vecmi, ktere absolutne netusim k cemu jsou, hru si uzivam bez jakyhkoliv navodu a internetu, to me fakt bavi. ani jsem netusil, ze je to v dnesni dobe jeste mozne, vam diky, ze tu nic nespoilujete. Limgrave uz mam asi kompletne hotovy, vsude znacky, prekvapilo me, jak to bylo obrovsky a kolik tam toho bylo. trochu me mrzi, ze ty znacky nemaji aspon nejaky gradient, nepotrebuji z toho mit omalovanky, ale pro lepsi orientaci by me to urcite pomohlo. hra ma fakt skvely, stavnaty, detailni zvuk, vecer to na prostorovym hi-fi zvuku vynikne obzvlast. trochu me v tech otevrenych prostorech chybi vic ambientnich zvuku v pozadi/okoli (tam jsem se namlsal v HFW), ale uvidim jake to bude jinde, nemam ted moc srovnani. v dungeonech to je jina, tam uz me to parkrat zvedlo z gauce, tam to funguje skvele, lekacky tam rozhodne nechybi. :)

zatim je to bozsky a bude to na dlouho, och!

uz jsem se byl podivat i u kruhove stolu, vysvobodil konecne pana kyblika, nasel jsem dva vchody do hradu, predni uz je volny, ani to nebolelo. takze plan na dnesek jasnej, vcera jsem to tam radsi jen otukal, je to obri.. jeste jsem v Limgrave objevil takovy kruhovy vytah, ktery me odvezl do krajiny pod nim. vypada to jako dalsi level s hvezdou oblohou a vypada skvele, hraje tam i jina podkresova hudba, takze to zrejme nebude jen dungeon. kazdeho tam ale musim krajet pet minut, takze si to necham asi na pozdeji..

jo a ten velky medved v Limgrave me pobavil, to je jednoduse Guardian Ape Light Edition ze Sekiro, ty pohyby jsou 1:1, je jich mnohem mene a nic jineho neumi. :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Čim dýl Elden Ring hraju, tim víc se nemůžu zbavit dojmu, že to (až na Stormveil Castle) vypadá celý trochu jak Nekonečnej příběh.. Slonovinová věž, Morlor, Nicota, kůň... všechno tam svym způsobem je :)

LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    FRIZER: takhle jsem jel včera draka. Do půlky health baru všechno vypito, pak opatrně opatrně a když mu zbývalo tak 10%, tak jsem si omylem zmizel pod zadkem koně, drak přistála na skále a ve chvíli když vzlítá a začíná chrlit oheň, tak místo abych přes triangl koníka vyvolal, povede se mi motion gesture. Takže postavička místo útěku drakovi zamává a shoří na škvarek.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    To znám, taky se občas povede vše vyčerpat, ubrat bossovi na půl a tu druhou půlku postupně uklovavat zatímco jedinej úder znamená smrt....to už se pak člověk dostane do takovýho zenu...)
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHEWBACCA: Diky, ale uz jsem si vcera z nasranosti objednal original M$ tak snad nebude zas po jedny hre na vyhozeni.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Godrik down, ale jako bylo to napinave az do konce. Obema nam chybel snad 1mm zivota. Nemel jsem po kapsach uz lautr nic. Pomohl mi odlakavat summon Taurena nebo co jsou ty rohaty bestie zac. Vystrilel jsem a vyhazel snad vsechno co slo, musel me mit za dobryho exota. A samozrejme ze jak naschval mi v jeho nejagresivnejsi chvili vsechno doslo a musel jsem vzit řemdih do teplejch a poslednich par stovek HP vyřešit po staru
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: takže jejich klasická psychologická finta... stejně jako s Gundyrem v DS3 - druhá fáze = tělo na tělo.. díky, dneska na něj teda vlítnu :)
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    Co se mi na tom libi nejvic je ze je to v podstate "Dark Souls 2" 2 - s characters z Bloodborne..
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PHOW_SAATCH: jak zacne delat plamenomet, tak primo k nemu, mirne z leva jsem chodil, a nasadit tajnou techniku Shalinskych mnichu zvanou "umlať" - on mi porad delal ten plamen a nechal si dat vzdy 3-4 rany a tak furt dokola. A neutikat pred nim moc daleko.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: v druhý fázi mě vždycky sfouknul jak svíčku nějakm výbuchem... tip na strategii!?
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PHOW_SAATCH: tos mohl jít klidně dřív, v porovnání s Margitem mi Godrik přišel jako vyloženě výsměch a ne jako boss, hlavně v druhé fázi mu asi došla umělá inteligence nebo co...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    jednou za čas je třeba si to připomenout

Monty Python Temný rytíř
    https://www.youtube.com/watch?v=AJFviVRTzHc
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ZUULUU: pls. ja ted nemam na hrani moc cas ani naladu, takze prosim o anketu az nekdy pozdeji dyztak. kazdopadne moc diky! .)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CHEWBACCA: Rykard?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ZUULUU: no nee, ale spis na nakou organizaci a nepredpokladam, ze znamejch na me nekdo bude zvedavej .))
    JOPS: vsak jo, ale pak tam byl boss. hadi. a to byla tak nak konecna :)))
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: prosim te, pamatujes Bloodborne, jak jsem ti musel vycistit cely les od hadu ? :D

jooo to byly casy :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BOBESH: bohuzle sem byl vcera nekolikkrat znasilnen hadim bossem. takze tady asi cesta nevede :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ZUULUU: mno. to by se mi taky libilo, ale je to dost nerealny.))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ZUULUU: no ona je to cela lokace s tema klubkama a na konci sou hadi bossove. asi sem mel predstavu, ze mi je tam upizla na prvni pokus nebo nevim :)))
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    BOBESH: jj, tohle umí skvěle, ono to teda není jenom tím hmyzem ale i měřítkem a designem prostředí v kterým ho člověk potká.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam