• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    SITH
    SITH --- ---
    Tak první velký boss za mnou :)
    Level 42, astrologista, porazím napotřetí toho Fell Omen na mostě před hradem, abych za pět minut umřel na tom černým rytíři za dveřma :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    CELESTIUS: hele, uplne v pohode, v menu Multiplayeru nastavis heslo a behem 5 vterin vidim summon
    TAP
    TAP --- ---
    CELESTIUS: špatně, museli jsme vychytat pořadí, ve kterým se summonovat. často se mi blbě spojuje i s cizíma, ať jako host nebo summon. buď je to přetížený nebo mám něco s routerem. zkoušel jsem to dneska s vynucenym port forwardingem a bylo to snad ještě horší.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    tak jak jste daleko? Ja se ted po boss fightu vartil do hlavniho mesta, a vypada to ze je konec :))
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    PHOW_SAATCH: Damn! Ještě aby byla někde v začátcích Limgrave...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Elden Ring Fans Discover Secret Wall That Only Opens After 50 Hits
    ENDER
    ENDER --- ---
    Jenom takovej blbej dotaz, mam STR 37 a jedu golden halberd a dalsi pridany bod uz mi nezveda dmg (jedine do faith). Tam jsou nejaky capy na staty? Kdyz vezmu greatsword, tak mi to dal zveda dmg...
    CELESTIUS
    CELESTIUS --- ---
    Dari se vam spojit s kamarady v Elden Ringu? Případne jak? Mame nastavený heslo a pokladame summon signy v lokacích, kde jsme nezabili bosse a nic :/
    TAP
    TAP --- ---
    VON_GILOTINE: výborná je ta roura, dole, do který se sice schováš, ale ty dvě zrůdy dole máchaj krz zeď... ale je tam schovanej boží dungeon
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    To podzemi pod hlavnim mestem..jako ty sedmickovy stony super, ale ty zkurv trubky a diry mezi nima..vubec se nedivim ze tam bylo mnoho message "i wanna go home"
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: ad nová generace - manželka právě ubila (pod odborným vedením samozřejmě) Margitu a to prakticky nelevelovala :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    FIONOR: Tree sentinel, dragon tree sentinel a fire giant nejhorsi bossove :))
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Lvl. 46, Godrik the Grafted na první pokus, Tree Sentinel zabral nějaký čas (ale měl jsem pocit, že se při každém pokusu něco učím), Argheel byl jen o volbě správné taktiky... ale Banished Knights ve Stormveilu si mě dávají i s jednou rukou za zády. Rozbít jim stance je skoro nemožné a jejich moveset má snad 10 úderů, kterými mě obvykle natlačí do kouta a rozemelou do jitrnic.

Docela frustrující. Must get gud.
    ENDER
    ENDER --- ---
    NJORL: jsi nekde farmil?
    NJORL
    NJORL --- ---
    _KOFILA_: LEVEL 180 ng+ 80 hodin
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja mam trochu dojem ze u tohodle titulu pomalu konci moje regulerni a vazne hrani. Prostor nebo spis odhodlani hrat hry tak masivne uz nemam. Uz tak jsem prodal herni pc a koupil detem (a sobe) konzoli. Me tenhle system open wordu vzdy vyhovoval. Stejne jako u RDR ci GTA jsem si uzival ty moznosti. Nicmene na to ze jsem hrac DnD a fantasy je mi hodne blizke, tak diky souls serii na nej koukam jinak. Pro sebe vyzaduji dark fantasy. Uz nevyhledavam skřety, elfy a magic missle co daj 1d4 dmg. Spis si rikam ze me pravidla otravují. Vnimam to letalne a jako nekdejsi sermir tuze ocenuji váhový element (i kdyz bych trochu pritvrdil ale je to hra na hrdiny porad a ne simulator rytire). Co jsem chtel vlastne napsat? ... jo ze se nebojim kam to jde. Pristupne masam to porad je a neni. Rad si pokecam s nekym kdo to zapne a nekam se dostane. V posledni dobe jsou kolem me dva svety jak mi doruistaji deti. DS a Harry Potter :D. Vcera jsem koukal na Hogwarts Legacy a vypada to pekne. Jenom si rikam ze poje pozadavky na kouzleni jsou trochu jine :))
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Btw : tady zrovna muj oblibeny streamer rozebira ten balanc boss souboju, myslim, ze celkem objektivne a logicky
    Twitch
    https://www.twitch.tv/boomerbearfrank
    TERZ
    TERZ --- ---
    _KOFILA_: Dojel jsem NG+, dál už nejdu, už chodím jen PVP případně když se nekdo místní přihlásí o pomoc. Nemám s tím ten problém co ty, naprosto mi nevadí "letiště", ale taky nejsem nadsenej z toho kam to smeruje. Přeju jim ten úspěch, přeju jim ty peníze, zasloužej si každou prodanou kopii ale už z toho nemám ten pocit. Tohle je souls pro novou generaci, pro ty lidi kteří rok zpátky hlasali že to hrajou jenom ichtylové, že maj ve svejch hrách rádi příběh, že rádi u her odpočívaj po těžkým dni v práci. Pořád si myslim že je to výborná hra, ale čím dýl to hraju, o to smutnější jsem z toho co bude příště.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    _KOFILA_: 116 hodin, 101 level, aktuálně v podzemí v Uhl Palace Ruins, trávení v pořádku, díky za optání. Hraju sám jako "Lonely loner on a lonely road. Alone." A i když brblám na z mého pohledu nevybalancované boss fighty, tak myslím na ER každou chvíli a těším se, až děti i žena usnou a budu moct jít hrát.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam