• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RIVEEK: je příjemný že tam nejsou přibitý, ohořelí a křičící lidi.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: a prskneme tam ještě trošku Karla Jaromíra Erbena, to se bude v Čechách líbit
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    japonec číslo jedna : hele kámo a jak vlastně bylo na dovolený v Holandsku
    japonec číslo dvě : hele super, větrný mlýny, krojovaný selky s věnečkama tančily v dobových vesnicích, super matroš na hulení... Hmmm.... Teď mě něco napadlo...
    výsledek :

TERZ
    TERZ --- ---
    TOMMY_: Jo tenhle byl moc pěknej, gratz. Ale jsou tam i horší xD imo je v ER nejtěžší boss ze všech souls (vcetne orphana, midira i papa owla 2nd fight) ale je optional tak snad tam lidi dojdou, neuvěřitelnej fight. :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: to me desi, ze zbrane jdou levelovat az tak moc :D
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Uf.. vcera ve 2 rano jsem zabil zatim nejhorsiho bosse. Astel, Naturalborn of the Void. +18 claymore, quality build. Level 84. Musel jsem k tomu mit dva summony. A realne mi doslo vsech 13 estuswk. Neskutecnej masakr. At mi nikdo netvrdi ze tohle je pristupnejsi dark souls :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    ENDER: akorat jsem zjistil, ze se obyc zbrane upgraduji az na +25, legendary (nebo jak se to jmenuje) do +10
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    ENDER: good to know... bylo mi podezřelé, že by něco v téhle hře mohlo mít náznak dobrého konce :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    FIONOR: takhle jsem to udelal a stejne lehla..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Pro ty, kdo by ještě pochybovali o kvalitách Elden Ringu - nestává se každým dnem, aby mi manželka zabavila gamepad s tím, že nasbírá pár bylinek na louce, a skončilo to genocidou rytířů v Royal Capital :)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    JOPS: doneslo se ke mně, že když ten hrad dojedeš celý, a ukážeš ten GoT meč tatíkovi než dojedeš dceři oznámit doručení dopisu, tak dcera přežije a oba jsou pak v hubu (ale musím to otestovat - v mé vlastní hře to skončilo stejně jako u tebe)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: diky, zkusim :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: jeste mu ukaz zbran z toho cokla na konci hradu (takovej velkej mec), pak ho najdes u plakat u dcery a tam ho podrizni a mas nejlepsi halberd +8..
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: tu dceru jsem nasel, dala mi dopis, pak jsem ve vezi nasel jejiho tatika, dal jsem mu dopis. On rekl, at pozdravuju dceru, ci neco takoveho, tak jsem sel za dcerou a ona ehm byla KO...

Takze asi pujdu jebnout po hlave toho pana, zbran je zbran :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: zabil jsem spravce hradu uplne vpravo dole.. Je na nej i quest, kdy mu mas donest dopis od dcery..
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: no, diky :D

RIVEEK: tam je takovejch vyfikundaci... i se zbranema, ze se bojim na cokoliv kliknout, abych si to neposral :))) Ted mam treba na sekere, ze kdyz ji drzim obouruc a dam L2, tak se sekera jakoby na par vterin nabije a dava docela hezkou damage. Predtim jsem mel gravity, ze jsem uderil do zeme a vsichni nepratele v blizkem okoli se prisunuli ke mne. To me dost znervoznovalo, kdyz najednou u sebe mate 6 typku, kteri te chteji vykuchat :)))

Vcera se mi otevrela nejaka moznost medailonu, musim si o tom neco nacist, protoze nevim, jak moc to je nevratny proces :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Plus dotaz na zkusenejsi : vcera jsem byl ve Vulcano Manor a ty zensky s rytirem (ukazuji se obcas na obrazku nacitacich obrazovek) rekl, ze se k nim v boji proti radu a erdtree nepripojim. Zabil jsem tam monka s palcatem cirkularkou, ale jinak je to tam vsechno zamceny. To se k nim musim pridat, aby to tam za neco stalo?
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    JOPS: presne tak, vzdycky si na slepe mape najdu ten obelisk nebo sloup nebo co to je, zkusim tam zajet na koni a pak to prozkoumavam odznova uz s mapou. Jenom u Mt. Gelmir jsem si na tom vylamal zuby, protoze ten sloup je az na konci prekryvajicich se vysutych urovni.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: Peti od tebe me to bavi i jen cist. :) Co stream nekdy? Poustis?
    JOPS
    JOPS --- ---
    plus tip, vcera jsem resil po telefonu se sousedem ER a rikal, ze na skryte mape jsou oznacena mista, kde je ten sloup s mapou na odkryti oblasti. A to misto poznate podle takove male cervene neidentifikovatelne carky/kolecka

Vcera jsem to zkousel zajet s konem k tomu mistu a skutecne tam byla mapka :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak vcera jsem udolal toho exota na koni, co je na zacatku. Otevrel jsem nekde truhlu, ktera me dostala do oblasti, kde jsem dostal pres zadek (ale pri uteku jsem ukradl aspon nejake sutry na +4 zbran). Pak jsem nasel dalsi truhlu, co me dostala do dalsi oblasti, kde to bolelo, ale zavolal jsem si pomoct a ten pan, co byl asi 30x vetsi nez ja, dostal na drzku.

Prekvapilo me, ze jsem sestrelil draka na prvni pokus.

Boss pred hradem pokoren (ten co byl v bete jako posledni). No a pak jsem sel spat, takze dneska pruzkum hradu. Nevim cim to, ale fakt se strasne na hrad tesim :)

Prochazel jsem vcera i zapadni Limgram a to mi prislo jako takove mrtve uzemi. Zadnej dungeon jsem nenasel...

ENDER: jak se povede dostat na 20lvl zbran na +8? Jsem na 35lvl a chodim s +4 :) a to jeste dost omylem jsem nakradla sutry :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    VITEKK: ten hned v první míse, kterou potkáš ještě před Stormveil hradem? Na toho jsem se vracel teprv včera, s levelem asi 60 a současně s odehranýma 60-70 hodinama a s trochu víc pomaxovaným štítem a zbraní (asi 7+). Ono na spoustu věcí nemusíš chodit hned, jenom je problém si pamatovat, kam se pak všude chceš vracet... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam