• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    BTW: je nějaký Nyxí group password?
    Sice není cross-platform, takže nikoho z PS ani Xboxu neuvidím, ale když na PC uvidím vzkaz někoho z Nyxu, klidně mu dám hodnocení a třeba vám to doplní zdraví v kritický moment (což je mechanika, která mě hodně potěšila a u Tree Sentinela, když jsem si na něj konečně troufnul, mi nejspíš zachránila život).
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    PHOW_SAATCH: Killing Joke taky rád :-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    DEEFHA: ještě je skvělý album Morgoth: Feel Sorry for the Fanatic, ale to nemá už s death metalem skoro nic společnýho, zní to spíš jak Killing Joke
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    PHOW_SAATCH: OT Týjo, dobrý! Na tohle už jsem skoro zapomněl. Přišlo vhod :-)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    nemyslim si ze vychozi dmg spelu tam uvidis. Taky bych to potreboval vedet. Stejne tak zda stat zlepsuje u supportnich kouzel treba resistanci nebo delku trvani
    L4MA
    L4MA --- ---
    JOPS: trebas magic glintblade, startovni kouzlo prisonera. ale me proste neco unika, damage neni jako stat ani na zadny wiki...
    JOPS
    JOPS --- ---
    L4MA: nooo, tam muze byt problem v tom, ze zalezi, jake kouzlo vysles. Takze to nejde uplne jednotne popsat
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    u tech hulek kterejma kouzlim svoje zakladni kouzlicka bejva stat Sorcery scaling, ale nevim zda to nesouvisi s necim jinym..
    L4MA
    L4MA --- ---
    poradte prosim. mam kouzlo, ktery skaluje s INT/FAITH. narozdil od zbrane, nikde nevidim jeho base DMG, ani jakym zpusobem ho ovlivni zvyseni souvisejiciho skillu. co nechapu?
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Let it roll je nejakej festival.. a taky se to kona na letisti tusim. To by mohl FS sponzorovat :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    trochu bych to upravil “kvalitní letištní roll”
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: to je tak, když se amatér Miyazaki nezeptá odborníka Kofily, jak by měla vypadat dobrá souls hra
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: jj to se mi libilo hnedka na zacatku. Chlapik se naprahnul, tak mi hnedka nabehly milisekundy a framy, kdy mam jit na parry a on zavravoral a mec ho prevazil dozadu. Usmival jsem se u toho, jako blbecek.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ale co me tady na ER bavi, tak nekteri enemaci, co jsou trosicku silnejsi, nez ti obycejni, jak maji zpomaleny utok. Poprve se vzdycky na to necham nachytat, protoze typek se naprahne a ja hodim takzvany kvalitni roll, ktery zas tak kvalitni neni, protoze je proveden prilis brzo, v tu ranu si uvedomim, ze si ze mne dela prdel, tak udelam jeste jeden takzvanej kvalitni roll, kterej taky uplne nevysel, protoze je porad typek v naprahu a ja si reknu, to stihnu, jebnu ho silnym uderem a prerusim mu naprah. No a jak to dopadne? Klasicky po darksoulovsku, ten uder se tam proste nevesel :D
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    _KOFILA_: Stle nerozumim reci tveho kmene
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    kdyz sel na polovinu, pujde i na nulu.

to sem byl jen rozjetej a namlsanej z toho ze sem zabil toho crimson knighta s tim homoposkokem predtim.

a hlavne mi bylo smutno jestli se pan hrnek co byl zavrenej v jednom z dolů dostane na svuj vytouzenej festival hahaha
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    VON_GILOTINE: pritom staci Scarlet Rot a pak je to o dost jednodussi
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: moje oblíbený album :)

MORGOTH - Odium [Full-length Album] 1993
    https://www.youtube.com/watch?v=gfInX-nCBb8
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    huh, tak jsem zabil Morgotha (zdravíme do světa Silmarilionu) a teď asi dvě hodiny bloudím po městě a snažím se vzpomenout na cestu - předtím jsem se dostal na most zapečetěný zlatou mlhou a psalo to něco, že ještě musím někoho zabít či co (já bych si fakt měl dělat poznámky, kde jsem co potkal, pak si to druhý den nepamatuju) - jenom prosím o malý nasměrování, ať zbytečně neztrácím čas : je teď možný (po zabití Morgotha) už jít na ten most, nebo mám jít ještě někam jinam - Melina mi dala značku někam na východ hluboko do neprobádaný části mapy a zjevně bude legrace se tam dostat...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    VON_GILOTINE: tak ja asi 10x umrel nez jsem se k nemu dostal bliz. Pak asi 5x na baráž, pak jsem to tak 10x zkousel s pomocí. Zatim tam asi nemam co delat :D I ti summoni ho daji tak o tretinu niz. Tohle se musi asi prelevelovat abych ho stihl zabit kdyz ma distrakci. Nebo tam bude dalsi cheez aka sundat tu jeho Klepnu. Kazdopadne prochazit ted 3. den detoxem a nepoustim to
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam