• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    SNOO
    SNOO --- ---
    Vaham zda koupit xbox s nebo x…spesl kvuli ER…je tu nekdo kdo to pari na S?
    Kolik to dava fps na 1080p.? Drzi to aspon stabilne 60 nebo tam jsou nejaky zasadni propady ?
    Dik
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    KOZLIKK: hele zejtra dyztak, momentalne nejsem u PSka
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    LION_DON: vykasli se na youtube a pojd mi radsi hodit ten Bloodhound Fang. :))
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    Elden Ring from the NPC's Perspective
    https://youtu.be/c6MW-qdNoYA
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EZEE: jdi rovnou za nosem... myslim, že na ER je nejlepší právě to, že neni lineární a každej by měl jít intuitivně tam, kam ho to nejvíc táhne a získat tak unikátní zážitek
    JOPS
    JOPS --- ---
    EZEE: jih :)
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    EZEE: hlavne u toho nehul nebo se moc daleko nedostanes
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    EZEE: do lednice pro pivo. :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    EZEE: Xbox pro pripadny coop
    EZEE
    EZEE --- ---
    Tak uz to mam tak, kam mam jit prvne? :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: omezená stamina mimo boj mi nevadí;-)

Fall dmg ale v ER, ale s koníčkem to člověk neřeší. Stealth nahrazuje bodnutí ze zadu, ne?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    KOZLIKK: lol, tu schovanou cestu jsem našel dřív neź jsem byl na hradě;-) jestli tam teda figuruje žebŕik a trůn.. byli tam nějaký kaluže krve tarnished, ale evidentně po mě nikdo nešel. Tak se musí stát něco jiného..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: to bude legrace, až se některý nováčci dostanou přes ER ke kořenům - bez koně, bez skákání, bez stealthu, s fall dmg, s omezenou staminou mimo boj
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    VON_GILOTINE: skvely dik, prehlednul jsem samozrejme tu rimsu nad svahem. .) par smithing stones tam bylo a to se hodi!
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    nalevo od vchodu ke godrikovi je mensi svah a nahore jsou hrnicky. taky je tam rimsa z niz se da skocit na dalsi rimsu a z ni do dvou oknodveri. tam pak vse najdes.
    TERZ
    TERZ --- ---
    KOZLIKK: Jestli jsou to ty dvere co myslim, tak si jen slepej, mrkni jeste jednou poradne okolo nez zacnes skakat dolu, mel bys najit co hledas. :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    KOZLIKK: míst, kam bych se chtěl dostat, a nevim jak, je aktuálně tolik, že to ani neudržim v hlavě :) nutně teď ale potřebuju druhou great runu! a dávám tomu den, maximálně dva
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    Stormveil Castle - zamcene dvere

Margit a Godrik samozrejme dole, tu cestu k aktivaci runy jsem nasel. porad ale myslim na ty zavrene dvere, u kterych to pise "cannot open from this side", jsou vlastne hned u site of grace na zapadni strane, kousek pod mostem kde byl Godrik. vcera jsem tam nasel dalsi cestu, kdy jsem se dostal uplne do do stok, kde byla ta obri zmutovana krysa, z ktere padne golden seed. uz jsem myslel, ze to bude vse, ale co s temi dvermi? to mi hlava nebere, ma to neco spolecneho s tim ostrovem vlevo od hradu a nemam to ted resit? tam zatim pristup nemam, jezero teprve prozkoumavam. :)
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    KOZLIKK: mi prijde ze od kazdejch site of grace to vlaje jinym smerem :D jo pujdu asi jeste dolootovat limgrave a jih a ano jeste mam, rekl bych tak pulku, hradu neobjevenou
    ten jesterkovej bos dole v hradu co chrli ohen co da myho kouzelnika na ranu byl skoro pres caru..
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    PHOW_SAATCH: Limgrave a cely jih je fakt farma na zacatek, tedka poctive prolezam ten sever nad Stormweil Castlem, zdaleka tam nemam tolik ikonek na mape, tech dungeonu a vsecho je tam podstatne mene, taky ale znacne prituhlo (lvl52).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam