• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: mne to z online odpojuje kazdou chvili, kdyz nekomu pomaham, tak mi to napise, ze jsem se odpojil...

Pritom se siti fakt problem nemam.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Mně se teď stává taková nemilá věc, a to, že se mi hra tak 2-3x za den odpojí od serveru... takže včera jsem dělal jednoho questovýho invadera natřikrát, vždycky, když už jsem ho skoro dojebal, tak najednou hláška a logout a znova.. takže to pojedu asi offline, problém s netem doma jinak fakt nemam...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Já jsem viděl včera nějaký build kouzelníka který sejme každýho bose do pár vteřin. Tak jsem rád že vím, kudy jít nechci.

Nicméné konečně dorazila frustrace;-) Otevřel jsem si tu trap kobku hned u první grace. Cywe, uź jsme byl za rohem a zjistil jsem že se změnil movement pattern - kaput;-) Tak jsme šel explorovat jih, všechno v pohodě ale udolali mě krysy, kdyź jsem špatně seskočil na trám. A néjaký uź jsem neměl sílu jít jinam;-) tak jsem radši zapnul pracovní resty
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: ta hra má takovej možností a já to pořád procházím v základnim armoru s jednim mečíkem...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    BEREGOND:dvacet je imho moc malo, ale ja jsem amater a stit zapominam pouzivat
    EZEE
    EZEE --- ---
    SITH: :D aha, to je super, ani nevim kde jsem to uz nasel
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    VON_GILOTINE: Dekuju, jdu na to stejne. Level mam taky plus minus podobnej, jenom teda vigor 20. Zatim jsem mu ubral dve tretiny zdravi a pak uz prestal stihat tu pozdejsi fazi. Zkusim na nej trochu jiny cary.
    SITH
    SITH --- ---
    EZEE: to je to co mám a co jsem myslel pod gravity balls :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    No krásné zkušenosti tu všichni máte. Ja si taky dal NG za mága ale po Radanovi me to přestalo bavit. Tak sem na původní postavě udělal respec na DEX, nahodil Hand of Malenia a Bloodhound Claws a tak nějak si to procházím znovu a sice je to zábavnější ale prvni pulka mapy je už o ničem. Asi to budu muset nechat chvilku odležet, po 100h mě to už asi nemá čím udržet. Je strašně jednoduchý bejt OP, tady ty pluskový průchody asi nebudou tak běžný jako dřív.
    PVP stojí za prd, všude buildy z netu, pořád dokola potkávám 3 setupy... škoda.
    Pořád skvělý ale nějak sem doufal že už jinou hru nezapnu a to se zdá se nevyjde :(
    EZEE
    EZEE --- ---
    EZEE: na koni super v kombinaci treba s Phalanx nozema
    EZEE
    EZEE --- ---
    SITH: Zkus najit gravity "Rock Sling" kouzlo :)
    SITH
    SITH --- ---
    jsem si nafarmil kouzelníka na 30lvl, sehnal tu meteorite hůl, našel kouzlo gravite balls, myslel jsem si, že mám dost už velké balls na prvního bosse, tak se pustím do jeskyně na nějakýho medvěda a jednoranka. Ok, zkusím toho pumpkin frajera pod ruinama, dvěranka. Ok, tak asi budu farmit dál :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: jasne, zeptej se pak jeste za tyden, to bude asi horsi :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: a palec už dobrý?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    VON_GILOTINE: a teda mam medium equip load. s heavy imho bez sance na radahna, pac se nestihne uhnout jeho sipum atp
    JOPS
    JOPS --- ---
    jsem rad, ze ted pokracuju novou hru jako kouzelnik. Ona to je hrozna prdel, jak nektere bosse davam s malikem v nose a nekteri bossove si se mnou vytiraji strasnym zpusobem prdel. Ted jsem v nejake jeskyni kde je par krys. Ty vyridim v pohode, a pak tam je boss, ktereho jsem s warriorem dal na druhy pokus a ani jsem se u toho nemusel moc vztekat. A ted s kouzelnikem? Vcera jsem ho sel asi 10x a pokazde si se mnou vytrel prdel, ze jsem nevedel ci jsem. Asi si budu muset zvednout silu, abych unesl nejakej normalni stit, abych ustal ten jeho prvni naraz, kterej nejsem schopen kvalitnim rollem dat (= asi ten roll nebude uplne kvalitni no... :D )
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    BEREGOND: jo to je info ktere jsem zapomnel pridat.
    radahna jsem zabil na lvl 59 s vigorem 30. myslim ze predtim jsem na nej sel s vigorem 25 a nebylo to ono.

tech prvnich dvacet petadvacet pokusu jsem hlavne behal a vyvolaval dokola ty summonery co ho aggrovali. obcas jsem se snazil pribehnout a dat mu ashes of blood jednou dvakrat. ale vetsinou sem se netrefil, jak ten psychopat furt lita dokola a brousi to kolem tou obri sekerou. pak uz jsem snad i zacal trochu vnimat kam se zhruba jit seskocit z kone a tam zhruba ze dojede s tou obri sekankou. pak spravne priskocit nekam k nemu pod kone a doufat ze neudela megastomp, ze jsem konecne mel misto dvou zbrani štít nehrálo imho vubec roli. parkrat me trefil a nejak sem to uhealoval. jestli jsem mu daval a procoval blood loss nedokazu rict, u nekterych bossu je to videt u nekterych neni cas si vsimnout a zarovnen neni moznost dat vic uderu najednou.
    finalni general radahn noob toy amateur postup
    lvl 59-65,
    zbran +14 sword + ash of war: bloody slash - aplikovano jako blood
    nabehnu, zapnu prvni tri summony, pak ty dva napravo dopredu a pak blaidda nalevo. zhruba v tu chvili prestane general strilet sipy, nasedam na kone, padim zapnout rovne pred sebe posledni summonku typku co hazi naky granaty a mozna healuje. chvili cekam, pribehnu idealne pote co udela velkej stomp a dam mu do zad dva blood slashe. kdyz mam stesti uhealuju odhozeni a za chvili ho dostanu kdyz summoni drzi a neumiraji, na tretinu hp, zmizi ja letim na koni pryc aby me netrefil. zapnu par mrtvejch summoneru a stejne jako predtim ho jedu na koni dodelat, seskocim u nej a doufam ze posledni summon vydrzi.
    good luck
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Rozjel jsem druhej build dex a proti kouzelníkovi je teda uchigitana a twinblade minimálně na začátku úplně op...castle jsem proběhl za patnáct minut i s Godrickem...zkusím se udržovat co nejdéle kolem 30. Lvl
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    VON_GILOTINE: S Radahnem jsem presne ve stejnym bode, hraju za kouzelnika a vicemene me sestreli na jednu az dve rany, premyslim jestli davat jeste neco do vigoru. Na jakem levelu si ho dal?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    hmm tak klasika, stacilo radahna na dva dni odlozit, obehat naky draky a dovycistit vsechny dungeony na prvnim trojmapí a hle, najednou šel na první dobrou.

taky je dobry si vsimnout kdyz prvne vlezete do města mágů takovy odbocky v tom prvnim kostele, pac ja jsem ji nejak na prvni prulez minul a divil se ze teda mesto magu nic moc, ze se asi otevre pozdejc, hh, retard, prisel bych o mnoho zabavy.

ale teda varuju vas, nebudte netrpelivi a nepouzivejte great runu, nez naleznete spravnou vez na niz ji lze aktivovat. dostane jen par desitek tisic run a nic vic. nebudte zbrkli. nebudte jako hlupak gilotine.
    VESNACH
    VESNACH --- ---

nemam na to vubec cas, ale zacinam byt fakt docela nadsenej...mel jsem hodne vlazny start, prakticky jsem nekoukal na zadna videa nic a vsechno se ucil a az ted mi to tak trochu vsechno zapada dohromady a
    prestavam se v tom ztracet. Zatim si fakt moc nedovedu predstavit, ze bych ten svet cely prolezl a tak nejak to dohral, ale tak uvidime casem :) lvl 31 a neco jako quality build s faith na support
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam