• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_: k té jedničce, je to ještě o něco složitější ale dává to smysl:

jako hráč co chce někomu pomáhat můžeš dělat dvě věci:

– buď přesně napsat zlaté znamení na zem (Tarnished's Furled Finger), nebo

– použít Small Golden Effigy a brouzdat se sám levelem dokud si mě někdo nepřivolá (přivolává si mě u té sochy po pás co má rozpažené ruce jak ježíš)... čili jsi třeba v lingravu, běháš po louhách a někdo si tě přivolá z hradu že chce od tebe pomoc...

Pak jsou ještě další předměty, bílé a modré prsteny, to zase funguje tak že když někoho červený hráč (invader) napadne a já mám modrý aktivovaný, přispěchám mu jako hunter na pomoc...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KOZLIKK: opravím, neb něco si vysvětlil chybně:

1/ Na to aby tě mohli invadovat hráči a ty si viděl zlatá znamení na zemi (spoluhráči) potřebuješ Furlcalling Finger Remedy jako HOST (ten co přivolává ostatní)... ten nesmí mít v dungeonu v kterém vyvolává (katakomby, hrady) zabitého bosse (jako ve starých souls)... ostatní můžou mít level pročištěn jak chtějí včetně bossů...

2/ano dají se procházet openworld lokace, ale bacha, někde kde máš už bosse vyvražděné (a nevíš jak velká to je rozloha a kde se objeví mlžná zeď přes kterou nikdo nemůže) tak se nepřivoláš...

3/ jsou to ty rifty které slouží na otestování hrdiny single player only... jsou to ty velké talíře na zemi které se aktivují tlačítkem ve středu...

4/ –

5/ truhly a itemy nevidí, ale kromě EXP farmí i crafting items, občas z nepřátel padá i výbava... takže když si chceš pokecat a nafarmit itemy/equip není to jen o exp...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    tyjo jsem lvl 40, chci Moonveil a ja toho Wurma lavovyho nemuzu v té malé aree píchnout. O pulnoci jsem to zkousel asi z 10 partakama ale proste bez sance. Jednou jsem ho malem mel. Chybelo asi 500hp nez me uvaril v lave kterou si rozjel snad uplne vsude najednou. Chjo, adept na castera a biju ho remdihem, protoze kouzla mam zatim slabá. Tezký život magického studenta.

Jinak kdyby nekdo chtel coop tak muzu taky po nocích. Jenom to hraju na Xboxu
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    FIONOR: díky! Budu dumat;-)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    RUDOLF: ve hře je předmět, který ti zrovna s Margitem hodně pomůže.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Chcete se zasmat blbovi? Dojel jsem na svoje try before buy, dnes hru koupil, save v prdeli, 40lvlu znova a lepe :D
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    RUDOLF: obry jsem farmil u tretiho chramu Mariky a u te brany mezi dvema tabory godrikovych vojaku (skace na tebe z plosiny, co premostuje koridor) jeste pred hradem. Bonfiry mas hned u toho a jeden obr cca za minutu / dve minuty je slusna farma, kdyz potrebujes dohnat level na staty noveho equipu. I tak jsem se tam zasekl asi na hodinu, protoze muj novy stit chtel proste vic sily.

KOZLIKK: ajaj, to mi prijde, ze porad ten coop neni jednim t promarnich stranek hry, predstavoval jsem si, ze to bude vic ve stylu mmorpg... Jako na sekundarni vypomoc pri bossfightech dobre, ale primarne bych to jako online hrani nevidel.
    GURBON
    GURBON --- ---
    PHOW_SAATCH: asi da, ale na ytb uz je nejaky hovado co to dojelo za 2,5 hod :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Já měl jednou Margita na cenťak od smrti. Dávám ho jen kvůli godric ashes a npc summomu (navyšuje npc summom HP?). Vůbec mu neumím uskočit, utéct. Mám medium load. Tak jsem to vzdal a exploruji.

Tree sentinela už taky téměr dám. Black cavalery mě trochu na jednom místě překvapila. A zatím jsem zdolal jednoho demi medvěd v rujnách. Tančit s enty jsem se uź naućil, je za ně litr. Tak je zkusím pofarmit. Jsem zatím lama. Ale zvyšuji výdrž abych měl jak luk tak meč na střední zátěž. Jsou holt lamička. Ale jsem kurva rád že je to open world a frustraci střídám explorací.
    ENDER
    ENDER --- ---
    ENDER: celkem snadny beru zpet, ted jsem stravil hodinu s nejakym dementem co mel 2 kladiva na retezu... bez summonu to neni sranda.
    TAP
    TAP --- ---
    RUDOLF: není
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Je mulťák cross platfrom? Master race versus peasants?
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    TERZ: LION_DON: ja bych si tu hru nechtel rozbit. :)) ale dualwield chci!
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    ale i tak jsem byl vcera z toho kde to jde a nejde dost rozcarovany, nedavalo to moc smysl, prijde mi, ze to maji rozbity. :))
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    RIVEEK: v pratelich nikoho mit nemusis (spoji vas heslo), ale bez toho se asi nedomluvis kde se sejdem, vyzaduje to trochu carovani, playstation plus k tomu potrebujes.
    vcera v noci jsem hral par hodin s TAP a MASOMLEJN, par veci jsme si vysvetlili, poradili, zadne spoilery. ja jsem si to uzil a konecne ten multiplayer i vyzkousel.

- lze se svolat u "bonfire" v lokacich, kde jeden z nas, ktery vyvolava ostatni nesmi mit hotovy bossfight (dungeony, bossfighty)
    - ve vice lidech se daji kompletne prochazet i otevrene openworld lokace, hrady, plati vyse zminene
    - nektere instance/mista jsou single player only, tam jsou vsechny multiplayer itemy sedive
    - v multiplayeru nelze pouzivat kone, runy, zvonecek a mozna dalsi veci (netusim)
    - ten kdo je pozvany, nevidi v dane lokaci truhly a itemy, neobjevuje se ti prochazenim mapa, jenom farmis exp.

jinak k tomu vlastne staci akorat takove ty snupaci hodinky (kluci tomu rikaji cibule?), ktere se crafti z te oranzove kytky v Limgrave, zbytek multiplayer itemu je free.
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    KOZLIKK: proc exploit... tohle davani veci je mozny uz od jednicky DS... Anw. Bloodhound mam a nepouzivam, takze klidne daruju
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    THIS ASH OF WAR CHANGES EVERYTHING!!!
    https://youtu.be/qIU0DCEgQTs
    TERZ
    TERZ --- ---
    KOZLIKK: Exploit čeho? :D když ti ho někdo dá tak dualwield a hurray! Je to moc pěknej kousek.
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    co jsem pochopil, tak lze v Elden Ringu darovat predmety, nejde o exploit? zajimal by me druhy Bloodhound Fang Greatsword, ktery padne na jihu Limgrave z Darriwila. velmi me bavi ta range a hlavne design. :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Strašně bych se chtěl podělit o to, co jsem dnes zažil, ale nemůžu říct ani ň. Ani do spoileru. chjo :)
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    tak uz jsem aspon trochu fashion hunter, s timhle paratkem (piercing?? greataxe + axe charge talisman) me to momentalne bavi, zaklad byl 147/C, coz je velmi slusne.
    s tim stitem jsem ted sice pomaly jak zelva (heavy load), ale na tankovani v multiplayeru to rozhodne funguje, uz konecne i premyslim, jak bych tu hru chtel vlastne hrat.

pozdrav z dovolene u more. :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam